Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Nekem sosem akart működni ez a "jelenlegi időpontot tartalmazó URL másolás" youtube-on ahogy most sem...” Most sikerült.
Én ha rákattintok ugyan úgy 0-ról indul a videó
![]()
Nem. Most lődözik el a szomszédok egy Hameg szkóp árát.
![]()
Nálunk amit a város meg a szomszédok ellődöztek, abból meg lehetett volna csinálni előttünk az utat, és még a hajléktalanok is jóllaktak volna egy hétig! Szívem szerint betiltanám ezt a nagy pazarlást minden szilveszterkor és újévkor.
![]()
Mifelénk minden 5. - 10. háznál egy Hameg árát lődözik el. Mi többiek csak nézzük ingyen, ugyanazt látjuk mint a költségviselők.
De ha te gyújthatod meg az sokkal nagyobb élmény
![]() Sargarigo: Hiába tiltanád be. Egyrészt úgyis lenne olyan akit nem érdekel és lövi(lásd petárda). Másrészt aki sokat lövöldöz az nem mondatja, hogy neki milyen rossz már mert nincsen semmi pénze. Nameg útba? Nálunk az utca 10 éve befizette az utca aszfaltozásának költségeit. Azóta csak akkor láttunk aszfaltozó masinát mikor a főutat szerkesztették újra...
Idézet: „Szívem szerint betiltanám ezt a nagy pazarlást minden szilveszterkor és újévkor. ” Semmit nem érnél el vele. Egy bizonyos értelmi szint alatt, a szó, az ész, az értelem, a tiltás már nem működik. ... és ezek a tüzijátékos, petárdás élőlények, ezen szint alatt vannak... ![]()
Támogatni kell a kínai pirotechnikai ipart, a szállítókat és a kereskedelmet.
![]()
Boldog új évet kívánok minden kedves Fórumozónak,és Családjának. A tüzijáték nélunk is eléggé"érdekes " volt,mindenki durrogtatott,sikerül a községháznál egy lámpát is kicsapni,nem értjük hogy,de elég vicces volt a dolog
![]()
A tüzijáték egyik nagy problémája -számomra-, hogy rengeteg szemét marad az utakon is. Mert senki nem szedi össze az elrepült rakétái maradványát. Voltak útszakaszok, ahol nem mertek autók elmenni a szeméttől, defekttől félve.
Ugyanez van egész évben. A dohányosok nagy része meg sem nézi, hova löki a csikket.
Igen, és égő csikket, autóból kidobva is, sajnálatos tömegjelenség. Bárhol lenézek, csikkek tömege a földön.
Tisztelet a kivételnek! (vállveregetős szmájli)
![]()
Volt ebből a cigicsikkes dologból elég jó kis balhé a nyáron.Kamionos csóka kidobta a csikket az ablakon,csak az volt az apróbb bőöbbenő a dologban,hogy éppen előzte egy motoros turista.Valahogy sikerült olyan helyre beesnie a csikknek,hogy a sofőr( megjegyezték a rendszámát) pengethetett ki egy új motoros rucit,mert a egy szép nagy darab kiégett belőle.Én is dohányzom,de sosem dobálom szét sehol sem a csikket.Ha nincs mellettem kuka,akkor kézbefogom és elviszem addig amíg nincs,de még a cstornába sem szoktam dobálni,mint sokan sajnos....
Értelmesen nyilatkozott valamelyik híradóban ma, az egyik tv csatornán. Minden második szavát ki kellett sípolni.
Szerintem csak realisztikusan ábrázolta a helyzetet.
![]() Képzeld el azoknak az egészségügyi dolgozóknak a képét akiknek a behozott kuncsaftokat kellett tisztába rakni. Besza, behu, befo, beoká. Ezt fütyülték ki. Egy egyszerűbb eset. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2014
Gondolom ki is próbálja a szereket amik ellen küzd.
![]()
Biztosan van saját tapaszatlata is a tudatmódosító szerekkel kapcsolatosan.
![]()
Ja, biztos nehéz volt visszatalálni a normális kerékvágásba a tegnap éjszakát követően. Az M1-en már nem merték leadni a riportot vele.
![]() ![]()
Ilyenkor nyomom a dudát,meg villogok nekik.Nem értik,mi a bajom....
![]()
Pedig nem sok gógyi kellene felfogni az égő csikk dobálás "hasznát".
Esetleg fennakadt valahol az autón, lehet izgulni, mi lesz. Másik szórakozás: rágógumit ragasztanak boltok ajtókilincseire, bevásárlókosarak-kocsik fogójára alulra, stb. hogy nyúljunk bele. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
Sziasztok, a tűzijátékról annyit hogy nálunk szilveszter alkalmából a "szórakozó" tizenévesek részegen sörös és pezsgős üvegeket dobáltak be a körforgalomba. Az emberek nyakába, lába alá dobálták a petárdákat. Én is 15 éves vagyok de nem látom értelmét.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
Váltó állítás helyét jelöli.
Sziasztok srácok!
Remélem az ilyen nem off: ti hogyan szoktátok az asztali számítógépeteket portalanítani, kitakarítani? Nekem nincs kompresszorom, se semmi eszközöm hozzá. Neten valaki azt írja kompresszorral ki kell fújni, más viszont azt mondja, hogy otthon hozzá sem szabad az ilyen dolgokhoz nyúlni, stb... ,főleg nem kompresszorral.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |