Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2230 / 3612
(#) Prome hozzászólása Jan 11, 2014 /

Sziasztok!

Tudtok olyan stoppert PC-re ami a napokat is számolja?
Ilyesmi kellene:
http://www.online-stopwatch.com/
jobb lenne még nagyobb számokkal.
Lehet online is, de letöltött is, a lényeg, hogy az eltelt napokat is kijelezze.
Köszi
(#) zenetom válasza Prome hozzászólására (») Jan 11, 2014 /

Szia!
Holnapra késő lenne egy ilyen program?

Más: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2014
(#) Gránátalma válasza voodoo hozzászólására (») Jan 11, 2014 /

Szia!
A MM-ban semmivel nem garantáltabb, hogy hibátlan telefont veszel. Cserélni ők sem szetetnek, gondolom, így csak szervizbe viszik. A családban 3 online shopból származó készülék van jelenleg, lekopogom, eddig mind hibátlan. Olvasgass tékozló homáron. Ott írják hol mlyen a problma megoldás.
(#) Gabó válasza voodoo hozzászólására (») Jan 11, 2014 /

Mi eddig előfizetéssel vettünk telefont a szolgáltató boltjába, garancia terén sose volt problémánk. Amikor volt gond, azonnal bevették, csere készülék stb-stb és nem sok idő alatt kijavítva vissza is adták. Ezektől a websopos dolgoktól tartok, mert mi van ha megszűnik a cég stb és a garanciát bukja az ember.
Ezek az árgépes meg olcsóbbat oldalakat meg kamunak tartom, mert amiket legolcsóbbnak hozott be, ott vagy már elfogyott, de rendelni tudunk 2* annyiért, vagy majd lesz több hónap múlva. Sőt olyan is volt, hogy megszűnt a cég.
(#) Ricsi89 válasza Gabó hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

A garanciát a gyártó adja és nem a bolt. A bolt is csak a hazai hivatalos szerviznek küldi el a telefont a garanciajeggyel együtt. Ha esetleg a bolt megszűnik te is simán felveheted a kapcsolatot a hivatalos szervizzel és elviheted hozzájuk, illetve elküldheted. Semmi károd nem származik a bolt megszűnéséből.
(#) janikukac hozzászólása Jan 12, 2014 /

Sziasztok!
Fiatalabbaknak szól a kérdés: van köztetek "kocka", aki korábban játszott/játszik még Counter-Strike Source-al Steamen?
Üdv!
(#) voodoo válasza Gabó hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

Igen, én is így vagyok ezekkel. Sajnos akármelyik mobiltelót áruló netescég nevét beírom a googlébe majd mögé hogy "vélemények" ,..... az egyszerűen borazlmas. Egy-két gyakori dolog az az, hogy németből importált kirakati német nyelvű már nem új készüléket küldenek bolti (tehát nem gyártói) garral. Ha van vele valami, nincs vevőszolgálati pult, és ha netán sikerül oda eljutni hogy feladod postán nekik akkor két meg három hónap várakoztatás a szervízre. Mindezek után simán kinézem azt, hogy a pozitív értékeléseket ők maguk írják. Futhatsz a pénzedért ezek után már. Főleg ha rögtön két telót is vesztek akkor már számomra nem kis pénzről van szó. Na mindegy. Azóta már vettünk telót a közismert piros betűs elektronikai árahuázláncnál. Bemegyünk:
-Van ilyen?
-Van.
-Fekete?
-Igen.
-Jó akkor kérnénk ebből kettőt.
-Hát csak egy fekete van meg egy kék.
-Persze jó lesz az is! Köszönjük.[/u]

Ennyi. Flottul megy a kiszolgálás, ott helyben átnézhetjük, kérdezhetünk. Ja, és ott a [u]vásárlók könyve, tollal ellátva
, (ez számomra nagyon bizalomkeltő) kedves, mosolygós kiszolgálás, és azonnal fél nap alatt megvan. Nem kell rá várni, és nincs az, hogy csak hétköznap van elérhetőségük (telefonszám amit néha felvesznek stb) Bármikor, ha bármi van vele, akármelyikbe vissza vihetem (ahol éppen vagyok) A grátisz az egészben az volt, hogy picivel drágább, mint -az amúgy rettentően gyanús- árgépes ajánlatok. Nekem az a plusz 5 ezer forint már nem oszt nem szorozz, úgy vagyok vele bírjon ki egy 3-4 max 5 évet aztán lecserélem. Mivel az előző S5230-asaink is addig mennek/tek. Csak most félre vannak rakva. Semmi bajuk amúgy. Csak már kinőttük.
(#) voodoo válasza Gránátalma hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

Nem az a baj, hogy elküldik a megrendelt terméket és megy. Hanem az, ha valami baj van fel se fognak ismerni!
1. pont ami kiakaszt ezeknél, hogy reggel 8-tól du. 4-ig vannak. Hétvége? Felejtsd el.
2. Írsz emailt, hogy baj van ---> Következmény: magukat halottnak tettetés. (és vissza emlékszel, hogy amíg csak érdeklődtél, meg vásárolni szerettél volna mily kedves és segítőkészek, mindig elérhetőek voltak) Undorító.

Nem azt mondom, hogy mind ilyen, de már nem egyszer megjártam velük. Kérek fehér érintőt, rózsaszínt küldenek. Mikor közlöm hogy ez pedig nem kell cseréljék ki kérem. A válasz az rá hogy majd hétfőig várjak jön a futár. Jó mondom én hétfőn rohadtul dolgozok egész nap. (érted vegyek ki egy szabadnapot mert ő közeledik felém) Direkt így kértem a kiszállítást elsőre, hogy amikor otthon leszek átvehessem. Mire megint eldördül egy olyan periódus, hogy nem hétvégén, hanem hétköznap leszek szabadnapos minimum két hét. Fain mondom. Aztán végülis eljött a nagy megbeszélt nap. Futár sehol. Dejó! Hívom őket. Nem veszik fel. Hívom őket 10 p mulva. Ki van kapcsolva. Hoppá! Írok emailt nem reagálnak rá (de megnézni megnézték!) Uraim és körülbelül 2500 forintos dologról van szó + szállítási ktg valami 1000. Nem nagy pénz nem ez a baj, hanem az, hogy valamit elnéz valaki ahol én dolgozom (ez is futár cég és ez is egy országos multi) akkor még aznap ha szól azonnal este 10-ig díjmentesen kiszállítjuk vagy visszafizetjük az árát. Nem pőedig még alszunk rá 10 napot meg vakargatjuk magunkat. legyen szó 5 vagy 50.000 forintról. Ez lényegtelen.

A piros betűs multi az MM az három nap pénzvisszafizetési és teljes indoklásmentes cseregaranciát ad! Hétvégén is! Nem kell várjál hétfőre meg kiskeddre. Ezen kívül őket baromira nem érdekli, hogy tönkre ment a készüléked, csak felszínesen megnézik, hogy nincs-e rajta rongálás és ha nincs akkor megy a szervízbe (hisz te ezért fizetttél). A vevősz.pultnál ők is csak egy alkalmazottak nem hinném, hogy van kedvük naponta nemtudom hány emberrel kötekedni. Úgy van vele, beküldi, majd legfeljebb a gyártó megnézi mi a hiba oka azt vissza küldi, ha nem javítható (károkozás)
Nekem röviden ez a véleményem...
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

Gondolom neten akarsz játszani, itt vannak szerók: Bővebben: Link.
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

Nem, account-ra lenne szükségem, eredeti játékra. Cserébe tudnék adni én is eredeti játékot...
(#) sastas01 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

CS vel világ életemben törteztem... Van belőle millió törtszerver, ezért is olyan népszerű. De nem tudom, hogy gondolod. Akinek megvan az már kiszedni nem tudja, egy Steam felhasználói fiókot meg nemhiszem, hogy bárki "csak úgy" odaadna
(#) janikukac válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

Nekem van eredetiben 1.6. Van olyan accom játékkal, amit cserélnék olyan acc-ért amelyen Source van, de kódot is elfogadok szívesen..
(#) Gabó válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 12, 2014 / 1

Én futottam már bele, olyan kiskerbe, ahol nem voltak hajlandóak a garanciával foglalkozni, cégmegszűnés miatt.
Voodoonak meg igaza van, bemész, mondod mi kell, adják. Ha nincs, (nekem pont ez volt,) mondta az eladó, menyire sürgős, mert 2 órán belül hozatnak, de ha nem sos holnapra lesz. Mondtam neki, hogy holnap bejövök érte, elkérte a nevem- tel számom, megjött másnap a teló, hívott, hogy itt van félre van téve. Bementem, megvettem és kész. Sőt, még segített is beállítani pár dolgot.
(#) Gabó válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 12, 2014 /

Én CoD2vel voltam így, hogy tört szeró stb, de rájöttem, hogy tele van csítörrel... Aztán megláttam talán 2eFtért, és meg is vettem. Így nincs az, hogy nem enged fel csak tört szeróra, jóval kevesebb a csíter, és elsősorba, olyan játékért fizettem, ami megéri.
(#) sastas01 válasza Gabó hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Én kinőttem a CS-ből meg a CoD ból is. Illetve inkább meguntam. A CoD ot talán 5 ig végigpörgettem mindet, volt olyan része ami eredetiben is megvan/volt, de a 4 óta mind egyforma, csak a kinézete változik. A CSvel kb. 3 éve játszottam utoljára. Akkor is 1-2 hetet játszottam. Azelőtt 2 évvel még aktív játékos voltam. Nagyjából 8-10 évet CS-ztem.
Az ilyen játékokat egyébként nyár elején vagy karácsonykor kell megvenni, ugyanis akkor vannak holiday sale-ek. Én pl most vettem 4 euróért Portal2-őt. Azelőtt ősszel ingyen kaptam egy Crysis 2 Max editiont barátomtól, mert ő 4 euróért vett 10 játékot és ez már megvolt neki . Karácsonykor pedig másik barátomtól kaptam egy Red Alert 3 at és egy Red Alert 3 Uprising-ot.
De mostanában amúgy is rászoktam az eredeti játékokra. Ezt a legegyszerűbben ugy oldom meg, hogy F2P MMO-zok
(#) szamóca hozzászólása Jan 13, 2014 /

A LED-et sem mi találtuk fel.
(#) zolika60 hozzászólása Jan 13, 2014 /

(#) janikukac válasza sastas01 hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Én is azért vettem meg 4 éve a CS-t, mert azzal régóta játszok. Kb. 2. elemi óta, szóval én is kb. 10 éve játszottam először CS-t. Hogy rohan az idő.. S még csak most leszek 18..
(#) zolika60 hozzászólása Jan 13, 2014 /

Kutyus. Hogy ilyen is legyen.
(#) sastas01 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Jaja az idő az rohan... Én 5. ben találkoztam a CSvel, általánosban megvolt a suli összes gépén. Nagyon nagy LAN partyk voltak belőle .
Nekem a valve-tól azóta csak a portal sorozat jött be
(#) HunChaos hozzászólása Jan 13, 2014 /

Üdv!Hogy találom meg az adminokat,moderátorokat?
(#) zolika60 válasza HunChaos hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

A névsorra vagy kíváncsi? Bővebben: Link
(#) HunChaos válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Arra lennék kiváncsi,hogy kinek írhatok,ha valami kifogásolni valóm van!
(#) sunraw hozzászólása Jan 13, 2014 /

Sziasztok!
Szükségem lenne moderátorra.
Köszi! sunraw
(#) vicsys válasza sunraw hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Meggyüttem. Köllök még? Nem nagyon érek rája, mert etetnyi köll a jószágot!

Köszönöm az adminok gyors reagálását ,és elnézést

Igen mintha ez a képesség is jellemezné itt az adminokat
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Nem mellesleg magam is itt volnék.
(#) zoly15 hozzászólása Jan 13, 2014 /

Sziasztok!
Ma kaptam meg a B kategóriás jogosítványomat!
Szeretnék egy autót vásárolni, de mivel a családban senkinek sincs és nem is vásároltam még soha, így nem tudom hogy hogyan is kell, mik azok a lépések amik alapján kell eljárni miután ki van nézve az autó? Gondolok itt pl arra hogy: adásvételi, átíratás biztosítás.
Egy részletes leírást kérnék, előre is köszönöm!
(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 13, 2014 /

Első sorban gratulálok!
Autóvásárláshoz legfőképpen pénz kell!
Két út áll előtted:
- Magánszemélytől veszed;
- Kereskedésből vásárolsz.
Az előbbi olcsóbb lehet (bár olcsó húsnak a levéről tudjuk milyen!), az utóbbi megbízhatóbb, és rendszerint 1-2 hónap garanciát is adnak.
Az adásvételhez kell a személyi, lakcímkártya, kell majd az autó forgalmija, törzskönyve (ez a nevével ellentétben egy kártya!), két példányban adás-vételi szerződés. Utóbbiért keresd fel az Okmányirodát, mert napról napra változik, épp milyet fogadnak be!
Az adásvételit mind a ketten (eladó és vevő) aláírjátok, két tanú jelenlétében. Az adásvételit értelemszerűen kell kitölteni (nem ördöngösség), majd a vételárat átadod, a forgalmit és a törzskönyvet átveszed. Ez után igen gyorsan elmész az Okmányirodába, bejelented az átírási igényt. Kapsz időpontot, akkorra visszamész, viszed a papírokat, meg némi pénzt, kapsz egy csekket, azt befizeted. Utána kiállítják az új forgalmit, és mehetsz Isten hírével, majd csak tankolni, meg műszakiztatni kell. Az előbbit nyilván már tudod (tananyag), az utóbbit meg majd akkor, ha aktuális lesz.
Az adás-vételnél fontos, hogy az alváz-, és motorszámot egyeztesd a forgalmiban lévővel, az egyéb műszaki dolgokra most nem térek ki...
Ja, az átírás előtt még KGFB-t kell kötni! Szinte mindegy, melyik biztosítónál, de érdemes a neten előre utána nézni a kondícióknak! Amíg nincs biztosítás, addig nem írják át az autót!
Következő: »»   2230 / 3612
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem