Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv: Szeretném megkérdezni tőletek hogy mi lehet a gond a kép-pel hogy pl, a mező nem zöldet mutat hanem fehér lilásat. Ez a megfigyelő rendszerem van DVR560 és 2 kamera ez 420 TVL IR 30M. tudom nem valami jó.
Itt van egy kép is. Elnézést ha esetleg nem jó helyre irtam. Volna még egy kis kérdésem ehez a DVR560 készülékhez utána,aki ért hozzája. Előre is köszönöm.
Kíváncsi lennék a kamerára és hogy pontosan milyen időben adta ezt a képet vagy esetleg mindíg ilyen?
Én ezt tipikus ccd/optika hibának tartom. Jártam már én is így főleg ezekkel az infrával egybetokozott olcsó vacak kamerákkal.
Szia Kamerám ezek már irtam is :420 TVL IR 30M. és persze nappal , amúgy élyel semmi gond meg vónék vele elégedve, csak napközbe ijen.
Köszi.
420TVL azaz 420 TV sor ez a felbontás, ami kritikán aluli. IR30M pedig a típus...
El kell menni és venni egy rendes kamerát!! Olyan 18 ezer körül már adnak valamit, de azoktól sem kell elájulni. Más: használj helyesírás ellenőrzőt, ha másként nem megy, és ne égesd magad!
Ha analóg kamerát szerelsz, 650-700 tv soros alá ne menj le. Amúgy IR30 az meg az infra led éjszakai megvilágítási távolságot jelzi, nem a típust. Ha menüben tudod, akkor állíts a színegyensúlyon, max azzal tudsz játszani. Így jár aki tesco gazdaságos kamerát vesz
Szia!
Ki van véve az infraszűrő és a hiánya hamisítja a színeket. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
Üdvözletem. Először elnézést kérek a kis hibákért.
Az a infraszűrő pedig szerintem is lehetséges hiba gondolom. Árdekessége az hogy a többi szin pedig jó,csak a zöld valahogy nem megy neki. Az a szám pedig a Számlán vot igy irva, de utána néztem helyessen ez : EasyCam EC-SL-1170 Tudom ócsó de ez megtenné amire kell. Köszi.
Szia Ehez mit szóltok :LYB-IR49PS . érdemes használni,milyen ezen vacinálok megvételre.
Egyszerű fekete fehér panelkamerákat kellene szinkronban járatni, azért hogy amikor az elektronikus kapcsoló vált a kamerák közt ne ugorjon a kép a szinkronkiesés miatt. A kamerák típusa ugyan az. A következőre gondoltam: mindben van egy egy darab quartz. ezeket kiveszem, majd egy közös quartz ról hajtom mind a kettőt. Így az órajel is egy helyről jön. Szerintetek járható ez a megoldás?
Sziasztok!
Kamera megfigyelő rendszert szeretnék kiépíteni a lakásomban. Pontosabban azon kívül a hozzáférési pontokon, melyhez kérném a Ti tanácsaitokat. 3 kamerából meg tudnám oldani a teljes lefedettséget, 1 kamerát szeretnék az ajtóhoz a folyosóra rakni, 2-t pedig a két erkélyajtóhoz. Követelményként kitűztem, hogy mindegyik kamerának kb. 5 méterig elegendő látnia, de ilyen távolságban is felismerhető legyen egy ember szinte teljes sötétségben. Tudtok valami rendszert ajánlani? Illetve én ezt néztem ki magamnak, mit gondoltok erről? Teljesítené szerintetek a feladatát? Van valakinek tapasztalata ilyen rendszerrel? Tudtok esetleg jobban ajánlani hasonlóan kedvező áron? Kiépítése tényleg egyszerű? (Szeretek buherálni szabadidőmben, de nem vagyok egy villamosmérnök sajnos, gépészet közelebb áll hozzám.) Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Szia Callado !
Megoldható , de pontosabban milyen típusú kamerákra gondolsz. hogy szeretnéd? pl: PC röl menjen vagy csak belenézni szeretnél Nekem 1 program viszi az egészet, most 3 kamera van rajta de elbír több kamerát is ( gép válogatja. ) -Üdv.
Hello!
Ha még nem vagy gyakorlott a témában, akkor indulásnak, főleg ennyi pénzért, teljesíti a feladatát. Nagy csodát azért ne várj ezektől a kameráktól. A legjobb lenne, ha ki tudnád próbálni az üzletben milyen képet ad. Később, az igényeknek megfelelően lehet majd módosítani a rendszeren (pl.: kamera csere ).
Szervusztok
Néha úgy havonta egyszer szemetet öntenek a kertkapum elé. Van vagy 40 méter a kapu és a lakásom között. Milyen kamerát ajálnátok, hogy felvegyem az állatot amint kiönti a szemetet hozzákapcsolnám a PC-hez . És egy ilyen kamera kihajt 40 m kábelt ?
Sziasztok.
Ezt vettem észre mikor néztem a terepet hogy valami világit, De valyon mi lehet szerintetek ? Nappal megnéztem és semmit nem látni, csak a kamera infraja lássa. Mit keressek,mi lehet az. Itt van 2 kép róla.
Elnézést és a z mi, azt tudom hogy mi a pixel, de az nem a moncsi ban van, és nem is a kamerá-ban.
köszi.
Szia!
Írd be a keresőbe, -hot pixel- sok a tiédhez hasonló képet találsz majd a neten... Üdv:kila
Bármi, ami CCD, CMOS kijelző/szenzor chip, abban pixelek dolgoznak, amikből lehet rossz. Itt pl részletesen leírják. Most, hogy belenéztem, lehet, hogy nem is hot, hanem stuck pixel. A fene sem látja jól, hogy fehér, vagy színes az a hibás pont.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
Rendben köszönöm a hozzászólásokat, utána nézek aztán jelentkezem.
Üdv. mindenkinek!
Szeretném javítani rendszeremben az éjszakai látást, és kinéztem egy kamerát amit szeretnék felszerelni. A kamera adatai a következő:900TVL, 3db IR, 8m/m Lens, 1/3 képérzékenység. Kinek mi a véleménye,és a javaslata? Nem vagyok nagy szakember ilyen téren,de a magam építette rendszerrel megvagyok elégedve. Köszönöm a segítséget.
Inkább linkeld be a kamerát, mert ezek alapján én nem tudom megmondani, hogy milyen. A 900TVsornak csak akkor van értelme, ha tudja a DVR ezt a felbontást.
Köszi hogy válaszoltál.
Nincs még meg a kamera,csak annyit tudok mondani,hogy a DVR egy MAZi nevű rögzítő és a tip. AVDR-0410H1M .
Kizárólag a teszt, próba számít. Az adatok majdnem nem jelentenek semmit, ez a tapasztalatom. Mindenki azt hazudik amit mer...
Tehát a lényeg az,hogy akkor tudom meg jó-e a rendszerbe,ha meg vásárolom. Az ára 16000 Ft és ettől akartam magamat megkímélni,mert egy néhányat már vettem ,de sajnos van olyan is ami nem úgy működik ahogy kellene. A legnagyobb probléma az éjszakai megvilágítással van,pedig 48db led van benne.
Nappal nagyon szép a kép és 30-40 méterre is ellát(ez így tökéletes)csak az éjszakai megvilágítás nem az igazi. A led-k megvilágítása egy pontba történik kb 6-8 m re, de ez nem megfelelő.
Idézet: „A led-k megvilágítása egy pontba történik kb 6-8 m re, de ez nem megfelelő.” A földön nincs olyan kamera, melynek infrája hektárokat világít be. Elég érdekes dolog akkora luxot elvárni, pár ledecskétől, mit amit a Nap nevű csillag, produkál egy borús időben! Megoldást csak a mozgásérzékelős, vagy fix infra/ normál reflektorok hozzák, de az villanyszámlát is nyomni fogja.
Olvastam hogy egyes infrás megvilágítók, akár 40m re is megvilágítják a területet. Nekem elég volna kb 15-20m-es megvilágítás. Az viszont egy kicsit furcsa volna ha az utcát reflektorral világítanám meg. És ez valóban zsebbe nyúlós dolog lenne. Az elképzelés legfőképpen az, hogy nagy teljesítményű leddel próbálkozom majd.
Nem akarlak lelombozni, de sajnos a 16 ezer forintos kamerák ennyit tudnak. Novemberben sikerült hozzájutnom egy Pelco kamerához , dóm kivitel infra nélkül és még lát is valamit megvilágított közterületen. (110 ezer forint.)
Neked valahol egy középutat kellene keresni, de az ár egyenes arányban áll általában a tudással.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Üdv!
Szétszedtem egy webkamerát és az érdekelne, hogy lehetne-e rádiós megfigyelő kamerát csinálni? Igazából analóg Video output kellene az adó egységhez, ha jól megnézitek, akkor láthatjátok, hogy egyetlen IC-t sem tartalmaz. Ez lehet, hogy azt jelenti, hogy nincs digitális jel, csak a képet továbbítja egyenesen az USB kábelen keresztül. Lehetséges ez? |
Bejelentkezés
Hirdetés |