Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2202 / 3615
(#) depi52 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Tudom én azt, de én csak véleményre vagyok kíváncsi, és ezzel kapcsolatosan nem akartam olyan témába írni ahol hangsugárzók építésével, javításával kapcsolatos dolgokról van szó, mivel én ezt venni szeretném, nem építeni/javítani.
Bár ha zavar titeket a dolog akkor kérjetek moderációt vagy csak hagyjátok figyelmen kívül.
(#) zolika60 válasza depi52 hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

simpi nem kell, hogy moderációt kérjen, simán meg is teheti.
(#) granpa válasza depi52 hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Ő a Moderátor!
(#) depi52 válasza granpa hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Ezt benéztem, de már jó tudni
(#) depi52 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Rendben.
(#) laszlo raduj válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Azt használom de o sem ismer minden szót , ahogy latszik is az írásaimban.
(#) granpa válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Rendben, de az az egyik Á helyet miért van A, és nincs ő a klaviatúrádon?
(#) zolika60 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Az előbb operáról írtál. Egyébként a FF legalább három négy szót biztosan aláhúzott volna. Ha nem is jelez minden hibát és néha aláhúzza a jót is, neked mégis sokat segítene.
(#) laszlo raduj válasza granpa hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Nem értem a kérdésed. Nekem sem a klaviatúrán, sem az XP nem tud ékezetet , az operával javítom miután megírtam, , persze csak azokat a szavakat amelyeket ő is tud.

Bocs, erre nem gondoltam.

Nem rég írtam hogy felfedeztem az opera ezen tulajdonságát, és létöltotem hozza a magyar szótárat . Így tudok ékezetet firkálni.

Lesz ebből valami..."létötotem hozza", majd csak összehozza.

Idézet:
„."létötotem hozza"”
letoltotem

Például ezt a szavat sem ismeri , legalábbis csak így ajánlja fel.

opera.jpg

Ezt a szót ismerhetné, letöltöttem.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Töltöttem. Így ismeri.
(#) laszlo raduj válasza pjg hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Kicsidenkent én is megtanulom , ahhoz képest hogy eddig nem sokat használtam az operat , elég sokat kell jegyzeteljek az agytekervényeimbe.
(#) Gery78 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Egyébként a Firefox sem mindig jó, sok esetben a helyesen írott szavakat is aláhúzza, mert sokat nem ismer. Sokat nyomkodom a hozzáadás a szótárhoz c. gombot, ha zavar ha valamelyik szót nem ismeri ami jó. Amúgy ne csüggedj fog az menni.
(#) szitko hozzászólása Nov 16, 2013 /

Sziasztok.

Tudna segíteni nekem valaki Windows 7 ügyben? A Google nem barátom.
Újra telepítettem a Windows-t. Az újratelepítés óta megjelent az asztal ikonoknál, és még máshol is, a képen látható jelölőnégyzet, ami igazából nem csinál semmit, csak engem idegesít.
Hogy lehet eltüntetni? Vagy mire jó?

mi_ez.jpg

(#) Norberto válasza szitko hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Jelölőnégyzetnek hívják és nagyon hasznos. Akkor van igazán haszna, ha pl. egy mappában lévő fájlok tömegét szeretnéd kijelölni, de van belőlük 2-3 db, amelyiket nem szükséges kijelölni. Ilyenkor ennek a segítségével tudod megszüntetni a teljes kijelölés (Crtl + A) érvényét, az összes fájlra. Számomra pl. ez iszonyatosan ötletes és hasznos funkció, mióta a Win 7-et használhatom, ezt a funkciót szoktam az elsők között bekapcsolni.

A beállítását a következő helyen találod:

Vezérlőpult / Mappa beállításai / Nézet / Jelölőnégyzet használata a fájlok kijelöléséhez
(#) szitko válasza Norberto hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Köszi! Érdekes, hogy amikor először telepítettem a win 7.-t (2009), akkor nem kapcsolta be a telepítő, most meg csak néztem, hogy mi az.
A teljes kijelölésnél, én a SHIFT+egér kombinációt használom, és ha valami nem kell a kijelölt elemekből, akkor CTRL+egérrel megszüntetem az adott elemen a kijelölést.

Még egyszer köszi!
(#) zoly15 hozzászólása Nov 16, 2013 /

Sziasztok!
Az miért van, hogy a Picasa Webalbumomnak nem lehet külső szemmel látni minden fotóját?
Ma néztem másnál a saját albumomat, bejelentkezés nélkül, de az albumnak a jó fele nem is látható.....
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

De, nyilvánosak a fotók, az album is... Az albumnak csak egy részét lehet látni....
Más... Valaki tudja, hogy hol lehet kapni kisméretű alu koffert? Hasonlóra gondolok
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Köszönöm, ez bevált!
(#) idlob válasza Norberto hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Aha! Nem rég láttam én is ilyet és nem tudtam mire vélni. Mi az előnye a Ctrl + kattináshoz képest?
(#) andras99 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

(#) zoly15 válasza andras99 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Köszönöm a válaszodat, ez jónak néz ki!
(#) bencikusz hozzászólása Nov 16, 2013 /

Kedves kollégák!
Igaz hogy nem elektronika, de szeretnék segítséget kérni abban, hogy hol lehet a mellékletben csatolt alkatrészt venni?
Ez a kütyü a beépített hűtő szekrény és a szekrény ajtajának együtt történő nyitását teszi lehetővé.
Előre is köszönöm.
(#) zolika60 válasza bencikusz hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Ez például megfelel?
(#) bencikusz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Nagyon szépen köszönöm !
Tökéletes!
Minden jót.
B
(#) SALáta válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Feltettem a hobbi gépemre egy flexet alumíniumot vágni hss tárcsával 42 V ról. Kb 3. percben az állórész széthullt atomjaira, na azóta van egy jó 80 as évekbeli kézi körfűrészem, az Original Flex. Szóval a flex megnevezés nem is rossz mert tényleg volt benne ilyen alkatrész, kapcsolója 100% ig egyezett a körfűrészével, az oldalsó gomb nem de a burkolat marva lett és kész.
Következő: »»   2202 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem