Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi a választ, de az 1 terrás "sok", annyi nem kell, az 500GB bőven elég.
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2014
Én meg pont ellenkező problémával "szenvedek" még az 1 terrás is kevés. Most tervezek valami 2 terrásat venni, hátha 3 terrán már elférek
![]()
Mi a rettenetet tudsz egy terrán tárolni hogy kevés? El nem tudom képzelni
![]()
Annyi már nekem is betelt, saját videókkal. Egy órányi több, mint 6 giga, aztán feldolgozáskor hatványozódik...
Időnkén tán selejtezni kell.
![]()
Szoktam selejtezni. A keresésnél meg nagy segítség a jól strukturált tárolás. Annak idején az első 20 MB-os merevlemezem is soknak tűnt, és több havi fizut kellett kicsengetni érte. Most már nem akkora megterhelés beszerezni egy szükséges méretű tárolót...
![]()
Általában filmmel-zenével és főleg játékokkal. Egy mai modern játék 20 GB környéke(mondjuk a kedvenc játékom az Eve Online "csak" 13 GB)
Emelett pedig youtubra töltök fel gameplay videókat. Ezeket mikor rögzítem 1080p-ben 2 és fél perc 3,9 GB. Ha nekiállok, akkor rögzítek lehetőleg 1 órát, utána még vágás, renderelés, eredeti anyag pár hétig megőrzése arra az esetre, hogyha a youtube kitalálná, hogy nem az enyémek a jogdíjak(közben ha ugyanazt visszatöltöm újrarenderelve semmi baja nincs). És még jönnek az ezekhez illetve tanuláshoz szükséges dolgok ![]()
Sziasztok.
Nem álláshirdetés, csak egy kis érdeklődés, talán elfér Keresgéltem a neten, de nem találtam sehol megfelelő forrást. Kb. milyen órabérért lehet találni szakembert, aki egy meglévő kapcsolási rajzot adott formára alakít, és ha van benne valami hiba, ki is javítja azt?
Embere válogatja. Munkaként úgy van ahogy pjg kolléga írja, de egy ismerős hozzáértő megcsinálhatja barátságból is.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2014
Sziasztok!
Lenne egy prózai kérdésem hozzátok urak! Honnan szerzitek be az építéshez szükséges csavarok(minden féle,fajta)természetesen olyat keresek ahol van lehetőség online rendelésre. Ha tudtok ilyen webáruházat akkor légyszives áruljátok el,mert idáig csak nagykereskedőkbe botlottam,illetve olyanokba akik aranyárban adták volna darabra ![]() Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen kettőnk közül te legalább használod is a fejedben lévő állományt nem úgy mint én néha
![]()
Fabory csavar bolt, Váci út 85.?Ha reklámnak számít, nem tudom hogyan kell titkosítani.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2014
Itt, a HE-án meg lehet változtatni valahol a felhasználónevet?
Bővebben: Link. Amit náluk nem kapsz meg, az nem is létezik.
Azt az embert, aki egy más által tervezett áramkört deszkamodell nélkül debugol, azt nem lehet eléggé megbecsülni.
Néztem az online oldalukat,de elég kevés csavar van fenn olyan egyszerűt mint pl:M3 30mm hosszú süllyesztett csavart nem is találtam.Személyesen meg nem tudok elmenni ergo ez az oldal kilőve
![]() Viszont Náluk! lehet kapni igaz a kis csavarokból változó de olyan 500db a minimum amit venni kell de talán az nem is sok mert elfogy,de ahogy változik a méret és fajta úgy változik a darabszám! Ezért keresek olyat ahol akár darabra is lehet oline rendelni a webáruházukban!
Sziasztok fiúk!
Lenne egy kérdésem mert tanácstalan vagyok. Ma, de lehet csak holnap szeretnénk venni a párommal egy egy új telefont. Viszont nézegetjük már napok óta az ajánlatokat és vannak E-boltok amik elég olcsón adják őket. Az lenne a kérdésem, hogy ha beírom a cég nevét mik a vélemények róluk akkor többször van úgy, hogy negatív véleményeket találok. Főleg a szervízzel és a problémamegoldással kapcsolatosan. Viszont ezzel ellentétben, ugyebár egy Media Markt problémamegoládsa, panaszlehetőség és szervíz kapcsolata szerintem: jeles. Valakinek valami tapasztalata? Tehát azokról beszélek amiket általába ha mobilt szeretnél venni az árgép és az olcsóbbat.hu kidobja őket. Köszi. Sokat segítenétek.
Na azok a szerencsétlen denevérek nem "szénné égtek" "csak" kiszáradtak, persze nem nagy vígasz. A Niagara csak az USA oldalon fagyott be, de 1848.- ban az egész, mert akkor felette egy jégtorlasz lecsökkentette a vízhozamot.
Idézet: „nem "szénné égtek"” Naná! De a kiszáradt denevérekeről "kicsit" kevesebben akarnak olvasni, mint a szénné égettről. Ez a média hatalma. Attól hogy éppenséggel nem igaz, még hír. Sajnos.
Hát az övé a freemail, meg még sok más oldal is.
Egy lassabb netnél sokszor lehet látni, hogy betöltés közben tölti az említett belepes.t-online.hu oldaltis, mint sok mást, csak épp nem ez a megjelenített lap. Csak itt épp lusták voltak elfedni a valós címet és a freemail-hez tartozó kinézetet készíteni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |