Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak ezen nincs olyan jó navigáció, nekem az fontos lenne
![]()
Ha az android nem jó, akkor ez a win még lejjebb van.
![]()
Szevasztok.
Nem tud valaki valami oldalt, ahol az orosz Dubrovka színház terrortámadásáról készült dokumentum videót meg lehet tekinteni? Vagy legalább valami konkrétan erről szóló cikk. Lehet rosszul keresem, de cikket nem találtam, főleg nem videót.. A Viasat Historyn láttam egyszer, de már csak a végét..
Majd gondolkodok rajta, nem szeretek elkapkodva vásárolni
![]()
A fene, ezt benéztem. Akkor még hetvenet sem vehetek belőle? El is ment a kedvem tőle.
![]()
Ne is kapkodd el. A lányomnak 2 hete vettük -a legujabb- IPAD-t. Hirdetés:gyári ár, garancia....stb. Helyszinen: cca.1 hét múlva átvehető-"üzleti"- garancia, közölték az árat is. Márkabolt: milye színűt kér, SIM-kártyás, vagy sem, bármelyik azonnal vihető. Kérdés: milyen garancia? Válasz: (értetlenkedő tekintettel) Világ-garancia- bárhol a világon azonnali csere, kivéve, ha nyilvánvaló, hogy a 20. emeletről ejtették le. Ár: az 1. ajánlathoz képest 25000.- Ft-al kevesebb. Érdekes, ugye?
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Szerencséd volt, jó hogy van ilyen is.
![]() ![]()
A sutyerákGSM bótók garija, igen csak esetleges, mint az áruk amit árulnak.
Ha a géjesembót beadja a kulcsot, ugrott a garancia. Ha úgy döntenek nem kommunikálnak veled, akkor csak személyesen keresheted fel őket, és nem véletlenül ülnek az ocó mobil fülkeboltban konyhaszekrény méretű eladók. Vitathatják a hiba jellegét, vagy elvihetik, és jó pár hétig javíttathatják, majd hibásan visszaadják neked, és megint mehetsz hozzájuk. Ha arra vetemednél, hogy felemlíted a fogyasztóvédelmet, kiröhögnek, mert olyan hosszadalmas, procedúrába visznek bele, amihez nem mindenkiben van civil kurázsi a végigjátszáshoz. De aki megnyeri, az sem jut pénzéhez, már olvastam ilyen esetről is. A beszerzési forrásaik ázsiai, vagy más országokból valóak, ezért az itthoni márkaszervizek nem javítják EU gariban sem. Nos ezért drágábbak a gyártói garanciás helyek. Fele fele esély, hogy meghibásodik egy készülék, vagy sem. És egy nagyértékű ketyere vásárlásánál a húsz százalék plusz különbözetnél, jóval nagyobbat bukhatsz.
Megerősítetted a gyanúmat, hogy ezekben az olcsóbb helyekben nem igazán szabad megbízni
![]()
Ha végképp nem lehet lebeszélni, hogy ennyi pénzt kiadj egy kütyüért, akkor szerintem inkább a megbízhatóbb forrásból vedd, mert ahogy írták is, ha gebasz van, sokba fog kerülni.
Komoly!
![]()
Még nem biztos, hogy megveszem mert tényleg nagyon drága
![]() ![]()
Kár, hogy mostanra sokat rontottak rajta az énektanárok. Bővebben: Link
Jó példa arra, hogy egy rókáról, hogyan lehet lenyúzni elektronikusan újabb bőröket. (és még az eredeti feelinget is elszabták...) Bővebben: Link
Disznóvágás letudva, bár az elején okoztam neki némi fejfájást. Ugyanis az ütés nem hatott, csak az orra vére indult el és megfájdult a feje. Ezért segítséget hívtunk. Mangalica volt.
Akkor ma jól belakhattál sült húsból.
![]()
Kövezzetek meg, de én nem foglalkozom ezzel. Szóval az, hogy az alapját egy másik zene adja, abban mi a rossz? Jó, lehet hogy pl. milliókat kaszál vele valaki, de nem hinném, hogy mindig ez a cél. Ismerek egy jópár olyan producert (magyarokat, és tényleg ismerek), akik csak azért veszik elő a régebbi zenéket, hogy olyan új zenéket alkossanak, ami a régebbi generációnak is tetszik. Na meg persze nekünk is.
A feszkózók meg ilyenkor hápognak, meg elégedetlenkednek, hogy milyen dolog ez már. Erre megint csak egy batálisan h*lye példát tudok mondani, ami talán egy szintben van témával. Szóval ez olyan, mint hogy mi használjuk a szavakat, amiket egyszer valakik kitaláltak. Pl az asztal. Hosszú időn keresztül alakult ki ez a szó: "asztal", mi pedig csak úgy elloptuk, és használjuk. Hát szörnyűűű ![]() Na ezzel senkit sem akartam megbántani, csak leírtam a véleményemet. Egyébként a klip alatt lévő zene kicsit másabb hangzású, mint a kiadott zene: Bővebben: Link, ami az előző hsz-ban lévő videoklipp alatt van, az szerintem kicsit bénább. A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Most hagytuk abba alig pár perce. Már azt hittem sose lesz vége mivel ketten voltunk rá. Jó délelőtt 3-an, de az uncsi öcsém ment íjjászkodni. Viszont családon belül már megy az osztogatás. Most éppen sül a kolbász.
Ha ezt leírtad volna a német anyacégnek (tudjuk melyik), másnap az ottani emberek biztosan (munka-) könyvjutalomban részesültek volna - szerintem.
Tomikám! Kicsi hegyes vagy nagyobb gömbölyű köveket szeretnél?
![]()
No a sült kolbász is egy vidám része ennek a melónak. Mi már évek óta nem vágtunk disznót, mert nem is tartunk. Ezért aztán minden ilyesmit venni kell és azért az sosem olyan mint a saját ízlés szerint készített. Bár füstölt kolbászból sikerült olyan beszerzési forrást találnom, ami szinte tökéletesen nekem van kitalálva.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |