Fórum témák
» Több friss téma |
Amit én ajánlottam az elég egyszerű programmer, a másik meg eszembe jutott: SPIPGM - névre hallgat, ahhoz csak egy működő printerportos gép kell, meg 4 ellenállás.
Esetleg egy ezen a linken található programozó jó a te általad ajánlott programhoz?
Igen, a második javasoltnak ez a forrása. Ezt is használtam sikerrel.
Akkor a program ehez is jó?
Na, lehet, hogy elírunk egymás mellett.
Az első javaslatom linkjén szereplő oldal szoftvere egy összetettebb programozót kíván. A SPIPGM - es második javaslatom már egyszerű programozó kötést kíván, amit meg is találtál és belinkeltél. Ezen az oldalon van hozzá egy szoftver, azzal kiválóan együttműködik. De az elsőnek a szoftvere és a másodiknak a hardvere nem kompatibilis. Így nem keverhető.
Akkor megkeresem az ehhez a programmerhez megfelelő szoftware-t és kipróbálom.
Tegnap este 5 órakor itt kellet hagynom a gépet. Nehéz szívvel, de meghoztam a döntést: leállítom. Sajnos még addigra sem végzett, Sp1-es frissítéseket, és 3.5 framework-oket töltögetett, szerintem így se lett volna jó, ha befejezi, mert már Sp3-am és framework 4.0-ám van fenn. Az a régi verzió még Noé idejéből kezdi. íSzerintem ez a WSUS csak annak jó, aki az XP telepítéstől kezdve azzal frissít. Az olyan gépen, ahol néhány évig ment az automata frissítés, ez a gagyi program nem tudja, hol tartunk. Megpróbálom frissíteni közvetlen a Microsoft oldalról. Csupán azt nem tudom, hogy ottan hány napig kell bekapcsolva hagynom a gépet, hogy csak azt olvassam: "Checking for the latest updates for your computer" Lehet, hogy az se fogja őket soha megtalálni, és csak keres, keres, amíg le nem lövöm.
Szia!
Az a Te géped! Beállítottad arra amire használod!(Clon stb) De vannak olyan programok amiknek kell PL NET keret összetevői.És ezt frissétés nélkül nem tudod alkalmazni. Ha neked nincs rá szükséged igazad van !
Nem, de látod, vannak olyanok, akik azt mondják, van, amihez kellenek a frissítések. Gondolom, mint ahogy a Silverlight sem megy a Service packok nélkül, főleg a Microsoft-os dolgok nem települnek frissítetlen gépre. Végül is a Microsoft update oldal bő egy óra hosszat checkelt, azután elkezdte volna a telepítést, de sajnos bezártam az ablakot, és abbahagyta. Én azt hittem, ilyenkor folytatja a háttérben, de nem. Miután már tudni, hogy mi hiányzik, nem lehet őket valahogy felrakni anélkül, hogy újból egy órán át járatom a Checking the latest updatest??? Legalább azt már tudom, hogy az bő egy óra, utána a hiányzó 101 frissítésem feltelepítése +1 nap?
Idézet: : Ha erre az egy dologra tudná valaki a választ, akkor azt hiszem, nyugodtan le lehetne zárni ezt a témát, én sem kérdezősködnék itt többet. A Review your update history alatt pontosan látni, hogy mik hiányoznak, de nem tudom őket sehogyan sem letölteni. „Amiket te írsz, azokat nem lehetne külön leszedni?”
Szia.
Idézet: „vannak olyan programok amiknek kell PL NET keret összetevő” Nekem az XP és külön az SP3 van fent. Amikor olyan programot tettem fel amihez a 4-es Net keret kellett közölte a gép,hogy az nincs fent és akarom-e letölteni a programhoz.Igen és máris szedte.Egyébként nálam már 2 éve kikapcsolt állapotban van az XP frissítése de még sosem volt gondom ez miatt.Viszont nem is használom az IE-t,a Média lejátszót,tűzfalat és hasonló dolgait az XP-nek .Arra vannak jobb, telepíthető és ingyenes programok feltéve.Mellette még fent van a SUSE linux de még nem volt fennakadásom. Idézet: „... Én ugyan is nem találok a .....client mappában még csak md mappát sem ...” Itt lenne az én mentésem. Tegnap készült, van benne md mappa. A hashes fájlpk vannak benne.
Én viszont megtaláltam, hogyan lehet őket leszedni egyesével. A Microsoft oldalon be kell írni a hiányzó frissítés számát a keresőbe (KB és 7 jegyű szám) ide:, utána jön a náluk szokásos eredetiség vizsgálat Genuine advantage, utána tölthetsz egy kijelölt ideiglenes könyvtáradba, amíg lefuttatod őket, ugyanis a netről nem biztos, hogy lefuttatható mindegyik.
Az a baj evvel a sok KB... frissítéssel, hogy nem mindegy milyen sorrendben csinálod (a KB sorszám nem mond semmit). Van olyan ami után újraindítás kell, és csak utána mehet egy másik. Mindezt a Wsus tudja, mi meg nem. Én legalább is nem tudok olyan listáról, ahol ez korrekten le van írva.
