Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2227 / 3614
(#) Kari55 válasza sprofan hozzászólására (») Dec 31, 2013 /

Idézet:
„Nekem sosem akart működni ez a "jelenlegi időpontot tartalmazó URL másolás" youtube-on ahogy most sem...”

Most sikerült.
(#) sprofan válasza Kari55 hozzászólására (») Dec 31, 2013 /

Én ha rákattintok ugyan úgy 0-ról indul a videó Viszont észre sem vettem hogy úgy is lehet ahogy Vicsys mutatta, csak 2 karakter eltérés van így a linkben, viszont rögtön helyesen megy nálam is.
(#) pjg hozzászólása Dec 31, 2013 /

aaaa.jpg

(#) NyariG hozzászólása Dec 31, 2013 /

Na mi az? Nem pörög a fórum....
(#) szamóca válasza NyariG hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Nem. Most lődözik el a szomszédok egy Hameg szkóp árát.
(#) sargarigo válasza szamóca hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Nálunk amit a város meg a szomszédok ellődöztek, abból meg lehetett volna csinálni előttünk az utat, és még a hajléktalanok is jóllaktak volna egy hétig! Szívem szerint betiltanám ezt a nagy pazarlást minden szilveszterkor és újévkor.
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 1, 2014 / 1

Mifelénk minden 5. - 10. háznál egy Hameg árát lődözik el. Mi többiek csak nézzük ingyen, ugyanazt látjuk mint a költségviselők.
(#) sastas01 válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

De ha te gyújthatod meg az sokkal nagyobb élmény .

Sargarigo: Hiába tiltanád be. Egyrészt úgyis lenne olyan akit nem érdekel és lövi(lásd petárda). Másrészt aki sokat lövöldöz az nem mondatja, hogy neki milyen rossz már mert nincsen semmi pénze.
Nameg útba? Nálunk az utca 10 éve befizette az utca aszfaltozásának költségeit. Azóta csak akkor láttunk aszfaltozó masinát mikor a főutat szerkesztették újra...
(#) nikovics hozzászólása Jan 1, 2014 /

Boldog újévet mindenkinek!!!
(#) elektrorudi válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 1, 2014 / 1

Idézet:
„Szívem szerint betiltanám ezt a nagy pazarlást minden szilveszterkor és újévkor.

Semmit nem érnél el vele. Egy bizonyos értelmi szint alatt, a szó, az ész, az értelem, a tiltás már nem működik. ... és ezek a tüzijátékos, petárdás élőlények, ezen szint alatt vannak...
(#) pjg válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Támogatni kell a kínai pirotechnikai ipart, a szállítókat és a kereskedelmet.
(#) korgs2 hozzászólása Jan 1, 2014 /

Boldog új évet kívánok minden kedves Fórumozónak,és Családjának. A tüzijáték nélunk is eléggé"érdekes " volt,mindenki durrogtatott,sikerül a községháznál egy lámpát is kicsapni,nem értjük hogy,de elég vicces volt a dolog
(#) nagym6 hozzászólása Jan 1, 2014 /

A tüzijáték egyik nagy problémája -számomra-, hogy rengeteg szemét marad az utakon is. Mert senki nem szedi össze az elrepült rakétái maradványát. Voltak útszakaszok, ahol nem mertek autók elmenni a szeméttől, defekttől félve.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Ugyanez van egész évben. A dohányosok nagy része meg sem nézi, hova löki a csikket.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Igen, és égő csikket, autóból kidobva is, sajnálatos tömegjelenség. Bárhol lenézek, csikkek tömege a földön.
(#) vicsys válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Tisztelet a kivételnek! (vállveregetős szmájli)
(#) korgs2 válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Volt ebből a cigicsikkes dologból elég jó kis balhé a nyáron.Kamionos csóka kidobta a csikket az ablakon,csak az volt az apróbb bőöbbenő a dologban,hogy éppen előzte egy motoros turista.Valahogy sikerült olyan helyre beesnie a csikknek,hogy a sofőr( megjegyezték a rendszámát) pengethetett ki egy új motoros rucit,mert a egy szép nagy darab kiégett belőle.Én is dohányzom,de sosem dobálom szét sehol sem a csikket.Ha nincs mellettem kuka,akkor kézbefogom és elviszem addig amíg nincs,de még a cstornába sem szoktam dobálni,mint sokan sajnos....
(#) Szárnyas válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Értelmesen nyilatkozott valamelyik híradóban ma, az egyik tv csatornán. Minden második szavát ki kellett sípolni.
(#) zolika60 válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Miért ki ez?
(#) Szárnyas válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Dr. Zacher Gábor toxikológus.
(#) pjg válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 1, 2014 / 1

Szerintem csak realisztikusan ábrázolta a helyzetet.
Képzeld el azoknak az egészségügyi dolgozóknak a képét akiknek a behozott kuncsaftokat kellett tisztába rakni. Besza, behu, befo, beoká. Ezt fütyülték ki. Egy egyszerűbb eset.
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2014
(#) zolika60 válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Gondolom ki is próbálja a szereket amik ellen küzd. Nehogy félre kezeljen valakit.
(#) Szárnyas válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Biztosan van saját tapaszatlata is a tudatmódosító szerekkel kapcsolatosan.
(#) Szárnyas válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2014 /

Ja, biztos nehéz volt visszatalálni a normális kerékvágásba a tegnap éjszakát követően. Az M1-en már nem merték leadni a riportot vele. Amúgy a kép találó!
(#) BarnaPili válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 2, 2014 /

Ilyenkor nyomom a dudát,meg villogok nekik.Nem értik,mi a bajom....
(#) nagym6 válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 2, 2014 /

Pedig nem sok gógyi kellene felfogni az égő csikk dobálás "hasznát".
Esetleg fennakadt valahol az autón, lehet izgulni, mi lesz.
Másik szórakozás: rágógumit ragasztanak boltok ajtókilincseire, bevásárlókosarak-kocsik fogójára alulra, stb. hogy nyúljunk bele.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
(#) elektroncso hozzászólása Jan 2, 2014 /

Sziasztok, a tűzijátékról annyit hogy nálunk szilveszter alkalmából a "szórakozó" tizenévesek részegen sörös és pezsgős üvegeket dobáltak be a körforgalomba. Az emberek nyakába, lába alá dobálták a petárdákat. Én is 15 éves vagyok de nem látom értelmét.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2014
(#) Gafly hozzászólása Jan 3, 2014 /

Egy kék fény (pl. Határ út) villamosnak mit jelent?
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Jan 3, 2014 /

Váltó állítás helyét jelöli.
(#) janikukac hozzászólása Jan 3, 2014 /

Sziasztok srácok!
Remélem az ilyen nem off: ti hogyan szoktátok az asztali számítógépeteket portalanítani, kitakarítani? Nekem nincs kompresszorom, se semmi eszközöm hozzá. Neten valaki azt írja kompresszorral ki kell fújni, más viszont azt mondja, hogy otthon hozzá sem szabad az ilyen dolgokhoz nyúlni, stb... ,főleg nem kompresszorral..
Következő: »»   2227 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem