Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nálunk meg minden láncfűrész Stihl, kiejtve still.
Pld.: Husqvarna still, Stihl still. Így mondják, hogy Stihl stillem van.
A mondókáról jut eszembe, gyerekként tudtam egy történetet aminek már csak a végére emlékszem:
Pimpapói,pinpószopó puhapopoju ponilólopópopó pápua pótló pótpápua poapó.
Ez mintha egy kabaréban hallottam volna, De itt a teljes szöveg
A suliban meg a "húsosok" (hentes tanulók) vertek mindenkit.
Köszi, hatvan év távlatából ennyi maradt meg bennem.
Idézet: „Ott van kívül nagy betűkkel "Horgászbolt" ... ne tudd meg mennyire kellett futnom.” Velem is történt hasonló ,de nem horgászbotban hanem egy fegyver szaküzletben Pesten.Székely gyerek vagyok és kertem egy doboz légpuska golyót.Erre a kiszolgáló kioktatott,hogy "az nem golyó hanem lövedék" ,valahogy spontán megválaszoltam neki ,hogy akkor kapja be a lövedékem...én is futva távoztam! A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2013
Alkatrész boltban:
- Tessék mondani, 11,27 kilóohmos ellenállása van? - Nincsen sajnos... - Akkor tessék, adok egyet.
Ez olyan mint az átkosban a helyi MHSZ bolt...
Idős női eladó,és kértünk 2m kondenzcsikot...kereste egy darabig A led-et csak "lett"-nek mondta... (akkor még csak ott volt alkatrész,később az Ezermester már high-tech volt )
Ma hallottam:
Tönkrement TV-k, és erősítők javításakor vigyázzunk, nehogy tönkrébb menjenek, mert akkor már nagyon nehéz lesz megcsinálni.
Nem egyszer jártam már így, és közben a műhelyem megtelt mindenféle innen-onnan bontott alkatrészekkel.
Autósboltban női eladó képes szelephézagot fél óráig keresni.
Utána telefonál a beszállítóhoz, hogy van-e. Ekkor kell szaladni.
Dolgozatban.
kérdés: -Hogyan halt meg Rákóczi? Válasz: - Belefulladt a Rodos-tóba.
Egy hangos, ápolatlan és egyáltalán nem vonzó kinézetű nő megy be két
toporzékoló gyermekével az üzletbe Az ajtóban álló hölgy kedvesen köszönti: - Jó reggelt kívánok, kedves Asszonyom! Üdvözlöm a bevásárlóközpontunkban. Kedves gyerekei vannak. Ikrek?A nő abbahagyta a kiabálást, s odafordul a hölgyhöz. - Nem, vazzeg, nem ikrek! A nagy 9, a kicsi 7 éves. Miért gondoltad, Te ütődött tehén, hogy a gyerekek ikrek? Vak vagy, vagy csak egyszerűen hülye vagy? - Kedves Asszonyom, nem vagyok sem vak, sem hülye! Csak nem akartam elhinni, hogy Önt valaki kétszer anyává tette! A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2013
Azt látom, hogy szalonnával van tekercselve, de miből van a magja? A kókuszos szigetelés is érdekes. Nem nagyon kívántam meg. Szerk.: Ja hogy az is kókusz. Szalonnás kókusz furcsa ízlésűeknek.
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2013
A magja valami mutáns hagyma... viszont lehet, hogy tésztával ki kéne próbálni.
A hagymás, kókuszos szalonna sem csábító. Legalább is nekem.
Ha a végén liszt, víz, tojás és reszelt krumpli a bunda, (vagy Orly módra) akkor viszont kitűnő kaja.
Dehogy nincs! Fejér megyében Alap nevű községben a falu közepén van a Pékné bolt.
Szia
"Meg hogy finom!" lehet olyan készülék aminek izlik ( sokat eszik belőle )
... akkor ezt lehet darabonként is venni?
... vagy az egész zacskónyit meg kell venni, és az már 798,-ba kerül??? Viszont érdemes belőle egyszerre 4 db-t venni, mert akkor az 1596,-ot lefelé kerekíti a pénztárgép. Egyébként, ha ezt egy intenzív osztály lélegeztető gépébe teszik, bőven megéri az árát! A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2013
És profi fotók is róla. A bolondnak is megéri.
Mi van Vic! Nem csipázod a kis nonfigi tetkókat?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |