Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Véletlenül a topik első oldalán olvastam, hogy: Idézet: „Itt, ha már offolunk, szeretnék azért mindenkit kérni, hogy bőszen kattintgasson hirdetésre... A hobbielektronika oldalhoz saját szervert üzemeltetek, aminek igen csak megvan a költsége. A reklám egy nagyon kis százalékát fedezi, de jobb mint a semmi.” A kérdés az, hogy ha külföldön vagyok, (Németország) akkor ugye helyi hirdetések jelennek meg. (mindenféle marhaság. ![]() A másik, hogy be kell töltődnie az oldalnak, vagy elég rákattintani, és bezárni, mielőtt betöltődne? Csak azért kérdezem, mert jó az oldal, és így egy kis +pénz is befolyna. ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2013
Hali!
A ChipCAD-ben lehet rendelés nélkül vásárolni? Tehát pl. holnap bemegyek az üzletbe, és veszek egy akármit.
Akármit nem tudsz vásárolni , viszont bármit igen
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2013
Egy szőrös férfikéz kell hozzá...? Ajjaj
![]()
Szóval délután bemegyek ide: Könyves Kálmán krt. 12-14.
Mondom hogy kell egy ilyen, és adnak? Amit kártyával fizetnék ki.
Ha nyitva lesznek még, mikor odaérek, akkor igen.
![]()
Egyáltalán nem biztos, hogy így működik. Ez csak egy animált GIF. A látvány független a szerkezet működésétől. (A mérnökök védelmében)
![]()
Nehogy komolyan vedd! Csak majomkodunk...
![]()
Sziasztok!Igazából nem is tudom hova tegyem fel a kérdésemet de hátha valaki tudja itt a választ.A videókamerával felvett filmet nem mindig ismeri fel a Movie maker. Helyesebben felismeri csak amikor menteni akarom akkor meg áll a mentés egy bizonyos százaléknál(általában ott ahol a bizonyos film van és onnan sehova tovább.Ha kitörlöm azt a részt akkor persze jó.A fájl szerintem nem sérült mert a VLC lejátsza.Sajnos ez egyre gyakoribb.Esetleg tudja valaki a megoldást?
Tisztelt fórum lakok!
Van itt valaki aki használt már betörés elleni ablak fóliát? Próbálok venni valahol de itt vidéken esélyem sincs. A neten néztem de csak színes van, nekem víztiszta kellene. Tud valaki forrást?
Bővebben: Link
Ilyet már használtam és nagyon jók.
Köszi, megnéztem, gondolom húzós az ára?
Tud ő mást is, a fűszereit évek óta nem veszem mert nátrium glutamátot tartalmaz ami ízfokozó méreg. Nekem ne vegyszerrel fokozza az ízt ha nem tegyék bele a szükséges fűszernövényeket!
Ráadásul csak a neve magyar. Az is átverésből.
Na ebben tökéletesen igazad van. MERT MINDEN KONZERV MÉREG EGY SZINTEN.. Csak utána kell olvasni mi a sz..t kevernek bele. Viszont mi pedig megesszük gondolkozás nélkül.
![]()
Igazad van; a házi szilvalekvár is méreg! Miért nem főztek belőle pálinkát?!
![]()
Nálunk nem is fő lekvár! Tiszta pocsékolás.
Ó hogy az isten áldjon meg Mari. Nem megmondtam, hogy inkább pálinkát főzzél?
![]()
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Böngészés közben állandóan külön ablakok jelennek meg és játékokat kínálnak(sosem szoktam játszani gépen....) és nagyon zavaró. A mellékelt képen látható oldal küldi a reklámokat játékokat. Hogyan tudnék ettől megszabadulni?Eddig ilyenem nem volt máma kezdte. Légyszíves segítsetek!!! Előre is köszönöm!
Szia!
Köszönöm! Jólértem hogy ehhez kell valami regisztráció is?
Nem kell. Több módszer is ismertetve van, hogy hogyan lehet eltávolítani.
Ha nem megy az angol: Bővebben: Link
és ezek közül melyik jó?Mert az ADW cleanert szedtem le törölt valamit ujraindult a gép de ugyanúgy jönnek a hírdetések
![]()
Illetve a fő gond az az hogy nem tudom alaphelyzetbe állítani az egyéni beállításokat.....lehet hogy ez miatt nem megy?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |