Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatlapot keresek
Üdv mindenkinek!
Nemrégiben hozzám került egy YASKAWA G7 illetve egy G5 frekvenciaváltó. Sajnos én nem találtam Magyar nyelvű leírást, ha valakinek lenne hozzá leírása magyar nyelven azt megköszönném! Vagy ha abban tudnátok segíteni, hogy a G7 frekvenciaváltóra hogyan tudnék külső indító és leállító nyomógombot megfelelően rákötni + potmétert a frekvencia állításhoz, illetve a menü megfelelő beállítása az ilyen vezérléshez sem az erősségem. Segítségeteket előre is köszönöm!
Szia!
Keresd Omron G7 név alatt.
Már próbáltam Omron G7 név alatt is keresni de én csak angol nyelven találtam leírást hozzá.
Sajnos még egy konkrét bekötési ábrát sem találtam róla ami alapján beköthetném a nyomógombokat.
Sajnos csak angol nyelven lehet adatlapot találni róla. A kapcsolók bekötésnek helyét a programozás dönti el, tehát bele kell menni a programozás tudományába is, mit a pdf tartalmaz.
Sziasztok,segítséget kérnék a címben említett készülék beállításához,van használati,angolul de az nekem bonyolult,ha valaki pár szóban el tudná mondani mit hogyan,megköszönném.Amire használnám vegyes tüzelésű kazán szivattyú vezérlés,tehát be tudjam állítani hogy 62.C-nál induljon a keringetés,köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
Az alábbi 4 lábu smd alkatrésznek keresem az adatlapját. A tokon P120 felirat szerepel, talán a Thosiba gyártja.Mi lehet ez talán egy optokapu , és mivel tudnám helyettesíteni?
Toshiba TLP120 optokapu
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2014
Netet turkálva közben ráleltem hogy ez egy optó. Az adtlap viszont jól jön mert úgy néz ki hogy ez az elketrész a hiba forrása és valamival helyettesitenem kell majd. Köszönöm. Üdv!
Üdv!
REM301 infra vevő adatlapját keresem. Sehol nem találok, ha valakinek megvan tegye fel. Köszönöm.
Egy dvd lejátszóban volt. Máshol szeretném hasznosítani.
Sziasztok!
Előre is bocs, hogy ide is Írok (két helyre). ITT V3003-754 es ic adatlapját keresem, nem sok sikerrel ezidáig. Amire kíváncsi vagyok az, hogy az hogy az ic- milyen szintű jelet kap a bemenetre... PWM- impulzus (tüske), vagy egyéb. Előre is köszönöm.
Esetleg ha megmérnéd, mielőtt tele irkálod ezzel az összes topikot?
A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2014
RJH3347 IGBT-nek ismeri valaki az adatait mert a gugli nem volt a barátom?
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Van kettő darab 87F5079-es nevű FET-em és nem találok hozzá adatlapot. Ha valakinek van róla információja vagy adatlapja és megosztaná velem nagyon megköszönném.
Szia !
N csatornás MOSFET 200 V 33 A 80 W D-S-G méréssel megállapítható. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2014
Sziasztok!
A következőkhöz nem találok adatlapot: - 70010AB (segítség képen egy egy végfokozat IC) - 70007SB - 70010BB - 70011SB - B34AD - 70009SB - N76008 JC017 (ez meg valami mikrokontroller lehet, mert sok lába van) Valaki tud segíteni ez ügyben?
Sziasztok!
Művonalat szeretnék használni analóg jel késleltetésére. A HQelektronika oldalán találtam régi 64uS késleltetésű analóg eszközöket. A keresőbe beírva a "Delay 64" szavakat bukkannak elő. Delay Line keresése Sajnos egyikhez sem találok adatlapot.A digitális ic-k használata nem megfelelő. Kinek van TV-s múltjából tapasztalata, hogy kell bekötni ezeket, és mi a be és kimeneti impedanciáju? Esetleg a használható sávszéllességet mérte már valaki? Nagyobb időzítésre kell, ezért gondoltam sorba kötök több 64uS-t, de nyílván amegfelelő lezárást és meghajtást biztosítanom kell, ezért kérem a segítséget. Köszönettel:TechGabor A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2014
Sziasztok!
Mitsubishi Voltage Regulators (7812, 7912) adatlapot böngésztem de sehol nem bukkantam rá. Ha esetleg valakinek volna légyszi rakja fel. Köszönöm Szép napot
hello!
a következő hangszóróról kéne adatlap: P4DUC-20A 4 Ohm 15W * h=H a=A A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2014
Valoszinü, hogy azonos az LM7812/LM7912-vel stb.
Ha nem lenne azonos, akkor biztosan extra jellel, koddal, más számmal jelölnék.
7812 alatt kisebb méretben 0101 látható.
Lehetséges, hogy ez valami gyártási jelölés. Köszi a választ Szép estét
Üdv. Ennek a telefonnak keresném az adatlapját,aki tudna nekem ebben segíteni annak előre is köszönöm. A telefon típusa: T-com NMT 450/3
Ez milyen telefon? Mikor még nálunk volt NMT, akkor még nem volt T-com nálunk. Ha német, akkor jó lenne egy kép róla, mert biztos márkázott termék.
Egyébként nagyon valószínű, hogy nemigen fogsz adatlapot találni róla, az NMT telefonok hálózathoz kötött telefonok voltak, a sérülékenysége miatt nem voltak soha nyilvánosan szervizelhetők.
A pontos típusa: Maxon NMT 450/3. Így könyebben rátaláltam a készülékre,de sehol egy adatlap hozzá semmi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |