Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Talán túl nagy volt a mérete, vagy nem megfelelő volt a fájlformátuma.
Én sem tudok , jeleztem is többször , pár kilós kepéket sem *.JPG -t.
JPG 920 Kbit volt a mérete. Lehet a keresőm miatt mert az Opera.
Az igazság az hogy én is operát használok , de azelőtt tudtam , és akkor is operát használtam.
Nem megy most sem , pedig tényleg tetem mar fel több képet , a tegnap sem sikerult , IGY oldottam meg.
A másik gépemen amin Win7 van erről úgy nézem sikerülni fog.Szintén Opera.
Öröm és boldogság! A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Ilyent kell csinálnom. Ez egy kézi tamponozó gép.Tampon gyomó.
Érdekes , most sikerült feltennem azt is amit a tegnap nem , nem értem .
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Dehat láttad hogy olyan is volt hogy át kellet küldjem másnak mailban hogy feltegye
![]() Törölheted a másik hozza szólásom ne foglalja a helyet potyára . Gondolom ez az OFF gomb fel van ruházva egy olyan alaptulajdonságal, hogy egy idő után törlődik automatikusan ami avval van írva ? A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Kínozom meg egy kicsit ezt a gépet, úgy a szívemhez nőtt , hogy sajnálok lemondani rolla .
Pedig az a szándékom hogy üzemképesen tegyem le , valamikor eszembe jut meg tudjam elindítani ![]()
Nem nyomatom a bögréket ez nem az én fotóm csak mintának van. A bögréket egyébként szublimációs eljárással készítik. Ki van nyomtatva a kép egy transzferre, és ez van rávasalva..
A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Azért ez csak poénnak jó, de itthon, magyarországon ez egy napig sem maradna meg, leszaggatják, kilyukasztják, összefirkálják, stb. Azért ötletes.
Ügyes. Mit fűtesz vele és hová megy a füst?
Szabad térben igen hamar tönkre mennek a lufik és csak szélcsendben működik, de reklámnak jópofa.
Köszi, még nem fűtöttem vele vizet, csak próbából begyújtottam vele, a füst a hatalmasan nagyon tágas műhelybe megy
![]() ![]()
Jó neked. Melóhelyen szabadidőben ilyet csinálsz és még fizetnek is neked.
![]() ![]()
Most kivételes eset kifogytunk a melóból év végére, amúgy megszokott a 12 órás műszak és majdhogynem természetesnek veszik a szombati műszakot is. A munkákat extrém rövid határidővel vállalják, ehhez pedig nagyon kevesen vagyunk. Most pangás van, az utóbbi 2 hétben jóformán sz....t se csináltunk. Ez a kazán eddig kb 22 órát emésztett fel
![]() ![]()
Ez ügyben inkább a csajokat kellene megkérdeznem. A takarókat a gyárban nem az én egyéni igényem szerinti méretben készítik, ezért terveztem egy a téli időszakban használt vastag takaró készítését. A gondot a varrás okozza, mert itt azért nem kis méretekben gondolkodunk. A minimális méret amire gondoltam 200x130-140cm. A kérdés a hogyan. Remélem érthető a kérdés.
Ilyen méretű paplant lehet(et) kapni. Nekem is van. Anno extra méretű paplanként vettem.
Ami rajtam van esténként azzal 2 bajom is van:
1, Kicsi. Ha rendesen magamra húzom akkor kilóg a lábam. 2, Lecsúszik róla a huzat. Töltetnek a gyékény pelyhes virágzatára gondoltam (nem voltam olyan jó biológiából).
Akkor most az egész évi hajtást kellene kipihenni, nem dolgozni még ilyenkor is.
![]()
Ma is kapni. Bővebben: Link Nem is nagy összegért.
Cseréld le egy szőke kékszeműre.
![]() Én már nem használom, de még megvan valamelyik ágyneműtartóban. A paplan négy sarkára és a huzatban belül a négy sarkára pántlikát kell varrni és azt a párjával összekötni. "a gyékény pelyhes virágzat" Biztosan a kibomlott buzogányra gondoltál? Nagyon jó mikrocsöves műszálakat használnak töltésre. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2013
Addig nyújtózkodj amíg, ...(ki nem nyúlsz; ahogy Hofi mondta)
Örülj, hogy egy nagyon jó nyújtózkodás alkalmával csak a takaró kicsi, én azzal szenvedek, hogy nem csak a takaró, de már az ágymatrac is kicsi, arról is lelóg a lábam, hacsak nem csúszok koppanásik a tetejéig, de akkor meg már ott kényelmetlen.
Mekkora óriások vagytok? Kisebbségi érzésem kezd kialakulnia a magam 182 cm-ével.
![]()
Én körülbelül 190, de ha fekszem, hosszabb
![]()
Nene! Az nem adódik hozzá!
![]() Amúgy reggel az ember magasabb, mint este. ![]() ![]()
176 és ha kinyújtom magam, akkor akár 182 is lehet.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |