Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Menj el a benzinkútra mint a YouTube-os videókban, és fújd ki kompresszorral!
![]()
Én pont az ellenkezőjét teszem. Porszívó...és hajfestő ecset.
Évtizedek óta kompresszorral fújatom ki a gépeket. Főleg a tápegység hálálja meg. Első fújásra átláthatatlan porfelhő keletkezik. Amikor kész olyan, mitha új lenne. Persze azért arra vigyázni kell, nehogy a 10 Bar az SMD-ket is vigye.
![]()
Szia Jani!
Dehogy nincs kompresszorod! Mi van a tüdőddel? Nem tudsz fújni? ![]() Viccen kívül én úgy szoktam kipucolni a gépet, hogy van egy kis ecsetem, a legjobb erre a csajok tiszta még nem púderes ecsete, tehát mindenképpen finom szőrű legyen, ezzel szoktam lepamacsolni a kiszerelt alkatrészekről és az alaplapról is a port. A hűtőbordákat ki szoktam fújni a saját tüdőmmel, de ha nem szeretnéd, hogy az arcodba menjen a por, akkor érdemes beszerezni egy sűrített levegős palackot és azzal kifúni. A kompi is jó egyébként. (Csak én nem költök kompresszorra és sűrített levegőre. ![]() ![]()
Köszönöm mindenkinek a választ!
![]() Akkor én is biokompresszort fogok alkalmazni! Nem félek én, hogy az arcomba megy, csak azért nem akartam én kifújni szájon keresztül, nehogy beköpjem a panelokat nyállal, aztán oda a számítógép.. ![]() ![]() Üdv!
Mindenképpen kompresszort javaslok. Akkor ecset sem kell. Amúgy a lányokkal jobb a békesség kedvéért borotvahab ecsetet használok, ha muszáj.
Jelenleg 260+ gépem van. Az fújkálhatnám. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2014
Hűű,akkor te biztos értesz a számítógépekhez elég komolyan.. Van is egy "nagy gondom", eddig 1 zseni sem tudott segíteni, Te lennél az utolsó reményem!
![]()
Ezért jók a régi porszívók, azok hátul egy lyukon fújtak, még keményforrasztáshoz is használtuk.
Játékokban nem vagyok otthon, sőt, ha egy gépen megtalálom azt a gépet büntibe teszem. 1 hétig nincs net.
A régi program a régi gépen működött. Amikor új drájvert (frissítést) kapott akkor elromlott. Az új gépen nem is ment. Gondolom a játéknak is van újabb verziója. A régi program az új hardverrel nem kompatibilis. Nem csodálkozom. Piacgazdaság van. Vegyél újat.
Ракета
Még festékszórót is adtak hozzá. Bicajt festettem vele a lépcsőházban. Na mit kaptam érte... Minden olyan színű lett.
Mert nem tettél mögé csomagolópapírt (nyers rajzok miatt nálam tekercsben volt mindig).
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2014
Esetleg egy bicikli pumpa is jó lehet a biokompresszor helyett.
![]()
Az is jó, de jó, ha van egy segítőtárs. Amíg nem volt kompresszorom autópumpát használtunk. Egyik pumpál, másik fújat.
Nekem most is van egy ilyen régi porszívóm,eredeti festékszóróval együtt és ma is működik.
Helló!
Van egy képeslapom, amit ha merőlegesen nézek, egy képet látok, ha kb. 30 fokban nézem, akkor más képet mutat. A működése tiszta, a plexilap kialakítása speciális. Szeretnék nyomtatni házilag egy képet, amit ha ráragasztok a plexi hátuljára, ugyanazt a hatást tudom elérni. Ez házilag kivitelezhető, mert elég pixeles a kép eredetileg is. Milyen módszerrel tudnám pontosan lemérni, kitalálni, hogy mekkora távolságonként kell a két képem felszeletelni, és összeilleszteni? Próbáltam a csatolt kép alapján olyan sávot találni, ahol egyik szemszögből a fehér papírt látom, a másikból pedig csak feketeséget, de nem jártam sikerrel. Nem egyértelmű a pontos hely. Van ötletetek? Köszönöm! Addig is próbálkozok még.
Szerintem a plexire van nyomtatva a kép, mert amit most szétkapartam hűtőmágnest, azon alul nincs semmi,csak egy fehér háttér, és a plexin van a nyomat, valahogy mint amit a képen próbáltam rajzolni.
Szia!
Jó az ötlet. A recés fele van felül, az alsó rész teljesen sima. Nálam is erre a sima részre van nyomtatva. A rajzod alapján már lehet el tudok indulni. Ha belegondolsz, és sík az alja, akkor is csak egy sávot látsz, ha belenézel. Köszi a tippet! szerk: A fényképezőgépem szerint ezek a hegyek le vannak kerekítve. A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2014
Csak sikerült!
![]() Már csak az a kérdés, hogy hogyan illesszek össze két képet. 60 szeletből felváltva kellene a két kép szeleinek következnie... A 60 szeletnek pedig pontosan 1.04cm szélesnek kell lennie. ![]()
Add oda egy mazochistának
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2014
Egyik kedves fórumtársunk segített, a lenticular szóval programot is találtam, demó, de tökéletesen működőképes. Már csak korrigálni kell a képet, egy kis elcsúszás van benne. Jó kis játék volt
![]()
Szia! Majd ha megépül az utca végén az új szép nagy stadion, majd akkor leaszfaltozzák. Üdv.
Azt 15 km e odébb -Debrecen- építik(sajnos). Mármint minek?.
De nem is szeretném ezt jobban ragozni mert az súlyos politizálás lenne, aki pedig a politikát szereti azt én utálom. Magamat pedig nem szeretném utálni... ![]()
Sziasztok!
Van egy kicsit régebbi laptopom (Fujitsu Siemens Lifebook C1410), és már szinte teljesen kinőttem a 80GB-os winyót (SATA, 5400RPM, 8MB cache). Egyébként egy 2x2GHz-es IntelCore2 T7200-as proci van benne, 2GB RAM-mal. A kérdés, hogy szerintetek kb. milyen winyót rakjak bele? 320-500GB-os-ra gondoltam, jó lenne 16MB cache-el. A fordulatszám meg lehet hogy jobb lenne 7200-as, csak nem tudom, hogy a laptopnak jót tesz-e. Ja és a legfontosabb szempont: olcsó legyen (<15k). ![]() Eddig ezeket néztem ki: egyik, másik, harmadik.
Én egy kicsit többet szánnék rá és abból már kapsz 1 terát. Én speciel nála szoktam vásárolni: Lec Találsz nála 16 ezerért 1 terás Samsung! vinyót.
Megbízhatóságáról annyit, hogy kb 50 ezret hagytam nála nyáron és megkaptam mindent postán. Nekem egy barátom ajánlotta. |
Bejelentkezés
Hirdetés |