Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv ismét!
Volna egy furcsa jelenség amit ez a készülék leművel, pontosabban egy vadi új akkut is képes egy nap alatt 100%-rol 0-ra elfogyasztani.A kijelző csere előtt 3-5 napig birta ha használatban volt is(márpedig abban volt rendesen), ez most mitől lehet vajon érintkezési hiba nincsen, a kijelző is működik, de akkor mégis hol keressem a hibát?Régi akkuval és új után gyártott akkuval is ezt csinálja!
Tanácsot, segítséget kérek a gyakorló mobiltelefonosoktól.
Új Samsung i8160 Galaxy Ace II mobilomtelefonom van Android 4.1.2- verzióval. Hibátlanúl, jól működik. Mi kell ahhoz, hogy a GPS WIFI ill. internetcsatlakozás nélkül működjön? Honnan és mit kell letölteni, ha egyáltalán kell? Köszönöm a segítséget.
Szerintem ez nem az a téma, de a válasz:
Hogyha támogatja a telefonod, akkor keresel a Playstore-ban, egy olyan programot, ami támogatja amit akarsz. Ha a telefon erre nem képes, akkor csak nettel fog működni...
Nézd meg jobban a teló leírását. Ha AGPS van benne, akkor nincs a telefonban térkép, csak GPS. Ennek adatai alapján tölti be a térképet, ehhez pedig internet kapcsolat, adatkapcsolat kell. Ráadásul úgy tudom, hogy a oprendszered a gugli térképét használja.
Letöltesz rá egy navigációs programot, pl iGo-t, hozzá azt a térképet amit akarsz használni és örülsz. Ezer és egy androiddal foglalkozó honlap van, ahol le van írva a telepítés menete.
A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2013
Üdv mindenkinek! ZTE V987 típusú készülékem minimális párától meghibásodott. Szárítottam 4 napig, a kijelzőn látszik a "beázás", de minden működik. Lehet-e javítani, illetve hogyan? Teljes kijelző csere? Köszönöm!
Butaságokat azért ne hagyjunk lógva...
Az aGPS - vagy másképpen: advanced GPS - annyit takar, hogy a kezdeti pozíció megtalálását a hálózatból lehívott adatokkal segíti, gyorsítja. Pár kB adatot használ el összesen. Térképet nem tölt le!
Helyesbítsük a helyesbítést...
![]() Az "A" jelölés az "Assisted", tehát támogatott/segített szót takarja.
Offline navigációs szoftvert kell telepíteni, ami akár a Play áruházban is szép számban fellelhető.
![]()
Sziasztok van egy Alkatel one 995 ös mobilom,az a gondom vele hogy eszi az sd kártyákat,a 4 ik darab van benne,van hogy azt irja ki hogy megsérült formázzam le,van hogy teljesen kakukk lesz a kártya minden elvész rajta.Lengyelben dolgoztam 2 hetet és az összes kép videó megsemmisült,reggelre azt irta ki hogy megsérült a kártya de már nem tudtam mit csinálni az adatokért,minden elveszett.A másik a GPS,hamar talál müholdat de 5 perc után csak a GPS keresése felirat van,és nem talál többet semmit.Számtalan programmal kipróbáltam már.
Talán android 4.04 van rajta 5 hónapos a készülék.Köszönöm
Az Alcatel OT995-ös jól szuperál 2.3.x operációs rendszerrel, de a 4.0.x-re frissítés hazavágja.
Szinte minden telefonos fórum tele van a tulajok sirámaival. Próbáld meg downgradelni 2.3.x-re.
Köszönöm,a nejemnek ugyan ez van 995 ös neki eddig 1 sd kártya ment el,de a GPS probléma ugyan úgy meg van,de kipróbálom,de nem tudom hogy kell vissza tölteni a régi rendszert.Van rá progi? köszi
Senkinek semmi ötlete tanácsa nincs a fent említett problémámra? A telefont még apumtól kaptam és mindenképpen szeretném még sokáig használni,bármilyen tanácsot meghallgatnék csak működjön rendesen és tartósan egyetlen feltöltéssel is!
Köszönet előre is!
Üdv nem tud valaki olyan progit ami vissza rakja a régi op rendszert?Android 4.0.4 helyett a 2.3.3 kellene,de nem találtam rá programot Köszönöm.
Milyen telefon?
Ja látom, alcatel... Tudtommal nincs hozzá. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Köszi, ez szomorú,akkor szerviz.
Nálunk a T-nél rengetegen kérték hogy rakjuk vissza a régebbi sw-t az alcatelekre, mert az újjal nem jól működik.
A gyártó azt felelte a kérésünkre, hogy nem lehet, nem rakja vissza. Így sajnos azt gondolom szervizben sem fogják neked visszatenni, hacsak nem valami maszek gsm szervizbe viszed, de azok olyanok, amilyenek..
Ez is T-s mobil.De a legnagyobb bajom az sd kártya fogyasztása voltam a t-nél azt mondták cserélik a kártyát,de mondtam nem vagyok előrébb vele sajna,az okot kellene megszüntetni.
Még jócskán garis a telefon. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Így van, ez a hivatalos verzió. Valóban eszi a mem. kártyákat, mert rosszul van megírva a mem. kártya kezelő rész. De hivatalosan ilyen hiba nem létezik... Ezért azt kell mondanunk, (nekem is) hogy a mem. kártya hibája...
Akkor megoldás????
Szia Gábor! Az xda-developers fórumon szerintem megtalálod a megoldást, csak egy kis angol tudás kell mellé.
Üdv: Gyuri ![]()
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem,Mi lehet a baj, illetve,hogyan orvosolható! Adott egy Sony Xperia M telefonamely nem kapcsol be,Pc nem látja,tölteni tölt mert világít a led rajta,de semmilyen életjelet nem ad.Panelján semmi hiba nem látható! Flashtool sem látja. Mi Lehet A Baj? A válaszokat előre is Köszönöm!
Sziasztok! Rejtélyes "hibával" találtuk magunkat szembe a kollégámmal, a két Nokia C2 telefonnal kapcsolatosan. Amire nem találunk magyarázatot az az, hogy csak az én telefonomról történő hívást írja ki csak a hívószámommal, mindenki másét felismeri a névjegyzékből név szerint. Így én csak egy szám vagyok a cimbinek, mert hiába rendeli hozzá a nevem a hívószámhoz, azt csak az előző híváslistán lévő bejegyzéshez teszi hozzá, de mégsem ismeri fel a névjegyzékben ha következőleg hívom. Az én telefonomról nem tudom elküldeni névjegyként a számomat, hogy miért, azt nem tudom. Egyik telón sincs duplikált bejegyzés, legalábbis mi nem találtunk ilyet. Addig nem volt gond amíg nem lett felfrissítve a kollégám névjegyzéke az enyém tartalmára. Ha tudna segíteni valaki, hogy mit rontottunk el, mert már "mindent" megpróbáltunk, az megköszönnénk.
![]()
Sziasztok
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy Samsung Gts 5230-as telefonom és az a baja hogy nem bírom bekapcsolni,meg a töltést nem észleli. Mi lehet a baja? A válaszokat előre is köszönöm
Szia! Ez olyan mintha "reboot menü" problémás lenne a dolog, szoftveresen kell rajta segíteni.
![]()
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy olyan problémával kapcsolatban, hogy vettem egy vadi új
SONY XPERIA E telót. Ezzel nem is lenne baj, viszont a készülékkel az itthoni T-Home-os rúterre nem tudok wifi-in csatlakozni. Próbáltam máshol más rúterrel, simán kapcsolódik, de itthon nem. A kód tuti jó, mi lehet a hiba? A szolgáltató sem igazán tud segíteni. Hátha valakinek van már ilyen tapasztalata.
Szia! Nincs esetleg mac cím szűrés beállítva? Nekem is volt hasonló problémám és nekem még szűrés sem volt, leklónoztam a telefon mac címét a rúteren és elfogadta utána.
A WiFi melyik csatornát használja?
Lehet, hogy csatornát kell váltani a routerben. |
Bejelentkezés
Hirdetés |