Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Néha többen is jönnek, UFO alakzatban.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Az biztos.
![]() Úgy tűnik, feltalálták a csapkodó szárnyú repülőgépet. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Szerintem az nem rugózik, hanem a csíkok futását hivatott ábrázolni.
Bár tudom Te is tudod. De jó. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2013
Háááát.
A "Vicces-mőkás történetek" topicon megsértődnek az UFO-k.
Ez jó! Amúgy a visszajelzők tükröződnek vissza a szélvédőről. Egy-két hiszékeny embert át lehet vele verni...
![]()
Keményebb landoláskor bizony lenghet ekkorát a repcsi szárnya (láttam már ilyent), persze a GIF ezt ismétli, rugalmas aszfalt pedig már cca. 20 éve létezik (magyar találmány), az Ausztriában kb. 15 éve folyó autópályafelújítások ezzel készülnek - csak ez a réteg a beton alatt van (az M7 egy rész is ma már ilyen).
Jól van ez itt.
![]()
Kérdezni kellene tőle dolgokat a faláról.
![]()
Jó kis hájgend cucc!Szerintem a magasak a méltán neves gyártótól az MNC-től származnak.Úgy érzem meg kell hirdetnem a Bose-okat,hogy megvehessem.
És ha már hirdetés: Chuck Norris kiakad
*
Na ez se semmi. Valahol Indiában lehet, a szigetelésekből nézve olyan 3000V DC van a drótban. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Az indiai vasút hallatán, mindig ez jut eszembe.+18!
Így készül a szőlő, de jobb lenne automatizálni.
![]()
Én előbb fürtre teszem a szemeket, azaz fürtöt csinálok belőle. Utána egy helyről, a fürt főszála végéből töltöm fel az összes szemet.
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Szerintem akkor már érdemes egy kész tőkét csinálni, és azt egy kompresszorral felfújni.
![]() A következőben annyi igazság van, hogy a papa a 80-as években egy fúrógéppel hajtotta a tsz-ből hozott szőlődarálót. ![]() Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy a képen mit daráltak vele. ![]()
Sertésmáj.
Valami olyasmi, de hirtelen nem tudtam elképzelni.
![]() Ez aztán a Luxus. ![]() Idézet: „egy fúrógéppel hajtotta a tsz-ből hozott szőlődarálót.” Ez is jó, visszafelé forgatva feltölti a szemeket.
Utána meg Pakson visszajön az urán a reaktorból?
Újrahasznosítható
![]()
Kb. annyi idő alatt van meg az büdiben az eredmény, amíg megkötögeti a szükséges mennyiséget.
Itt szorulás volt, sok lett a popsisál, kimaradt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |