Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az a benzines azért kicsit dizájnosabb, rádiónak műhelybe, vagy olyan helyre, ahova nem kell hi-fi minőség, tökéletes.
![]()
Ez meg olyan helyre jó, ahol nem hi-fi minőség nem kell, hanem minőség sem.
Így van, olyan helyre, ahova nem kell minőség. Persze kb. ilyen hangot adnak a gagyi PC hangszórók, rádiósmagnók, stb.
![]()
Szakszerűen a elektromos tűz oltásáról: Bővebben: Link
Most mi a baj, le van áramítva az elektoros tüzhely, ugyhogy itten szabad oltani vizzel itten. Itten szabad kifele a viszkijáraton, ottan ki lehet menekűni, mer vizzel nem szabad oltani, vizzel, mer vizkijárat, mer nagyon veszélyes, mer bugez a áram. Egész korrektül felvílágosított mindenkit, mit kell tenni.
Nagy szaki lehet, csak most nem volt a toppon (vagy már húsz éve nincs)...
Vagy elitta az eszét, vagy igen nagy elektrosokkot kapott. Egyik sem jó jel.
![]()
Kalapáccsal ütöm a tolópotit, míg végre beindul.
Nagyon (99%) rokkant százlábú.
A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2013
Milyen fordítás? Csak leírta helyesen ékezetekkel.
![]()
Nemrég láttam egy boltban, (sajnos lefényképezni nem tudtam) hiperszuper energiatakarékos hosszabbítót. 30% energiamegtakarítással. Na mondom, ez nem semmi.
Az elmúlt évek termése:
Fa habverő fémből Gipszkartoncsavar fához Kőtál, anyaga: Égetett kerámia
Kösz, ezeket gyűjtöm! Ezek vannak eddig:
Alumínium szögvas Műanyag fakalapács Fém faház Beton talpfa Civil egyenruha Halogéntök Műanyag gumikalapács Műanyag üveg LED dióda LED izzó MKB Bank LCD kijelző Bacon szalonna CD lemez Beton tégla
Még egy:
"Cola málna" Sokfelé falun minden házilag készített gyümölcsszörpöt málnának hívnak, mert legtöbbet málnából csinálják. Így a bolti üdítők neve is málna. Cola-málna, Fanta-málna, stb.
Ugyanez az Alföldön:
vörös kóla fekete kóla szőke kóla ![]()
Samott,-beton,-vályog,-üveg tégla; az alak=tégla, mint test, mint építő elem.Nem agyagot jelent.
Az agyag ásványtanilag, kőzet; tehát az égetett kerámia(is)=kő. ![]() Ezek nekem is kedvenc vérnyomás növelőim: szalonna(bacon)-szalonna, beton talpfa, műanyag üveg. A 'népi' megnevezések más dolog: barna,-szőke kóla; tkp. korrekt.Gyűjtésem idején csak két színben volt.
Tudnak néha sokkolni az öregek:
Csináttút Röggöny Szerk.: Téged azért még nem számollak közéjük ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2013
Azért az ifjabbak is tudnak szavakat kreálni. Az én kedvencem a "tapitelcsi".
Szőke liba csacsogta. Kellett egy kis idő, amíg rájöttem, hogy az érintőképernyős telefonjáról beszél. Ez a "tündérdöme" inkább már a művészet határait súrolja. Szerintem zseniális. Biztos, hogy van költői vénája az elkövetőnek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |