Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Hello fiúk, kaptam egy ilyen kapcsolót, csak az a gond hogy nem igazán tudom, mit meg hogy kéne (lehetne) rákötni.
![]() ![]() Ui: Ami a képeken nem látszik, rá van írva a másik oldalára, hogy 16A/24V, ami gondolom a max. terhelhetőség. Ja, és még valami, amit nem írtam, de ha valaki esetleg nem ismeri ezt a kapcsolót mindennapjainkból, leírom: ez nem csak kapcsoló, van benne egy kis lámpa is, amire külön két láb van, és azt is szeretném ugye bekötni ![]()
na na viccelj! ez nem az a lap!
Na jó, ezt pl autóban tudod használni, ha jól látom nyomógomb, vagyis addig zár, amíg nyomod, ha elengeded, visszaál alaphelyzetbe.
Az most nem jut eszembe, hogy mire szokás használni. (Szerintem adatlapot ne várj senkitől.)
nem valami ikarusz-os leszállás vagy ajtónyító kapcsoló??
![]()
Nemakarok offolni, az nem szokásom, de van egy autóvillamossági haverom, régebben sokat dolgoztunk együtt, akkoriban láttam ilyeneket, majd megkérdem, ő még biztos most is tudja.
Szabi: De, ez pont az.
![]() Titi: Azt megköszönném.
üdv mindenki! Szert tettem 1 lcd kijelzöre egy Start Right nevü játék laptopbol de sajna nem tudom milyen az lcd tipusa. Ami rá van irva info az lcd panelra az alapján nem találtam semmit. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Adatok: 10330 2000.aug.16 RL-315E8 SupNB A kábelezések mellett: D0......D7 2számu kábelezés: RES V C E A0 CS1 1 vezeték külön: B\W Segítséget elöre is köszi! tizedeske
sziasztok!
Nagyon sürgősen szükségem lenne egy adatlapra, googlebe már vagy 2 órája keresem de sehogy se akadok rá letölthető formátumra! Típus: IM6130 Segítséget előre is köszönöm!
Helló
Keresem a TA6301 IC adatlapját. Én nem találtam csak fizetőset. Ha valaki tudja hogy honnan tölthetném le vagy valakinek megvan az irjon már. Üdv: Ricsi
leirhatnád milyen ic.. (tokozása, lábak száma, miben van , mire való....) ha szervo vezérlő akkor keresd BA6301ként
ha más akkor probálgasd plcsak 6301 meg ilyenek
Hali
szökségem lenne egy STK5466 -os adatlapjára. egy videó tápjában volt, szóval valamilen táp ic. szokványs stk tokozás 15 láb. ha esetleg lenne valakinek adatlapja, vagy valami kapcsolása hozá, és feltenné, azt nagyon megköszönném. üdv Sprofan ja, és már nagyon sok helyen kerestem, de sehol nem volt ![]()
Helló
Ez egy 28 lábú dip tokozásu IC. Egy tunerben van vfd meghajtó IC. Nincs hozzá meg a kijelző és azért kéne az adatlap hogy tudjam melyik láb micsoda. Félig meddig már megtaláltam a lábakat csak most gondban vagyok mert eggyel kevesebb láb van mint amennyi kéne. ![]() ![]()
A lábkiosztás:
-------------------------------------------------------------------------------- quick search on google came up with this 21. STK5466 (ECG1821) VCR Positive Voltage Regulator. Pin 1: VO3 +5.3 V Pin 2: NC Pin 3: NC Pin 4: NC Pin 5: NC Pin 6: VI3 Pin 7: VI1 and 2 Pin 8: VI1 and 2 Pin 9: VO2 +12 V Pin 10: VO1 +12 V Pin 11: NC Pin 12: GND Pin 13: On/off Pin 14: On/off Pin 15: Vb (probably around 13-14 V) this part is a common fault in VCR where VO2 would be missing
Szevasztok.
Szükségem lenne a "Sharp R-7V10S" typ. mikrosütö kapcs rajzára ha valaki tudna segíteni. Köszönette kocici17.
nos ez nem jött össze
De azért kösz mkinek.
szevasz:keresed-e még a stalker 9-et,ha igen irj s küldök szevasz:lali
Sziasztok!
Szükségem lenne a következő lcd adatlapjára: "Samsung HK333 94v0" A Google nem szeret! ![]()
hallo habe hier ein Glcd mit 4 ks0104 Ausgestattet ist! und ich finde nirgends ein datenblatt für den ks0104! Da war nur ein zettel dabei auf dem steht:
Pin 1 VDD Pin 2 VSS Pin 3 VCC Pin 4 I P Pin 5 M Pin 6 DISP OFF Pin 7 NC Pin 8 FLM Pin 9 CP Pin 10 NC Pin 11 D0 Pin 12 D1 Pin 13 D2 Pin 14 D3 Achja Das GLCD ist von samsung und zwar das Modell 0194A HK333 94V0
Köszönöm szépen, de kicsit magyarosabban nem lehetne? Nem beszélek németül!
Pin 1 VDD
Pin 2 VSS Pin 3 VCC Pin 4 I P Pin 5 M Pin 6 DISP OFF Pin 7 NC Pin 8 FLM Pin 9 CP Pin 10 NC Pin 11 D0 Pin 12 D1 Pin 13 D2 Pin 14 D3
Köszönöm!
Ezt értettem, csak az előtte és utána lévő szöveget nem. Üdv!
szasztok!
VAlaki tudna segíteni keresni Siemens A55 mobiltelefon adatlapját? na de nem a felhasználós utmutatósra gondolok, hamen pl a kijelzőjének lábkiosztására :/ de nem találom sehol ![]()
üdv mindenki! an17830a ic-hez keresek adatlapot,sajna a gugli értelmezhetöt nem szolgáltatott. vagy valaki mondja meg nekem hogy az ic ,,hütőszárnyát'' lehet-e földre kötni? (2x30w 2x4ohm erősítő/építsd magad készlet)
Szia! Elvileg igen, földre kötheted... De amúgy miértis akarod földre kötni???
Azért ellenőrizd le, a multiméteredet rakd szakadásvizsgálóba, az egyiket érintsd a hűtőzászlóra a másikat meg a GND-re(ha jól látom az a 7-es láb...) és ha sípol, akkor összekötheted... Üdv ![]()
köszi az infót,azért kérdem mert ha dobozolom akkor úgy szeretném hogy a borda az a doboz oldalán legyen.
a kapcsrajzon van 1enirányító, ha jól tudom autóba valo bekötés esetén nem kell. ezt a tipust lehet hídba? (lábak:2,4 bal 10,12jobb hangszoró)
Szia!
Elég neki az egyen 12V ![]() Szintem, ahogy a képen, talán így lehetne, de akkor 2db ilyen IC-re lesz szüksged, de azért vki, aki komolyabban is ért hozzá kérem nézze meg, hogy jó-e, amit "alkottam"!!! ![]() üdv ![]()
Sziasztok
Van egy SOC1012-es OptoCsatolóm (ha nem így hívják bocsi ![]() Tudna-e hozzá adatlaplinket adni? Köszönöm szépen
Tudom hogy a google-val meg lehet találni de ezt már néztem.
![]() De nem erre gondoltam... Több mint másfél órán keresztül kerestem :-| |
Bejelentkezés
Hirdetés |