Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Továbbra is fenntartom, hogy alapvetően a felhasználók morogni fognak emiatt. Miért nem engedik, hogy testre szabhassuk? Ja, hogy az nem jó...? Eh.
Szerintem a felhasználók nagy része észre se veszi. A programozóknak meg havonta ki kell találni valami újítást, különben a főnök megkérdezi, hogy "há'mé kapod a fizetésed, he..?" Biztos, hogy a testreszabás is ott van már a megvalósítási listában, csak még nem jött el az ideje, nem pazarolják el. Olyan ez mint a tévéipar, évente kell valami: 3D --> 4K felbontás --> most meg az ívelt képernyő... Ettől függetlenül a keresési kiegészítés egyre jobb, sok mindent találtam már meg azzal, hogy nem tudtam pontosan milyen szavakkal keressek, de az első szó után felajánlott variációk pont telitalálat volt.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
Mióta felvetetted ezt a problémát azóta én is figyelem, és nekem is folyton feltűnik. Szerintem ez úgy van, hogy amelyik fajta találat a legnépszerűbb, legkeresettebb, azt rakja előre, azt helyezi előtérbe, hogy ne kelljen sokat keresgélni, minél hamarabb megtaláld amit keresel. Például beírod a "lányok" szót akkor a képeket rakja a bal szélére, mert a legtöbb ember képeket nézeget a csajokról. Mivel a legtöbb ember balról jobbra olvas, ezért kerül a bal oldalra, mert ott keresed először. Logikus nem?
Lányok?? Logikus...! Na de a többi! Az miért nem logikus? A fene egye meg őket.
Ne mondd, hogy nem logikus "Miskolc" keresőszóra a térképet tenni előre...
Erre az okosságra azért az is ott van, hogy figyeli a szokásaidat (süti de finom), és amit általában keresni szoktál, azokat helyezi előtérbe. Aki babás dolgokat szokott vadászni, annak babásakat, aki meg nagyobb "babákra" szokott, annak meg olyat.
Ettől függetlenül én inkább parás vagyok, és felvettem kivételnek a google-t, így nem tárolhat semmit a gépemen. Drasztikusan csökkent a gondolatolvasási képessége, de még így is jól használható. Idézet: „felvettem kivételnek a google-t, így nem tárolhat semmit a gépemen.” Ezt hogy kell? Köszi. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
Letiltod a sütiket(cokie) a google számára.
Most hallottam a "híradóban", hogy egy új társasházba nem kötötték be a gázt. Ehelyett geometriai energiával fűtenek A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
Fiam, dobj még egy derékszögű háromszög átfogóját a tűzre, mert anyád lábat mosna...!
1: Én nem nézek TV-t, féltem az IQ-mat. Apumék nézik, én meg itt a gép előtt hallom.
2: Az egyes számú zöld füvet.
Használj fülvédőt, mert különben zajártalom ér. A papírra biztosan geotermiai volt írva, de annak semmi értelme így javította a bemondó.
Ha FF-ot használsz, akkor:
Szerkesztés menü-> Beállítások->Adatvédelem fül A lap közepén van egy "Előzmények A Firefox: megjegyzi az előzményeket". Ez állítsd át "Egyéni beállításokat használ az előzményekhez"-re! A "sütik elfogadása a webhelyekről" mellett van egy KIVÉTELEK gomb, itt tudod megadni, hogy google.com, youtube.com ne küldhessen sütiket. Utóbbi is google ugyebár
Igen. Közben inkább töröltem hozzászólásomat, mivel politika.
Van rajtam Creative Fatal1ty Gamer tipusú
Én is hasonló következtetésre jutottam
Ez most komolyan igaz lenne? Több weblapon is láttam már ezt a hírt de nem tudnám elhinni.
Ezt április 1-re szánták, csak kiszivárgott.
Állítsd be úgy a Firefox-ot, hogy kilépéskor törölje a sütiket. Így minden indításkor tiszta lappal indul és nem okoskodik a Google. Én is hasonló módszert használok.
Ez is csak humbug mint a többi hír amit a neten olvas az ember.
Ha megfigyeled, én nem tiltottam, hanem csak a munkamenet idejére engedélyezem. Így működik minden, csak éppen nem tudja hozzám kötni. Előnye, hogy megmondhatom mi NE használja, minden más használhatja. Én meg így szoktam
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2014
Üdv Mindenki! Vegyestüzelésű kazánból a lerakódásokat mivel célszerű letisztítani? Konix-ot használok jelenleg, szép nagy darabokban válnak is le a koszok a tűztérben meg a füsttérben, de nem fogja károsítani a vasrészeket ha elér odáig?
Én nem használok állandóan ilyen anyagot. Hanem ha a lerakódások vastagodnak, már nehezebben megy ki a füst, inkább a nyitott ajtón, akkor teszek az izzó parázsra hasonló anyagot -most nem tudom mi, nincs itthon. Ez fellazítja, másnap könnyű kikaparni, tehát mechanikusan távolítom el. Ezt kb. 40-50 naponként kell csinálnom, tehát ennyi időnként egyszer kap a kazán maró anyagot.
Értem és köszönöm a választ. Évek óta nem volt tisztítva a kazán. Olyan fényes kátrányos rétegek vannak rajta. Kábé 2-3 hét alatt használtam el a kilós zacskónyi anyagot, nem minden nap raktam rá. Minden kezelés után én is kapartam ami lejött, de olyan sok van, hogy újra meg újra fel tudja lazítani. Ezért kérdezem, hogy ha valahol elér a vasig, nem-e árt neki.
Nem árt neki. A kátrányosodásnak több oka lehet. Vagy túlzottan elzárod a levegőt, amikor ég a tűz vagy túl hideg víz jut be a kazánba fűtés közben.
Időnként adj neki nagyobb huzatot és engedd a víz hőfokát 70-80C° közé egy-egy órára száraz kemény fával. Az leviszi a kokszot. Nekem sosem kellett ehhez vegyszer.
Értem. Köszönöm mindenkinek. Az az igazság, hogy ezen a télen álltunk át tisztán fafűtésre. Viszont a fa csak tavaly ősszel lett hozatva és nincs kiszáradva rendesen de így alakult a helyzet. Jó nagy huzat is kell neki. Előtte vegyesen tüzeltünk, szénnel, lignittel, mikor mi volt, de elegem lett az "érdekes" minőségű anyagokból. Ezek is adtak a kátrányrétegnek. A magas hőfokú kiégetést majd kipróbálom, de ahhoz sajna ez a fa nem lesz elég jó. Az biztos, hogy amióta kaparom rendesen, kicsit jobban hasznosítja a hőt. Na majd idén időben betárolok.
Bakman: akkor megnyugodtam, köszi. Huzatot sokat kap, hideg víz az reggelente jut bele. Gondolom a nedves fa is kátrányoz rendesen. |
Bejelentkezés
Hirdetés |