Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   408 / 1156
(#) pisti1818 válasza pittti hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

Igen próbáltuk és azzal is ugyanezeket a dolgokat csinálja ez egyik napról a másikra következett be semmi előjel nélkül egy gombnyomásra elindul de csak a hűtés pörög fel semmi más a tápot kimértem 12 helyett 11.45 V 5.5 helyett 5.3V a fesz de akkor is kizárja mert cserébe egy jól működő újjal helyettesítettük azzal el kellett volna indulnia ha a táp hibája de mégsem
(#) pittti válasza Robin888 hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

RAM nélkül egyetlen számítógép sem indul el.
(#) pittti válasza pisti1818 hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

Akkor jobban jársz, ha elviszed egy szervizbe vizsgálatra. Ott végig tudnak mindent próbálni, vannak cserealkatrészek - enélkül nehéz lenne tovább lépni.
Valószínűleg cserés az alaplap.

(3V-os Cmos elem meg lett mérve?)
(#) Ktulu válasza orizon hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

Tedd be újra az alaplapi telepítő lemezt, kell legyen rajta valamiféle setup program. Azt ha elindítod, kiválaszthatod hogy milyen drájvereket szeretnél telepíteni. Chipset audio és háttértár legyen kijelölve.
(#) orizon válasza Ktulu hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

Az alaplapi hangkártyát azt letiltom az biztos az nem is kérdés számomra. Van egy régi Youpax drájver az X-fi kártyához azt előkeresem az volt eddig is rajta. De lehet megnézem, hogy most mi az aktuális verzió. Hangkártya az kell. Annyit hagy kérdezzek már meg, SB0220 soundbalaster live 5.1 hoz, van valami új drájver? Gyári az nem kell !!!! Youpaxra gondolok. Valami régi verzió van valahol egy mappában a gépemen ha jól emlékszem még a 2000-es év közepe tájáról. SB0220 az mindig jó volt merésre a Soundeasy mérő programhoz. Lehet azt fogom majd használni. De még gondolkozom rajta mi is legyen.
(#) Robin888 válasza pittti hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

tudom hogy nem indul el. nem is az a bajom hogy nem tölt be a rendszer mert tudom hogy nemfog ram nélkül betölteni hnem az a baj hogy bekapcsolom és azonnal le is áll és sokadszorra tudom csak bekapcsolni. a ventik meg úgy pörögnek majdnem kiesnek és nagyon hangosak, de ez hogy nagyon hangosak és pörögnek az nem lehet attól hogy nincs benne ram?
(#) nagym6 hozzászólása Nov 2, 2013 /

Üdv. Laptopom -Lenovo T60- bekapcsolás után kiírja, hogy " FAN ERROR". utána kikapcsol magától. 4 szer csinálta újrabekapcsolás után, ötödszörre elindult. Ha jól értelmezem, ventillátor hibát jelent. De a ventillátor bekapcsoláskor kb. 3-4 másodpercig megy, utána leáll. Talán melegedésre indul automatikusan? Nem tudom mi van ilyenkor. Köszönöm a segítséget.
(#) nagym6 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Melegedésre elindult a venti.
(#) jani1987 válasza Robin888 hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

(Mondat eleji nagy betűre tessék figyelni, bár nem vagyok moderátor.)
(#) golem hozzászólása Nov 2, 2013 /

Sziasztok!
Milyen böngészővel érdemes youtube nézni mert IE nagyon szaggat?
(#) kadarist válasza golem hozzászólására (») Nov 2, 2013 / 1

Tömör válasz: bármely másikkal.
(#) jani1987 válasza golem hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Tökéletes böngésző nincs erre a célra, mivel mindegyik alkalmas rá, az explorert leszámítva. Viszont memória felhasználás alapján nem mindegy és szerintem tudjátok mire gondolok.
(#) golem válasza kadarist hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Azt se értem hogy IE beálitotam 256 mb most újraindítás után 1024 lett mért csinálja
(#) jani1987 válasza golem hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Milyen beépülő modulok vannak benne? Pl ad-block, vagy bármi más.
(#) Gabó válasza golem hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Én chrome-ot használok, de a lejátszás sok minden fügvénye. Pl ha a proci nem bírja, vagy a net lassabb ne hd-fullhdba legyen lejátszva. Memória mennyiségtől is függ, meg menyi másik oldal van megnyitva, fut e más ami procit használ, stb.
(#) eSDi válasza golem hozzászólására (») Nov 2, 2013 /

Üdv!

Attól függ, hogy milyen Operációs rendszert használsz. Ha WinXp-t, Vista-t, akkor egyértelműen valamely másik böngésző, ha Win7 akkor frissítsd IE10-re abban sokkal jobb a Flashplayer kezelés mint az FF-ben, vagy a Crome-ban. Ha Win8-at, akkor abban mennie kellene rendesen. Viszont ha nincs olyan videokártyád (vagy driver-ed) ami támogatja a hardveres böngésző gyorsítást, akkor teljesen mindegy mit használsz, a jó minőségűek nem fognak jól menni.
(#) golem válasza eSDi hozzászólására (») Nov 3, 2013 /

win Xp használok 1 gb vidikártya 4x2,5Ghz 3GB RAM mégis akadozik a videó flesh player 11 van a gépen.
(#) eSDi válasza golem hozzászólására (») Nov 3, 2013 /

Szerinzem jobban járnál minimum egy win7 64bit-el, vagy win8.1-el. Erre a hardverre vétek XP-t telepíteni. Ha ragaszkodsz az XP-hez, akkor hadználj más böngészőt, IE8 sosem fogja rendesen lejátszani, mert nem tudja hardveresen gyorsítani a böngészést.
(#) sastas01 válasza golem hozzászólására (») Nov 3, 2013 /

Erre azt szokták mondani, hogy aki IE-t használ az így járt. Eddigi tapasztalatok alapján a chrome és az FF is jó (az opera mikor legutóbb láttam nagyon vacak volt), A chromba beépített flash van, az FF pedig igényli az flash playert.
Mellesleg szerintem az IE-t felejtsd el.(Csak azért nem törlöm le, mert a windows nem tud nélküle élni...)
(#) bbb válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 3, 2013 / 1

Aki XP-t használ, az így járt, kénytelen az IE8-nál megmaradni, ami valljuk be őszintén, nem egy mai darab már. Ennyi erővel lehetne használni a tűzróka 3.5-ös verzióját is (azzal egykorú), s igazság szerint azzal illene összehasonlítani.

Szerintem az IE utálat mai viszonylatban már nem jogos, ha lehetőséged van feltenni az új változatot, akkor bizony meglepődsz a tempóján! IE10 is már remek, de végre az IE11-be is bekerült a WebGL, meg persze bármilyen meglepő, jelenleg az IE követi legjobban az aktuális szabványokat... S bár még a 11 béta verziós, sokkal gyorsabb, mint a FF25... Beépített flash lejátszó? Nagy kaland, a 10-es IE is tartalmazza, de dönthetsz úgy is, hogy az Adobe féle plugint használod. Ha meg a végleges kiadásig kijavítják azokat a hibákat, amik most benne vannak, akkor a többi gépemen is felfrissítem az IE10-em.

Ja persze a webfejlesztői eszköztárról se feledkezzünk meg, ami sokkal emberbarátibb és jobb eszközöket tartalmaz, mint a tűzrókáé.

Viszont ez a hozzászólásom is már igazán OFF, nem szeretnék újabb IE vs. minden más vitát nyitni, csak tudod most már folyamatosan azt olvasom az IE milyen sz*, pedig a tapasztalatom nem ezt mutatja, s nem sikerült megállnom, hogy ne reagáljak.

ui.: a további vallási vitát én mellőzöm, részemről lezártnak tekintem a dolgot, vagy elhiszitek, vagy nem, mindenki úgy használja a gépét, ahogy akarja
(#) Placi84 válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 4, 2013 /

Én megrögzött FF használó vagyok, elvétve használom az IE-t a céges gépen. De az új IE meglepően jól sikerült darab! Gyorsabb mint a Chrome vagy a FF! Utálom az IE-t, de ami igaz az igaz.
(#) Placi84 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 4, 2013 / 1

Szia!
Bekapcsolás után a laptop ellenőrzi a ventilátort maximális fordulaton. Azon túl melegedésre kapcsol be. Valószínűleg nem kap visszajelzést a fordulatszámról vagy arról, hogy menne. A lényeg, hogy valamit nem talál megfelelőnek. Fan csere, ha rosszabbodik a dolog, de lehet meg kellene nézni a csatlakozást a laphoz.
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2013
(#) jani1987 válasza bbb hozzászólására (») Nov 4, 2013 /

Idézet:
„csak tudod most már folyamatosan azt olvasom az IE milyen sz*”

Igazából most már inkább internet függő, hogy melyik milyen gyors. Én mondjuk Comodo Dragont használok.
(#) nagym6 válasza Placi84 hozzászólására (») Nov 4, 2013 /

Köszi. Vagy szét kellene szednem, hátha tele van szeméttel? Azóta jó, elég jól jön a levegő ki.
(#) _vl_ válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 4, 2013 /

Esetleg rendszeresen kifújni sűrített levegővel.
(#) Placi84 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Ha tudod mit csinálsz, akkor azzal nem ártasz neki.
(#) nagym6 válasza Placi84 hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Előző laptopom tönkrement, bekapcsolásra nem reagál, ritkán azért elindul, de csak kb. 1 percig. Szétszedtem, nagyon tele volt szösszel a proci hűtő. Lehet, hogy ez volt a baja? Talán a proci ment tönkre? Köszi.
(#) Placi84 hozzászólása Nov 5, 2013 /

Nem tudom, bármi baja lehet.
(#) fecameca válasza golem hozzászólására (») Nov 5, 2013 /

Én direkt film nézésre telepítettem az Avant-ot. Azt állítják, ő használja a legkevesebb memóriát. Az a gondom, hogy a filmek általában mennek, de a hangjuk minden más böngésző alatt akadozik, recseg. Amúgy a meg ha keresgélek valamit, a Chrome-ot használom, az gyorsabban lapozgat. Egyébként meg én nem értek hozzá egyáltalán, én is csak kérdezek. Jó ez így? Mozizáshoz érdemes egy külön böngészőt tartani, ami nem eszi a memóriát?
(#) sastas01 válasza fecameca hozzászólására (») Nov 5, 2013 / 1

Mozizáshoz a filmet le kell tölteni. Neadjisten DVD-ről megnézni.

Ne csodálkozz, hogy akad. Bár nem találtam meg, hogy milyen a konfigurációd, de a filmeket én általában letöltöm. Utána általában semmi baja nincs, nem akad etc.
Következő: »»   408 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem