Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nem, kapsz egy bankszámla számot és számla tulajdonost, arra kell utalni a pénzt. Szintén kapsz egy egyedi azonosító kódot amit be kell írni a megjegyzésbe, a bank onnan fogja tudni hogy te utaltad a pénzt. Ha hozzáadod a kártyád a paypal-hoz akkor úgy fog működni a dolog mintha pl a boltban vásárolnál a kártyáddal, csak éppen ez a neten történik és a Paypal lesz a közvetítő.
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2013
En ertem, azt nem tudom, hogy ha hozzaadom a bankkartyat a PayPal-hoz, akkor hogy kerul a penz a kartyamrol a paypal szamlamra.
Vagy te magad utalod rá vagy ahogy fent is írtam ráterheled a kártyádra az összeget. Ha hozzáadod a kártyád és úgy vásárolsz akkor az összeg amiért vásároltál közvetlenül a kártyádról lesz levonva, emiatt a paypal egyenleged mindig 0Ft lesz, hiszen ott nincs pénz, a paypal ebben az esetben csak közvetítő.
Udv!
Ma sikerult hozzaadnom a bankkartyamat a PayPal-hoz. Most ker egy 4 jegyu szamot. Ez ugye az a szam amit a bankbol kell kerjek. Be kell menjek a bankba es kell kerjek egy szamlakivonatot. Holnapra mar meglesz? Es ha eBay-hez tarsitom a PayPal-t akkor is kell egy ilyek kod?
Ez a szám a bankkártyád hátoldalán található általában.
Kártyaszám: Bővebben: Link.
Szia!
Ha megcsináltad a 400 Ft-os terhelést, akkor majd a számládon a közleményben kapsz egy négyjegyű kódot. Ezt kell megadnod ahhoz, hogy nagyobb összegű vételt is lebonyolíthass.
Azt mar megadtam. Elfogadta, ugy irta, hogy levont 1.5€-t, es ha beirom, aktivalom, visszakapom azt az osszeget.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy más PP felhasználók is kapnak-e olyan spamnak tűnő e-maileket - állítólag a PayPaltől - privát mailcímekről, amiben adatfrissítést kérnek, különben megszüntetik a pp fiókomat. Pár napja jött egy angolul, ma meg egy német nyelvű -gmailos . Az angol még egy PP fejléces kitöltendő adatlapot is csatolt. Ma írtam a PP helpcenternek, ott van ilyen lehetőség hogy a gyanús spameket bejelentsük. Csak azért említem meg itt is, nehogy valaki gyanútlanul kitöltse és máris valaki vásárolgathat a nevében. De majd referálok ha válaszoltak PP-ék.
Akkor már ott tartasz amit Beila írt. A bankkivonaton szerepelni fog a kód. Sajnos több gond is lehet.
A kivonat van amikor nagyon lassú. Vannak bankok akik zárolt tételként kezelik, ilyenkor nem látszik semmi csak az,hogy zárolt. A feloldás néha csak hó végén van. Megoldás, bemész a bankfiókba rámosolyogsz a kishölgyre és megkéred adja meg a közleményt. Legtöbbször megadják.
Nem volt még ilyen. Nem tölteném ki. Jól csináltad. Várom mit válaszoltak rá
Most nézem a postámat, már jött is a válasz :
Idézet: stbstb...„Thank you for contacting PayPal. The email that you forwarded to us is fake and was not sent by PayPal. Emails like this are known as 'Phishing' emails. These fraudulent emails try to collect your financial or personal information and they often link to 'spoof' (fake) websites. Such websites also encourage you to enter credit card details, bank details, passwords etc. Whenever you receive a suspicious email that claims to be from PayPal please forward the email to spoof@paypal.co.uk and then delete it from your mailbox. Here are some tips to help you recognise fraudulent emails and protect your PayPal account from phishing or spoof. Check the greeting. We always address you by your first and last name, or the business name on your PayPal account.” Szóval a lényeg, hogy meg kell nézni honnan jött. Ha nem a webform@intl.paypal.com címről, és nem a neveden szólítanak , akkor csalók. A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2013
Ok. Remélem más is inkább gondolkodik előtte.
Sziasztok.
Rendelnék ebay-ről smd tároló dobozt. A legjobb áron az USA-ban találtam free shipping-el. Ez lenne 6300Ft és akkor erre rájön még a vám is? Mert akkor van az UK-ban 8800ért ugyan az (kb ennyi lenne vámmal a másik is) de ez EU-n belül gondolom hamarabb ideér. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Sziasztok!
Voltam a bankban, es megkaptam a 4 szamjegyu kodot, aktivaltam is a kartyat. E-mail-nem kuldtek egy linket, rakattintva ez jott be. Mi ez? Mi az a "Withdrawal Fee", es mi az a "Return Fee"? Udv!
Szia!
Keress rá!
Withdraw pénz lekérése paypal számláról pl. bankszámládra.
Nem tudok linket adni mobilról,de ha a googlebe beírod paypal europe withdrawal magyar Az első találat a paypal europe magyar oldaláról egy egész jó leírás.
Bővebben: Link
Használd a googlet. Ez a pézlehívás költsége 11 euro. A lehívandó összeg 2 euro. Ezt fizetted be. Ha nyugton maradsz egyszercsak visszautalják ami ebben az egyetlenegy esetben ingyenes lesz. A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2013
Helló!
Most tudok reagálni ez előző hozzászólásomra. Tehát az eladó egy case-t nyitott, hogy "cancel your recent purchase". Olvastam, hogy ha már fizettem, akkor utasítsam el ezt a felkérést. Megtettem, majd vártam az eladó reakciójára. Semmi nem történt. Az áru sem jött meg, és a pénzem se vissza. Azóta már eltelt 1 majd 1 hónap. El is felejtettem, mert már az ebay listájáról is eltűnt a termék. Ha jól sejtem, én lezártam a case-t, amit én nyitottam, mert nem fogadtam el az eladó reakcióját. Ezután le is járt a 40nap idő. Tehát buktam 2$-t Ami nem olyan gáz, de ha valaki nagyobb értékbe vásárol, akkor ez egy tanulságos eset lesz. Mindegy, most írtam az eladónak, hogy most mi lesz, se pénz, se termék... És értékelni sem tudom, case-t se nyitni... Furfangos volt, az egyszer biztos! A másik, amit valaki kérdezett, hogy mikor refundot kérek, és visszakapom a pénzem, akkor vajon az eladó utalja vissza a pénzem, vagy az ebay. Mert ha az ebay, akkor több eladónak most kétszer lett kifizetve néhány termék (utólag kifizettem, mikor megérkezett). Szóval még jól is jártak ezzel a csúszással.
Szia!
Azt látod mindig, hogy kitől kapod a pénzt vissza. Én eddig mindig az eladótól kaptam meg.
Sziasztok.
Paypal-nál, hogyan tudom beállítani, hogyha pénzt kapok akkor ne utalja át a bankszámlámra automatikusan, hanem maradjon a paypal számlán a pénz?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbihoz.Ezt írja ki a PP: PayPal balance: $40.90 USD Available balance in USD (primary): $13.35 USD Total balance (all currencies, available and pending) converted to USD: $40.90 USD Collapse balance infoHide Currency Total USD (Primary) $13.35 USD HUF 6,226 HUF Ebből a 40,90USD refund, és nem enged hozzányúlni.Vagyis AU dollárban kellene fizetnem, ( többet mint13,35 ), és a 40.90-ből nem vált. Mit tudok ilyenkor csinálni? Köszönöm a segítséget
2013.09.04-én rendeltem USB-s autós töltőt. Ma érkezett meg. Eddig ez tartja nálam a rekordot.
Ilyen nekem is volt, hogy bekopogtatott egy kici kinai, hogy lekopott a lába, mert gyalog hozta...
Ma nyitottam agy PayPal számlát. Nem kívánok hozzá egyelőre bankszámlát csatolni, hanem TopUp-pal szeretném feltölteni. Regisztráció során, illetve a szállításkor "Keresztnév Vezetéknév" formátumban jelenik meg a nevem, a számla amiről utalni szeretnék, annak a megnevezése: "Vezetéknév Keresztnév és neje" formátumú. Kérdés ennyi eltérést elfogad-e a Paypal, az utalt pénzt befogadja-e, vagy visszadobja. Kell-e nevet változtatnom a PayPal profilban?Ilyen irányú tapasztalata van-e valamelyikőtöknek?
Szia!
Próbáld ki! Nekem az alapbeállításokkal működött a dolog.
Szia! Köszönöm, kipróbálom, remélem a bankszámla névben levő az "és neje" nem okoz kavart.
Teljesen mindegy milyen néven van a számla amiről utalsz, mivel csak a kódsor a lényeg, amit az utaláskor a közleménybe kell beírni. Ezzel azonosítják, hogy a te Paypal számládra akarod utalni és nem a számlatulajdonos nevét nézik. Gondolj bele mennyi ugyanolyan nevű ember él az országban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |