Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2204 / 3615
(#) vicsys válasza botesz hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Megpróbáltad, uninstallal kiszedni? Az elején azt mutogatja.
(#) botesz válasza vicsys hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Nem is találtam meg a programok között.Volt egy uninstall nevezetű program se készítő semmi megnevezve szóval az fura volt.De rámentem hogy törlés is kiírta hogy sikeresen eltávolította.Csak tudnám mit mert semmit nem írt ki hogy mit távolított el.
(#) botesz válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Köszi!
Kipróbálom!
(#) botesz válasza botesz hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Köszi mindkettőtöknek! Úgy néz ki jó lesz.
(#) Gery78 hozzászólása Nov 19, 2013 /

Sziasztok Srácok!
Nagy bajban vagyok, kaptam kölcsön egy jó kis CD-t, nem az én hibámból, de összekarcolódott a felülete. Nem a tükrös, hanem a másik. Az történt ugyanis, hogy amikor kinyílt a tálcája a lejátszómnak, akkor még pörgött benne a lemez, és azok a gumi tappancsok, amikre ráhelyezi az ember azok összekarcolták a felületét kb. 2-3mm-es sávban. Nem mély a karcolás, csak ott nem lehet olvasni a lemezt. A PC DVD írójával sem. Erről a lemezről van szó Véleményetek szerint nem lehet valahogy megmenteni ezt a lemezt? Felpolírozni valahogy, hogy ne legyen karcos? Megpróbáltam egy másik értéktelen CD-n, hogy fogkrémmel fel lehet-e polírozni, mert azzal az óraplexit is kitűnően fel lehet polírozni, de nagyon karcos lett. Borzasztóan zavar a dolog, mert ez egy elég drága lemez, és így nem akarom visszaadni a barátomnak, hogy nem lehet olvasni azt a részt. Vagy ha nem lehet semmivel sem felpolírozni, akkor abban segítsetek légyszi, hogy hol tudom beszerezni itt Magyarországon. Nem találtam a neten egy magyar áruházat sem ahol megvehetném.
(#) pjg válasza Gery78 hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Magyar honban ha találsz is biztosan legalább kétszer drágábban. Én innen választanék.
Illetve az N. Magról letölthető igen jó minőségben. Borító
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2013
(#) zolika60 válasza Gery78 hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Bízd profikra. Bővebben: Link Persze sok másik is van. Bővebben: Link
(#) pjg válasza Gery78 hozzászólására (») Nov 19, 2013 /

Polírozásnál nagyon kell vigyázni, hogy ne melegedjen fel, mert a másik oldala felpúposodik és az véglegesen kinyírja. Víz alatt kell polírozni.
(#) Gery78 hozzászólása Nov 19, 2013 /

Zolika60, Pjg: Köszi szépen ez jó ötlet, nekem nem jutott eszembe itt idegességemben, hogy csinálnak ilyen CD/DVD polírozást is. Ha nem válik be a polírozás, akkor megrendelem az amazonról ezt a lemezt, persze ha nem találok itthon olcsóért. Köszi még egyszer Srácok!
(#) zolika60 hozzászólása Nov 20, 2013 /

(#) Izeg. válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 20, 2013 /

Attól függetlenül még vandame se amatőr

Nem tudom megállni, hogy el ne dicsekedjek a készülékemmel, de mivel nem én építettem, azért nem a ki mit építettbe rakom fel. Nem vagyok egy öreg róka de szóval ez a kütyü akkor lett gyártva mikor születtem. És összesen nem futott sokáig a technológia. Kár, pedig eddig ez a legjobb digitális hangrögzítés, amit valaha halottam(hallottam már a DAT-on kívül mindent, minidisc cd stb).
A DCC-ről beszélek. Digital Compact Casette(Digitális Kompakt Kazetta) Fenomenális. Jó persze az analógokat nem veri, de a többi digitálist... A CD-nél nekem mindenképpen jobban tetszik a hangja. Nem tudom, ismeri ezt valaki még a fórumtársak közül?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? véleménye? Szívesen meghallgatnám(elolvasnám) más észrevételeit is.

A készülék maga PHILIPS DCC 900 a philips cég csúcskategóriájából való. Akárki akármit mondhat a PHILIPSre, igen is nagyon sok jó dolgot gyártottak. Nemhiába a legtöbb szabadalom is hozzájuk fűződik, a Technics, a marantz mind mind használják a PHILIPS termékeket, alkatrészeket.

Teszek pár képet ízelitőnek miről is beszélek.
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2013
(#) zolika60 hozzászólása Nov 20, 2013 /

SzervízMacska figyelmébe: Bővebben: Link
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 20, 2013 /

Hú! Micsoda előzések lesznek. Palik közvetíti?
(#) szamóca hozzászólása Nov 20, 2013 /

(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Nov 20, 2013 /

"...közölték vele, hogy a tévé megvásárlásával és használatba vételével elfogadta a felhasználási feltételeket..." Ez nagyon durva. Gondolom, hogy az okostelefonok, Tabletek, Pda-k is rendelkeznek hasonló adat gyűjtő tulajdonságokkal.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Köszönöm szépen! Még nem is hallottam róla, tehát engem ezek szerint nem indítanak. Ha az időm engedi, nézőként majd megtekintem. Nem tudom, mi alapján válogattak, de bizonyára nehéz a dolguk, mivel több, mint ezren vagyunk itt Pesten gyakorló sínbohócok. Nyilván zártkörű és szupertitkos volt a selejtező...

Amúgy sem jelentkeztem volna, hiszen biztosan van tucat számra nálam rátermettebb, és esélyesebb jelölt. Én még csak két és fél éve léptem be, és 2011. november 1.-étől vezetek önállóan. Gyakorlatilag e hónap elsején kezdtem meg a harmadik balesetmentes évemet. Csak el ne kiabáljam...
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Idézet:
„Amúgy sem jelentkeztem volna, hiszen biztosan van tucat számra nálam rátermettebb, és esélyesebb jelölt. Én még csak két és fél éve léptem be, és 2011. november 1.-étől vezetek önállóan.”
Mi ez a kishitűség? Aki tud az kezdőként is tud. Ha már F1-es hasonlat volt, akkor például Schumacher, vagy Vettel.
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Ezért nem használok ilyesmi készüléket. Nem mintha nagy titkok őrzője lennék, de kinek mi köze az életemhez? Engem ne figyeljen a nagytestvér.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 21, 2013 / 1

Csak nem tudja, hogy engem.
(#) Gafly hozzászólása Nov 21, 2013 /

Lassan aktuális
(#) jani1987 hozzászólása Nov 21, 2013 /

Most hogy ez év végén megszűnik a net, ezért úgy május környékén belekezdek a tégla kályha készítésbe. A tetejének a lefedésére egy darabba öntött beton lapot gondoltam. Kivitelezhető szerintetek? Ez adta az ötletet. Oldalnézetben így nézne ki.

Névtelen.jpg

(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Idézet:
„Most hogy ez év végén megszűnik a net”

Ez alatt azt értettem, hogy ezután már jobban tudok félretenni egy kis pénzt.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Szerintem a beton nem az igazi és a füstjáratot is kissé bonyolultabbra kell építeni, hogy jobb legyen a hatásfoka. Köbzoli feltett egyszer egy kályhás könyvet, abban ez nagyon szemléletesen le van írva és rajzolva. Ha szeretnéd elküldöm az email címedre.
(#) Izeg. válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Én is téglakályhát építek, a lényeg az, hogy minél nagyobb részét ki kell használni a légtérnek.
A Betonnal az a baj, hogy ha kiég, sokáig van masszív hősokknak kitéve, akkor reped, törik, morzsálódik. A hőálló beton az más. Akkor inkább vagy samattlappal, vagy téglával/cseréppel kell lefedni.(én is utóbbival csinálom)
(#) acoustic válasza Gafly hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Sziasztok.
Itt már aktuális lenne az adventi itóka.

Megérkezett az első hó (Kép csatolva)

photo0064.jpg

(#) zolika60 válasza acoustic hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Hol van az itt?
(#) sastas01 válasza acoustic hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Hol laksz te? Havat ide is!
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

*@gmail.com
A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2013
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

A címed ott van az adatlapodon, elég lett volna csak annyi, hogy kell. Küldöm.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 21, 2013 /

Nekem ide sem, azt mondja meghaladja a mérete a küldhetőt. Holnap megpróbálom bentről, hátha onnan megy. Ha onnan sem tudom kettévágom és úgy próbálom.
Következő: »»   2204 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem