Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudom én azt, de én csak véleményre vagyok kíváncsi, és ezzel kapcsolatosan nem akartam olyan témába írni ahol hangsugárzók építésével, javításával kapcsolatos dolgokról van szó, mivel én ezt venni szeretném, nem építeni/javítani.
Bár ha zavar titeket a dolog akkor kérjetek moderációt vagy csak hagyjátok figyelmen kívül.
simpi nem kell, hogy moderációt kérjen, simán meg is teheti.
![]()
Azt használom de o sem ismer minden szót , ahogy latszik is az írásaimban.
Rendben, de az az egyik Á helyet miért van A, és nincs ő a klaviatúrádon?
![]()
Az előbb operáról írtál. Egyébként a FF legalább három négy szót biztosan aláhúzott volna. Ha nem is jelez minden hibát és néha aláhúzza a jót is, neked mégis sokat segítene.
Nem értem a kérdésed. Nekem sem a klaviatúrán, sem az XP nem tud ékezetet , az operával javítom miután megírtam, , persze csak azokat a szavakat amelyeket ő is tud.
Bocs, erre nem gondoltam.
![]()
Nem rég írtam hogy felfedeztem az opera ezen tulajdonságát, és létöltotem hozza a magyar szótárat . Így tudok ékezetet firkálni.
Lesz ebből valami..."létötotem hozza", majd csak összehozza.
![]()
Idézet: letoltotem„."létötotem hozza"” Például ezt a szavat sem ismeri , legalábbis csak így ajánlja fel.
Ezt a szót ismerhetné, letöltöttem.
Kicsidenkent én is megtanulom
![]()
Egyébként a Firefox sem mindig jó, sok esetben a helyesen írott szavakat is aláhúzza, mert sokat nem ismer. Sokat nyomkodom a hozzáadás a szótárhoz c. gombot, ha zavar ha valamelyik szót nem ismeri ami jó. Amúgy ne csüggedj fog az menni.
![]()
Sziasztok.
Tudna segíteni nekem valaki Windows 7 ügyben? A Google nem barátom. Újra telepítettem a Windows-t. Az újratelepítés óta megjelent az asztal ikonoknál, és még máshol is, a képen látható jelölőnégyzet, ami igazából nem csinál semmit, csak engem idegesít. Hogy lehet eltüntetni? Vagy mire jó?
Jelölőnégyzetnek hívják és nagyon hasznos. Akkor van igazán haszna, ha pl. egy mappában lévő fájlok tömegét szeretnéd kijelölni, de van belőlük 2-3 db, amelyiket nem szükséges kijelölni. Ilyenkor ennek a segítségével tudod megszüntetni a teljes kijelölés (Crtl + A) érvényét, az összes fájlra. Számomra pl. ez iszonyatosan ötletes és hasznos funkció, mióta a Win 7-et használhatom, ezt a funkciót szoktam az elsők között bekapcsolni.
A beállítását a következő helyen találod: Vezérlőpult / Mappa beállításai / Nézet / Jelölőnégyzet használata a fájlok kijelöléséhez
Köszi!
![]() A teljes kijelölésnél, én a SHIFT+egér kombinációt használom, és ha valami nem kell a kijelölt elemekből, akkor CTRL+egérrel megszüntetem az adott elemen a kijelölést. Még egyszer köszi!
Sziasztok!
Az miért van, hogy a Picasa Webalbumomnak nem lehet külső szemmel látni minden fotóját? Ma néztem másnál a saját albumomat, bejelentkezés nélkül, de az albumnak a jó fele nem is látható..... ![]()
De, nyilvánosak a fotók, az album is... Az albumnak csak egy részét lehet látni....
Más... Valaki tudja, hogy hol lehet kapni kisméretű alu koffert? Hasonlóra gondolok
Aha! Nem rég láttam én is ilyet és nem tudtam mire vélni. Mi az előnye a Ctrl + kattináshoz képest?
Köszönöm a válaszodat, ez jónak néz ki!
Kedves kollégák!
Igaz hogy nem elektronika, de szeretnék segítséget kérni abban, hogy hol lehet a mellékletben csatolt alkatrészt venni? Ez a kütyü a beépített hűtő szekrény és a szekrény ajtajának együtt történő nyitását teszi lehetővé. Előre is köszönöm.
Ez például megfelel?
Nagyon szépen köszönöm !
Tökéletes! Minden jót. B
Feltettem a hobbi gépemre egy flexet alumíniumot vágni hss tárcsával 42 V ról. Kb 3. percben az állórész széthullt atomjaira, na azóta van egy jó 80 as évekbeli kézi körfűrészem, az Original Flex. Szóval a flex megnevezés nem is rossz mert tényleg volt benne ilyen alkatrész, kapcsolója 100% ig egyezett a körfűrészével, az oldalsó gomb nem de a burkolat marva lett és kész.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |