Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
Kellemes karácsonyt mindenkinek ! Cső csövön ne maradjon és az elektromotoros erő legyen veletek.
![]() ![]() ![]() ![]() Hajgató István
Mindenkinek kellemes ünnepeket, és forrasztgatással teli, áramütés mentes újévet kívánok!
HEPI NYÚ JÉR! ![]()
Mindenkinek boldog karácsonyt és csöves erősítő forrasztgatással teli boldog új évet kívánok mindenkinek!
Müszi ![]()
Boldog Karácsonyt, és elektronikában gazdag Boldog új évet kívánok mindenkinek.
![]() ![]()
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és Boldog (Jobb) Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
Félvezetőkben gazdag, feszültségmentes,torzítatlan boldog karácsonyt mindenkinek!
Kellemes ünnepeket mindenkinek! Aztán a kezetekre vigyázzatok/ nehogy rálépjenek miközben négykézláb másztok/
![]()
Köszönve a moderátorok fáradhatatlan munkáját és türelmét, miden fórumtársamnak szintén boldog és békés karácsonyt és új évet kívánok!
Diem festam beatam et annum novum felicem, fastum!
![]() ![]() (Ez latin) ![]()
Minden Kedves elektromos sűtőben sült
![]() ![]() ![]() ![]() UI:Ki milyen piát szeret? ![]() Én fütyülős,de "égeti" utána a gyomrot,és vhol hubertust is,de annak sz*r az ize
Óncseppekben gazdag, égési sérülésektől mentes, békés, boldog ünnepeket, és villámcsapások nélküli új évet kívánok minden kedves fórumtársamnak!
![]()
Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórum Társamnak !!!
Az ünnepek között is legyen ón füsttól "szagos " a műhelyetek ![]() ![]()
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! és hosszú szünetet
![]() ![]() És teszek egy felelőtlen kijelentést: Jövőre megpróbálom többet használni a fényképezőgépet. Deguss örömére/bánatára. ![]() ![]() Üdv mindenkinek Tóbi
Boldok Karácsonyt mindenkinek.
És félvezető-füstszagtól mentes, forrasztásban, sikeres vizsgákban, miegyebekben gazdag Boldog Új Évet! ![]()
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
szikrázik a konektor nevetésünk mesze szál és az eloszto a háromnyolcvan már mesze száll trafo bug trafo bug trafo csörög és gug
![]() átköltöt karácsonyi dal, mindenkinek kellemes ünepeket és boldod uj évet!!!
Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórum Társamnak !!!
Kellemes ünnepeket kívánok mindnekinek, és sok elektronikát a jövő évre is
![]()
Mindenkinek minden jót, de ne feledkezzetek meg a Karácsony valódi jelentéséről. A Karácsony ugyanis nem az ajándékozás ünnepe.
Szerintem ezt a mai világunkban, főleg inkább a fiatalok körében, rosszul értelmezik. Persze kitől tanulja a gyerek, hogy hogy's mint van ez, ha nem a szüleitől... De akkor is mindenkinek meghitt, békés, nyugodt és szerény Karácsonyt kívánok, még akkor is ha 120e Ft-os Wellert kért a Jézuskától. ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |