Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kérdés mekkora az a nagyobb összeg. 2-300 ezret simán kiadnak.
Interneten már kb bármelyik banknál köthetsz, és ahogy fentebb írtam is, amit arról küldenek e-mail, kinyomtatja valahol és már az is elegendő amíg meg nem jön az első csekk. Engem is megállított ilyennel már rendőr és egy szót sem szólt hogy ezmiez...
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2014
P s rendszámra én is gondoltam, de elvileg csak cégeknek lehet, az autót a cég alkalmazottja vezetheti. A rendőrök rá vannak ezekre állva állítólag. Nem lenne jó, ha a letétet is elbuknám és még meg is büntetnének.
Lakcímkártya is kell a személyi mellé a bankban.
Rosszul tudtam, a P-s rendszám már magában foglalja a biztosítást, így még azzal sem kell vacakolni. Nos igen, pont ezért adják a P-s rendszámot céges megbízásos szerződéssel, de ez már megint necces... Van még az E-s rendszám de ahhoz már nem csak KGFB hanem élő műszaki is kellene...
A megbízási szerződéssel mi a probléma?
Itt meg legálisnak írják. Mindenhol mást lehet erről olvasni, csak összekavarja az embert a sok eltérő vélemény...
Ki tudja mit mond rá egy rendőr De van ilyen rendszám bérlésre szakosodott weboldalból egy csomó, szerintem válassz ki egyet, írd le nekik a gondod és biztos hogy tudnak segíteni.
Nem kockáztathatok, nincs miből. Az útvonalengedély lesz a jó megoldás, ha a biztosítás nem olyan problémás. Érdekes lesz ezt megszervezni. És még hozzájön a dupla átírás is, mert örökségből van, nincs az eladó nevén.
Abban a bankban amelyikbe én járok, kétmillióig nem kell semmi csak a személyi. Nagyobb összegnél sem, csak szólni kell mielőtt mennék, egy fél nappal előtte, hogy legyen bent elegendő pénz.
Auto - Nero -nál a fiam 4 napja vett autót, mindent intéztek - tokkal - vonóval -, azt nem tudom, hogy mennyiért.
Úgy tudom, hogy a készpénzes vevő a rossz vevő az autókereskedéseknél, mert akkor ugrik a banktól kapott jutalék, amit a hitel rád tukmálásáért kapnának.
Intéznek azok jó pénzért mindent, abban nincs hiba.
Hallod!
Én csakis kp-vel mentem, és úgy néztek rám mindenhol mintha leprás lennék. "Természetesen" a használt autó beszámítás is csak banki hitel mellett működik. Márpedig én nem vagyok hajlandó odaírni a nevem az "adós" rubrika mellé!
Ez a kérdés nem "teljesen elektronika mentes"; olvastad a fejlécet?
Szerintem még belefér a topicba.
Más: Aki jártas a kémiában, ill. kvantumfizikában, lenne egy kérdésem az elektronhéjakkal kapcsolatban. Szóval ugye az egyes héjak telítettsége a következő: 2,8,8.. De a 3. héjon max. 18 elektron fér el, gondolom a 4-en is. De pl. a vasnál (2,8,14,2) csak 14 elektron van a 3. héjon. Szóval ha már 8 elektron van a 3. héjon, akkor az már telített? Szerk.: periódusos rendszer. A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2014
Az utóbbi napokban ismét értelmezési gondok merültek fel az "elektronikamentes" szó jelentésével kapcsolatban.
Megerősítem, hogy TILOS továbbra is az ilyen jellegű hozzászólás, akár érintőlegesen is!
Inkább nézd át ezt a periódusos rendszert... Ha ezen végigmész, akkor már teljesen mindegy lesz, hogy a 3. héjon hány elektron van.
Helló. Mivel még fiatal vagyok,és nem nagyon értek ehhez,lenne a bölcsekhez egy kérdésem. A petróleum-lámpa működik benzinnel is? Van egy pár lámpám ithon,de nem tudom hol tudnék bele petróleumot venni. Köszönöm előre a segítséget.
Működik, csak túl jól. Petróleumot a háztartási és festék boltokban vehetsz.
Túl jól? Kigyulladna? Mert akkor tényleg maradok a petróleumnál.
Valószínűleg igen, mert a benzin sokkal alacsonyabb hőmérsékleten forr és jobban is párolog. Bár sosem próbáltam, csak feltételezem.
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2014
Azt meg lehet próbálni, de szerintem büdös lesz és füstölni fog. Inkább lámpaolajat javasolnék, az minden barkácsáruházban van, ha nem akarsz petróleumot venni.
Akkor maradok a petróleumnál. Még mindig nem életveszélyes,és az ára is egész korrekt.
Szerintem is jobb lesz.
Jobb mintha benzinnel locsolnám. Azért köszönöm a választ mindenkinek.
A benzinnel nem csak az a baj hogy nagyon ég, de még robban is!! Szóval inkább jó messziről kerüld el!
Ma megvettem bele a petróleumot. Hát mivel ez az első petrólum lámpám így nagyon varázslatosnak tűnik,és nem is rossz fényforrás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |