Fórum témák
» Több friss téma |
Nem indulna el az inverter magától, ha pedig elindulna, akkor második körre már lenne kép, de nincs. Újraindul a processzor, de a kikapcsolást nem jelez.
Valoban nem kapcsol ki nem vált sandby ba csak ha én kacsolom,viszont a jellenség csak a háttérvilágitás villlanik fel majd ujra sötétség és megint elindul,és ezt ismétli! Rendeltem Main-bordot és Invertert is ha megjött és cseréltem megiromhogy mi történt! Nagyon köszönöm az eddigi segitséget! Kb 2hét a szálitás. Ugyanis Sofiaból hozzák!
Helló mindenki! van egy 32" orion lcd tv-m aminek a hibája ha bekapcsolom nincs kép csak csikokk de miután bemelegszik utánna hibátlanul müködi kb 20 30 perc mire bejön milehet a gond vele?
Konrakt hibára , illetve forrasztási hibára gyanakodnék elsősorban.
A táp környékén kellene szét nézni méregetni stb.
de ha kontakt hiba lenne akkor menetközben is el kénne mennie a képnek vagy nem?
T-con, vagy kijelző hiba, mérd meg a T-con-on a feszültségeket csíkosan és jól is. Lesz rajta mindféle feszültség 5, 15, -9, -5V kb.
Nem feltétlenül , mert a kontakt hiba melegre szeret működni hidegre pedig nem.
Sziasztok!!
Adott egy Hyundai HLH 26783 DVBT típusú tv,és a hibája az lett,hogy a kijelzőn a nagy fehér hómezőn kívül semmi sincs.Hang az hibátlan. Valami ötlet? Remélem nem a kijelzője halott... Üdv!!
Sziasztok, Szoval Megjött a várva várt panel a Toshiba Regza 42sl738g típusú Led tv hez! Köszönöm. A segitséget aki próbált segíteni a hiba megoldodot!! Se nem inverter,se main-Board, se a t-con nem volt rossz. A t-con es a main-Board között el helyezkedő panel volt hibás! Kicserélés után egyből funkcionált! Mégegyszer köszönöm,tehát ha van egy ilyen típusú tv-d es csak a háttérvilágitás villámok fel akkor ez a panel lesz a hibás!
Szoval ez az a panel, biztos ami biztos ez a seria szàm:
715G4318-T01-000-005B Remélem tudtam segiteni ennyivel a fórumnak! Mégegyszer köszönöm,fiúk!
Hogyan tudnám behatárolni,hogy biztosan az a ludas? Service manual,és méregetések?
Szét szed háttér világítást meg kell szüntetni, és megvilágítani hátulról , hogy adat megjelenik e az lcd felületén.Ha igen , akkor lehet lcd kijelző hiba , ha nem , akkor lehet még más is.
Ez a sajátodról készült fénykép?
Igen.Miért?
Jobb alsó sarokban nem púpos a kondi ? A nyolc lábú IC felett?
Egyébként rendeltél ilyen modult is hogy kiderült hogy ez a hibás, mert mintha mainboardot meg t-cont rendeltél volna.
Valoban púpos,eszrevettem én is ezért rendeltem ilyet is ha ez javítható akkor majd jo lesz tartalékban,alkatrészt ugyis nehez most talalni ehez a típushoz! Köszönöm az észrevételt!
100Ft-ból meg tudtad volna javítani, ha kicseréled a kondikat és ezt nem is említetted? Remélem érzed, hogy mennyire megszívattad magad..
Sziasztok:SAMSUNG LCD TV kapcsolási rajzot keresek.Tipus:BD32EO Model:LE32R32B Előre is köszönöm.
Van egy Samsung tv az inverter vez ic mcp1692ipw Nincs meg valakinek az adatlapja?
Védelmet szeretném kikötni
Helló még most érkeztem szétszedni a tv-t áttmelegitettem a forrasztásokat de a hiba továbbra is fenn ál itt egy kép a tv röl.
Jó lenne a pontos típusát leírnád Orion ???
TV82332 de egy másik képernyö van belekókányolva egy sharp LK315T3LZ5CY én így vettem és nemrég jöttem rá h nemgyári a képernyö.
Értem .Az majd kiderül , hogy kompatibilis e , mert lehet , hogy nem , és azért van ez az össze visszaság rajta.
Ilyen megoldásokkal van belevarázsolva szerintem szerelö csinálhatta!
Gyanús bár lehet , hogy van olyan szerelő akinél csak erre telik.
Szóval a fáma , azt írja , hogy a sharp kijelző ami benne van nem kompatibilis azon kijelzővel ami a tévébe való.
Akkor azért csikozik és melegedés utánn minden ok?
és ez a kijelzö mikkel kompatibilis hogy lehet nézek egy törött kíjelzös tv-t és beleraknám? |
Bejelentkezés
Hirdetés |