Nem az a baj. A baj az, hogy a kereső program, hogy melyik frissítés hiányzik, 100%-on járatja a processzort egy órán keresztül. Még akkor is, ha csak egyetlen 1 frissítésed hiányzik. Most végre eljutottam oda, hogy manuálisan felraktam mind. Elég hosszadalmas volt. Kíváncsiságból kipróbáljam, hogy most már megy-e a Wsus?
Kösz. Egyedül a 8.5 verziót még nem próbáltam ki. A 8.8 nálam valamiért sántít, és azt nem írtátok, hogy létre kell hozni neki egy cél könyvtárat is:
Idézet: És onnan egyenként te futtatod le őket? „Copy updates... into directory: G:\xp131218”
Na meg azt sem tudtam, hoogy ez a Wsus órákig töltöget, szórakozik velem a semmin is, amikor nincs is letölteni való? Mi a bánat az a 41 validáció? Sokáig lesz kész? Másodszor is ennyi ideig csinálja? Akkor ennek semmi értelme. A Microsoft oldalról sokkal gyorsabb a letöltés, csak annak a megkeresése bajos, hogy éppen mi hiányzik? Ennek semmi értelme. Vagy nagyon keservesen halad, vagy lefagyott. Kösz. Nem kérek belőle.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2013
Valakinek van tapasztalata hogy mi lehet vele?
A RAM-ot kellene vizsgálni. De nagyon kevésnek is tűnik.
Ok
De ne minket (engem ) vádolj hiszen csak olvasni kellet volna A cél könyvtár csak az én meghajtómra vonatkozik (de ha neked is van ilyen akkor jó)
Bővebben: LinkBővebben: LinkHa vissza olvasol , olvasnál , küldtem irodalmat is!
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2013
Szia!
Bocs de elég mozgalmas napom volt. De igen csakhogy az alapot szedi le. Pl Net 3.5 . csak az a baj hogy annak is vannak frissítései, ami már csak az update -tel jön. Nem beszélve arról hogy rengeteg hiba javítás is van a frissítésekben. Hiába volt fenn a Net 4 az Nlite proginak kellett a Net 2. Nekem semmi bajom azzal ha valaki kikapcsolja a frissítést, szíve joga .De ha sok progit használsz neadj isten kísérletezgetsz programokkal akkor néha lesz olyan hogy a gép sikítani fog. Ha egy bizonyos célra használod , és érted is azt amit csinálsz akkor persze hiba egy szál sem. Én személy szerint a frissítések mellet vagyok.
Hali!
Itt a tegnapelőtti mentés naplója.
De elolvastam. Szerintem már jól működne nálam is, ha volna türelmem az egészet végigvárni. Az az egyetlen egy bajom az egésszel, hogy így még sokkal tovább tart, mintha kézzel szedegetném le őket a Microsoft oldalról. Ráadásul olyasmiket is töltöget órákon át, amit nem kellene. Hálózatom meg nincs, hogy a saját gépeimre ezzel telepítsem a frissítéseket offline. Akkor meg mi az értelme?
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2013
Szia!
Ha van türelmed kivárni akkor lesz egy olyan frissítési bázisod ami 2014_04_08 után is a rendelkezésedre áll. Hibajavításokkal IE8 cal MP11el. semmi más. De a Te döntésed. De ha mégis neki fogsz akkor figyelj oda , mert valóban lesz egy kb 20perces rész (egy 81 Mb fáljnál) ahol tényleg leáll majd később elindul és 98% nál ismét leáll. Error de utána kiegészíti a letöltött mennyiséget és ha minden ok akkor szépen megcsinálja abba a könyvtárba ahová mondod neki. Vagy ISO képfájlt is létrehoz amit kiírhatsz lemezre.
Érdekes...
Erre varrjon gombot egy nagyon hozzáértő. Idézet: „... ha volna türelmem ...” Nekem nulláról indulva egy fél óra alatt komplett lejött minden (az Office frissítésekkel együtt). Pedig nincs szuper gépem, és a Net is csak 10 megás. Valami egyéb galiba van nálad (hardver probléma is lehet).
Hali!
2013.12.18. 16:14:53,44 Start ->2013.12.18. 17:02:22,90 - Info: Ending copying for wxp hun Ennyi és KB 1,5 Gb ~250 frissítés
Ezt már akkor végképp nem értem.
Idézet: „..ha volna türelmem..” Az nélkül meg semmi nem megy. Idézet: „Hálózatom meg nincs, ....” ?
Hali!
Van egy ASUS X51R tip. laptopom. ilyen videokártya van benne, egyébként minden eredeti benne. Az a problémám, ha projrktorra akarok átvinni, minden alapdolog átmegy, de ha már filmet, vagy képet akarok, azt viszon nem jeleníti meg a projektoron. Esetleg a nagyobb teljesítményű videokártyával ez orvosolható? Ha igen, kérnék pontos típust amire ki tudnám cserélni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |