Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ne aggódj jövőre is benne leszek.
![]()
Hmm, azért reméljük nem leszel benne... a kannibalizmus tiltott dolog, nem?
![]()
Már egy kicsit rágós vagyok, nem ízlene a népnek.
![]()
Remélem még 30 év múlva is! Hajrá granpa! Igaz végül eldumáltuk az időt a kajálás helyett, de a Ganzos sztorik sem voltak kevésbé táplálók
![]()
Sokakat megérintett a találkozó evéssel kapcsolatos része, legalábbis erről sokat olvashatunk.
Esetleg kaphatnánk egy kis beszámolót az egyéb ottani eseményekről, ami alapján kismértékben mi is átélhetnénk az ott lévők élményeit? Pl. milyen programok voltak, hogy sikerült a panelkészítési bemutató, milyen eredménnyel zárult a versenyfeladat (hol láthatóak a dobogós munkák), milyen produktumokat állítottak közszemlére a megjelentek, stb.
Programok - szervezetten - nem igen voltak, kivéve a főzést (
![]() Röviden összefoglalva ennyi, de nyilván nálam nagyobb íráskészségű és -kedvű résztvevők majd írnak még.
Üdv,
A NYÁK készítés előadás meg az egyéb programok miatt egy kicsit (na jó nagyon) eltolódott és a tervezett 3 óra helyett 6-kor volt megtartva, így is még voltak rá 10-en, ebből 5-en szorgosan készülődtek hazafele, sebaj, egyébként minden rendben ment azzal is, ráadásul még a nyák is szép lett. Azt a tanácsot kaptam pár hozzászólással feljebb, hogy jövőre tervezzek be legalább 3 előadást, hát majd igyekszem.A kötetlen beszélgetési program is zavartalanul zajlott, bár kaptunk egy kis esőt is a nyakunkba, de legalább nem kellett megsülni a napon. Összegezve nagyon jó volt, és nem csak a programok teszik jóvá ezt az eseményt hanem az emberekkel való találkozás, itt nem lehet nick nevek mögé bújni ![]()
Az én szememmel ilyen volt a találkozó: Korán reggel, 8 órakor Kálmán barátommal megérkeztünk a Bókay kertbe. A főszervezők már ott voltak, elindult a készülődés. Granpa,Voodoo,Sz_ferko és még 1-2en nekiláttunk a főzésnek. Ez az idő alatt folyt a csere-bere, ismerkedés. Személy szerint nagyon örültem, hogy olyanokkal is megismerkedhettem idén, akiket már jól ismertem a fórumról, de tavaly nem tudtak jelen lenni. A verseny kicsit késve indult el, nem a tervezett időben-tudtommal, de ettől függetlenül elkészültek a munkák. Ebéd után, a csoportképek elkészítésének befejeztével mindenki megcsodálhatta az alkotásokat, amelyeket maguk, a készítők is pár mondatban bemutattak, majd a díjkiosztás ideje érkezett meg. Miután ez is lezajlott, elérkezett a tombola. Idén is értékes ajándékokkal gazdagodhattak a nyertesek (én is szerencsés voltam), majd ki-ki elindulhatott a saját útjára. Ez körülbelül 4, fél öt tájában lehetett. Ezután akik nem voltak időhöz kötve, nem távolról érkeztek továbbra is társalogtak egymással. Ekkor következett a nyák-vasalásos bemutató. Ezután szép lassan a fanatikusok is hazaindultak.
Szép, őszies idő volt délután. A déli órákban egy kis eső is megzavart minket, de a gyanta illata szerencsére elűzte. Remélem elég széleskörű volt a leírásom!
Hello from Czech Republic!
I would like to visit next meeting in Budapest in the summer 2014, is there possibility to build the tent? Because it is about 6hours trip to Budapest an I want to be fresh for meet with colleagues from Hungary in the morning ![]() Thanks Lukas
Hello Lukas!
![]() Which colleagues do you mean? Why do you think to build the tent? Because of the feeling in the summer? ![]()
Hi Lukas,
Yes, you can bring and build a tent but you have to talk to the organizers first. They would like to know that how many people will you come with? Bye, Balage --- Modified by Topi A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2014
Nazdar Lukase!
Mejdan se odehráva ve veřejném parku, tam se nedá stanovat... S pozdravem: Uniman Vagy csehül nem lehet írni? A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2014
Lehet, csak írd le mellé szerintem magyarul is.
![]()
Hi Lucas,
I'm glad it sparked your interest this meeting. (I'hope we will discuss our huge clock project in person, not only in email ![]() When we organize the meeting we'll ask the garden owner about your question (approximately may or june). If this is a problem for them, we will find a solution for you. I think there is a place where you can sleep and someone likes Czech beer ![]() I'll inform you about the details of the meeting. We would like to welcome you to our cheerful meeting.
Hello!
Csak annyit írtam, hogy nyilvános parkban zajik a találkozó, ahol nem lehet sátorozni...
Nem nyilvános park, hanem egy zárt kert. Ez egy éjszakára bezárt és őrzött terület.
Hello Topi!
Köszi a kiigazítást...jártam ott én is, de sátorozókat nem láttam...de majd idén jobban szétnézek, persze, ha ugyanazon a helyszínen lesz 2014-ben is...
Helló Hölgyek, Urak, és Szép Leányok!
Már csak 4 hónap van kb. egy új találkozó szervezésére. Szerintem időben el kellene kezdeni szervezkedni, hogy mindenki előre tudja, hogy akkor (valamikor) ráér-e. Sőt, ha nagyon korán lekötjük, alkudozunk a Bókay kertre, tán valami komoly rabattot is kicsikarhatunk. Magam részéről minden az eddigiek szerint. Kezdjük el egyeztetni az óráinkat.Ha időben elkéredzkedtek, az asszony is elenged. Üdvözlettel: Kálmán A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
Már rajta vagyunk az ügyön, amint konkrétum ismerté válik jelentkezünk. Eddig Augusztus 9 szombat a tervezett időpont.
Szia Zoli!
Szólj(írj), ha kell segíteni valamit; néha feljövök Pestre, és beszállok.
Hűűűűű. Átnéztem az albumot. Lehetne korábban is. Babakocsi befér?
![]() ![]() Már azthittem holnap lesz, majdnem szóltam a családnak ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
Sajnos a kert csak 8 tájban nyit, koránkelők addig szunyálnak a kocsiban
![]() ![]()
Hihi. Évszakot csúsztassak, nem vagyok én medve!
![]() Beférni- befér, de nem annyi az alkatrész? Nehogy kiszúrja a szemét! ![]() Más is jár babakocsival? Nem szeretnék különcködni. Öreg vagyok én-már.. ![]() Túúúdod hogy hogyan értem! Különben is kellene még a RIAA-ra is egy kis plusz basszus. Fisherhez értessz? Buherásszunk máár. ![]() Írtam TOPI-nak. Van egy ötletem... A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2014
A dátum még nincs kőbe vésve, csak a múltévi hagyományokhoz igazodva ekörül a dátum körül érdeklődök.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |