Fórum témák
» Több friss téma |
Driver Cleaner Net. Csökkentett módban töröld a videókártya drájvereit.
Es ezt a programocskat, hogyan kell hasznalni?
Pedig az csinálja és az indexelő szolgáltatás illetve még a windows update szokta szívatni az emberfiát.
Ez nem driver probléma, hanem hardver!
Idézet: „és ha bemegyek a biosba akkor néhány betű helyén furcsa jelek vannak nem betűk” Idézet: „az elozo egy radon hd 5450-es volt.” A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
A barátod régi gépében kellene alaposabban letesztelni. Még az operációs rendszer betöltése előtt benéznék a biosba is, ott jelentkezik-e a probléma.
Mivel már az induláskor is fagy, a melegedést kizárnám, de a videokártyán levő kondenzátorokat megnézném, és a Te gépeden egy másik táppal is kipróbálnám. Mondjuk a barátodnál a teszt idejére kereszbe cserélném az alkatrészeket, így a teszt ingyen van. Bár ha le lett véve a hűtése, és rosszul lett visszatéve, akár az is lehet Az ECS sajnos a honlapján kompatibilitási listát nem tett közzé, de elvileg mennie kellene. A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
Letoroltem mindent a driver cleanerrel, es elindult a kartya driver nelkul, viszont ha felinstalalom a drivert, akkor nem kifagy hanem 10 masodpercig van kep utana 5 masodpercig nincs es ezt csinalja folyamatosan, kapcsol be kapcsol ki. Nem ertem ezt!
Letoroltem mindent a driver cleanerrel, es elindult a kartya driver nelkul, viszont ha felinstalalom a drivert, akkor nem kifagy hanem 10 masodpercig van kep utana 5 masodpercig nincs es ezt csinalja folyamatosan, kapcsol be kapcsol ki. Nem ertem ezt!
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy az asztali számítógépemen elromlott a billentyűzet csatlakozója. Mit lehet vele csinálni? Újra kellene raknom az oprendszert és így kicsit nehézkes. Valami tipp, ötlet??
Szabvány VGA driverrel megy a törlés után. Próbálj más verziójú ATI drivert, illetve az előbb általam leírt tesztet.
A kártya is lehet hibás. Ha visszateszed a régi ATI kártyádat mi a helyzet? Még live linuxxal is megnézheted.
A regi kartya tokeletesen megy azzal nincs gond, delutan megprobalom a haver gepeben, lassuk ott mit produkal. Ja es nem talalok mas verzioju drivert csak a legfrisebbet, segitenetek?
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
Leggyorsabb, ha nem akarsz forrasztgatni, csatlakozót, illetve esetleg alaplapi ic-ket, USB-s billentyűzet.
Nem írtad mi a gond, a csatlakozó deformálódott el, vagy nem érzékeli a billentyűt? A billentyűnél is lehet akár kábelszakadás, először egy másik PS2 billentyűvel nézd meg.
Nem ismeri fel a billentyűzetet, semmi külsőleg látható baja nincs, próbálkoztam már más billentyűzettel is de sikertelenül. Usb-s billentyűzettel elindul a telepítő csak azon belül tovább nem tudok menni.. Lehet forrasztási hiba is???
2005-ig visszamenőleg minden XP-s ATi drivert innen letölthetsz. Ha más Windowst használsz, akkor ezen az oldalon azok drivereit is megtalálod.
Bármi lehet, de a forrasztási hibának adnék kisebb valószínűséget. USB billentyűzet támogatást állítsd be a biosban, már ha van ilyen a te alaplapodnál. Létezik USB/PS2 átalakító is, (Y kábel, PS2 billentyű és PS2 egér is rá dugható) lehet, hogy azzal elindulna, de nem biztos.
Milyen operációs rendszert linux/windows, ha utóbbit, akkor milyen szervízpacckal szeretnél installálni ?
Windows szervízpacck 2
Kaptam ilyen átalakítót de ezzel se sikerült elérni semmit átalakító
Az soros->PS2 átalakító, az nem jó! Neked USB->PS2 átalakító kell!
A régi kártyáddal működik? Az eszközkezelőig el tudsz jutni? Ha igen, ott milyen hibákat találsz?
Picit olvass vissza!
Idézet: „A regi kartya tokeletesen megy azzal nincs gond,”
Látom . Vissza kell rakni a régi kártyát.
Sajnos a driverek nem segitettek, mindeniknel windowsbetoltesnel kekhalal, probaltam mar ujratelepiteni a windowst, de amikor eljut a telepites a videokartya driver telepitesehez ott megjon megint a kek halal. Mar nem tudom mi lehet a gond, sztem visszakerul a regi kari es megy tovabb az elet, valami gond van a karival vagy nem kompatibilis a lapommal.
Barátod miért cserélte le a kártyát? Miért adta oda ingyen? Annak csak volt oka.
Vett egy Nvidia GTX 660-ast. Ő azt mondja, hogy nagyon ritkan volt egy-egy kekhalal nala is de nagyon ritkan, nalam pedig folyton van. Na nem baj, marad a regi es kesz. Koszonom szepen mindenkinek az otleteket, valaszokat!
Alaplapi drájver rendben volt? Lehet nem támogatja a kártyát az alaplap. Gyártó honlapján, esetleg más fórumokon próbáltál érdeklődni? Az alaplapod az cirka olyan hat-hét éves lehet ha jól saccolom. Nem tudom..Vegyél egy olcsó Asus M2N-E lapot.Megbízható, nekem is az a netező gépem. Abban is ATI 3870 kártya van. Tökéletesen működik. Bár az alaplapi hangkártyánál ott azért van némi kívánni való.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
A kiegészítő tápcsatlakozó rá van csatlakoztatva a kártyára?
A régi kártyádhoz nem kellett, ehhez viszont kell! A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
Nos akkor azt kellene, megpróbánod, hogy letörlöd a TVkáryád programját ahogy van és távolítsd el teljesen.
Ilyen súgást alapesetben egyáltalán nem hallhatsz mert az erősítőfokozatnak ninsen ilyen (saját)hangja, vagy a számítógéprész felől a hangkeltő szervnek (DAC) azért lenne jó egy hangminta, mert így csak szubjektív vélemény alapján tudok teóriát felállítani a ami félrevezethet bennünek, mi meg téged. Abban bízok, hogy a TV kártya alapszoftvere okozza a gondot, mert a programban meglehet adni, hogy honnan veszi a hangot , és mikor ezt aktiválod ( kiválasztod ) akkor az ahhoz a bemenethez tartozó hangerőt állítja, illetve lejátszás miről törénik, mert ekkor a kimenethez tartózó hangerő csúszkát változtatja, ha itt nincsen valami jól, beállítva, akkor az eredmény az lesz amit most Te most tapasztalsz, ezért lenne jó leszedni a szoftvert, és a TV kártyás összeköttetést is megszüntetni teljesen a hangkártyával, illetve a hangkártya konfigurációját is visszamodosítani alapértelemzetten Stereo Mic IN Line IN Line OUT kombinációra, ha esetleg 5.1 - es konfigurációban használnád. Aztán lépkedni kell "felfelé" alaphang jó vagy nem ( bekapcsoláskor van e koppanás amit fülessel érdemes tesztelni) úgy mint bejelentkezéskor "zenél" zenelejátszásnl van e hang és így tovább, ha jó, akkor mehet vissza hangkártya program feltelepít beállít és próba jból, ha megbukik akkor itt van a probléma. A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
A lap eddig rendben volt, nem volt olyan kartya ami nem ment volna benne es az alaplapi eszkozok is tokeletesen mukodni, szerintem a kartyaval van valami gond, valami kompatibilitasi problema van vele.
Igen ra dugtam, ammyit meg ertek hozza, ha nem dugod ra akkor sipol es kiirja, hogy nincs tap radugva.
Ja es teljesen szuz windowsal is probaltam de mint mar irtam
Idézet: „probaltam mar ujratelepiteni a windowst, de amikor eljut a telepites a videokartya driver telepitesehez ott megjon megint a kek halal” |
Bejelentkezés
Hirdetés |