Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   42 / 93
(#) villanyipi válasza villanyipi hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Üdv ismét!
Volna egy furcsa jelenség amit ez a készülék leművel, pontosabban egy vadi új akkut is képes egy nap alatt 100%-rol 0-ra elfogyasztani.A kijelző csere előtt 3-5 napig birta ha használatban volt is(márpedig abban volt rendesen), ez most mitől lehet vajon érintkezési hiba nincsen, a kijelző is működik, de akkor mégis hol keressem a hibát?Régi akkuval és új után gyártott akkuval is ezt csinálja!
(#) Boldacs hozzászólása Dec 9, 2013 /

Tanácsot, segítséget kérek a gyakorló mobiltelefonosoktól.
Új Samsung i8160 Galaxy Ace II mobilomtelefonom van Android 4.1.2- verzióval. Hibátlanúl, jól működik. Mi kell ahhoz, hogy a GPS WIFI ill. internetcsatlakozás nélkül működjön? Honnan és mit kell letölteni, ha egyáltalán kell? Köszönöm a segítséget.
(#) zolika60 válasza Boldacs hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

A GPS-hez egyik sem kell.
(#) sastas01 válasza Boldacs hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Szerintem ez nem az a téma, de a válasz:
Hogyha támogatja a telefonod, akkor keresel a Playstore-ban, egy olyan programot, ami támogatja amit akarsz. Ha a telefon erre nem képes, akkor csak nettel fog működni...
(#) pucuka válasza Boldacs hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Nézd meg jobban a teló leírását. Ha AGPS van benne, akkor nincs a telefonban térkép, csak GPS. Ennek adatai alapján tölti be a térképet, ehhez pedig internet kapcsolat, adatkapcsolat kell. Ráadásul úgy tudom, hogy a oprendszered a gugli térképét használja.
(#) Ricsi89 válasza Boldacs hozzászólására (») Dec 9, 2013 /

Letöltesz rá egy navigációs programot, pl iGo-t, hozzá azt a térképet amit akarsz használni és örülsz. Ezer és egy androiddal foglalkozó honlap van, ahol le van írva a telepítés menete.
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2013
(#) DearMan hozzászólása Dec 13, 2013 /

Üdv mindenkinek! ZTE V987 típusú készülékem minimális párától meghibásodott. Szárítottam 4 napig, a kijelzőn látszik a "beázás", de minden működik. Lehet-e javítani, illetve hogyan? Teljes kijelző csere? Köszönöm!
(#) coyote55 válasza pucuka hozzászólására (») Dec 13, 2013 /

Butaságokat azért ne hagyjunk lógva...
Az aGPS - vagy másképpen: advanced GPS - annyit takar, hogy a kezdeti pozíció megtalálását a hálózatból lehívott adatokkal segíti, gyorsítja. Pár kB adatot használ el összesen. Térképet nem tölt le!
(#) eSDi válasza coyote55 hozzászólására (») Dec 13, 2013 / 1

Helyesbítsük a helyesbítést...
Az "A" jelölés az "Assisted", tehát támogatott/segített szót takarja.
(#) SzervízMacska válasza Boldacs hozzászólására (») Dec 13, 2013 /

Offline navigációs szoftvert kell telepíteni, ami akár a Play áruházban is szép számban fellelhető.
(#) blasz hozzászólása Dec 14, 2013 /

Sziasztok van egy Alkatel one 995 ös mobilom,az a gondom vele hogy eszi az sd kártyákat,a 4 ik darab van benne,van hogy azt irja ki hogy megsérült formázzam le,van hogy teljesen kakukk lesz a kártya minden elvész rajta.Lengyelben dolgoztam 2 hetet és az összes kép videó megsemmisült,reggelre azt irta ki hogy megsérült a kártya de már nem tudtam mit csinálni az adatokért,minden elveszett.A másik a GPS,hamar talál müholdat de 5 perc után csak a GPS keresése felirat van,és nem talál többet semmit.Számtalan programmal kipróbáltam már.
Talán android 4.04 van rajta 5 hónapos a készülék.Köszönöm
(#) coyote55 válasza blasz hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Az Alcatel OT995-ös jól szuperál 2.3.x operációs rendszerrel, de a 4.0.x-re frissítés hazavágja.
Szinte minden telefonos fórum tele van a tulajok sirámaival.
Próbáld meg downgradelni 2.3.x-re.
(#) blasz válasza coyote55 hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Köszönöm,a nejemnek ugyan ez van 995 ös neki eddig 1 sd kártya ment el,de a GPS probléma ugyan úgy meg van,de kipróbálom,de nem tudom hogy kell vissza tölteni a régi rendszert.Van rá progi? köszi
(#) villanyipi válasza villanyipi hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Senkinek semmi ötlete tanácsa nincs a fent említett problémámra? A telefont még apumtól kaptam és mindenképpen szeretném még sokáig használni,bármilyen tanácsot meghallgatnék csak működjön rendesen és tartósan egyetlen feltöltéssel is!
Köszönet előre is!
(#) blasz hozzászólása Dec 17, 2013 /

Üdv nem tud valaki olyan progit ami vissza rakja a régi op rendszert?Android 4.0.4 helyett a 2.3.3 kellene,de nem találtam rá programot Köszönöm.
(#) kocsgab002 válasza blasz hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Milyen telefon?
Ja látom, alcatel... Tudtommal nincs hozzá.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
(#) blasz válasza kocsgab002 hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Köszi, ez szomorú,akkor szerviz.

Nálunk a T-nél rengetegen kérték hogy rakjuk vissza a régebbi sw-t az alcatelekre, mert az újjal nem jól működik.
A gyártó azt felelte a kérésünkre, hogy nem lehet, nem rakja vissza.
Így sajnos azt gondolom szervizben sem fogják neked visszatenni, hacsak nem valami maszek gsm szervizbe viszed, de azok olyanok, amilyenek..

Ez is T-s mobil.De a legnagyobb bajom az sd kártya fogyasztása voltam a t-nél azt mondták cserélik a kártyát,de mondtam nem vagyok előrébb vele sajna,az okot kellene megszüntetni.
Még jócskán garis a telefon.
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013

Így van, ez a hivatalos verzió. Valóban eszi a mem. kártyákat, mert rosszul van megírva a mem. kártya kezelő rész. De hivatalosan ilyen hiba nem létezik... Ezért azt kell mondanunk, (nekem is) hogy a mem. kártya hibája...

Akkor megoldás????
(#) Koncsar válasza blasz hozzászólására (») Dec 17, 2013 /

Szia Gábor! Az xda-developers fórumon szerintem megtalálod a megoldást, csak egy kis angol tudás kell mellé.

Üdv: Gyuri
(#) Igi13 hozzászólása Dec 18, 2013 /

Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem,Mi lehet a baj, illetve,hogyan orvosolható!
Adott egy Sony Xperia M telefonamely nem kapcsol be,Pc nem látja,tölteni tölt mert világít a led rajta,de semmilyen életjelet nem ad.Panelján semmi hiba nem látható!
Flashtool sem látja.
Mi Lehet A Baj?
A válaszokat előre is Köszönöm!
(#) VIM hozzászólása Jan 19, 2014 /

Sziasztok! Rejtélyes "hibával" találtuk magunkat szembe a kollégámmal, a két Nokia C2 telefonnal kapcsolatosan. Amire nem találunk magyarázatot az az, hogy csak az én telefonomról történő hívást írja ki csak a hívószámommal, mindenki másét felismeri a névjegyzékből név szerint. Így én csak egy szám vagyok a cimbinek, mert hiába rendeli hozzá a nevem a hívószámhoz, azt csak az előző híváslistán lévő bejegyzéshez teszi hozzá, de mégsem ismeri fel a névjegyzékben ha következőleg hívom. Az én telefonomról nem tudom elküldeni névjegyként a számomat, hogy miért, azt nem tudom. Egyik telón sincs duplikált bejegyzés, legalábbis mi nem találtunk ilyet. Addig nem volt gond amíg nem lett felfrissítve a kollégám névjegyzéke az enyém tartalmára. Ha tudna segíteni valaki, hogy mit rontottunk el, mert már "mindent" megpróbáltunk, az megköszönnénk.
(#) viktor97 hozzászólása Jan 19, 2014 /

Sziasztok
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy Samsung Gts 5230-as telefonom és az a baja hogy nem bírom bekapcsolni,meg a töltést nem észleli.
Mi lehet a baja?
A válaszokat előre is köszönöm
(#) zolika60 válasza viktor97 hozzászólására (») Jan 20, 2014 /

a töltő jó?
(#) VIM válasza viktor97 hozzászólására (») Jan 20, 2014 /

Szia! Ez olyan mintha "reboot menü" problémás lenne a dolog, szoftveresen kell rajta segíteni.
(#) bato.arpad hozzászólása Jan 29, 2014 /

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy olyan problémával kapcsolatban, hogy vettem egy vadi új
SONY XPERIA E telót. Ezzel nem is lenne baj, viszont a készülékkel az itthoni T-Home-os rúterre nem
tudok wifi-in csatlakozni. Próbáltam máshol más rúterrel, simán kapcsolódik, de itthon nem.
A kód tuti jó, mi lehet a hiba? A szolgáltató sem igazán tud segíteni.
Hátha valakinek van már ilyen tapasztalata.
(#) manson1989 válasza bato.arpad hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Szia! Nincs esetleg mac cím szűrés beállítva? Nekem is volt hasonló problémám és nekem még szűrés sem volt, leklónoztam a telefon mac címét a rúteren és elfogadta utána.
(#) coyote55 válasza bato.arpad hozzászólására (») Jan 30, 2014 /

A WiFi melyik csatornát használja?
Lehet, hogy csatornát kell váltani a routerben.
Következő: »»   42 / 93
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem