Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Meg van a megoldás! Tükrözés! Így már az alsó rétegen is megtalálja.
Ugyanezen az oldalon megtalálod ugyanezt a kérdést és a választ is. Az még érthető, hogy valaki nem akar 10-20 oldalt elolvasni. De még egyet sem?
Azért nem használok újabbat, mert nem használom sűrűn, és ez volt meg jelenleg.
Gondoltam ez is megfelel arra, amire nekem kell. Szedjek le másik verziót, egy nyákot kellene megcsinálnom? A kép alátétel lenne igazán érdekes, hogy ne kelljen mindent újra csinálnom!?
Ez a kép alátétel nem tudom, hogy működik-e, Én a Sprint-Layoutnál tudok ilyenről, de ott is meg kell rajzolni, a kép csak un. "szamárvezető".
Szia!
Ez a kép alátétel dolog az Eagle programban nem létezik. Ha ilyesmit akarsz elérni, akkor az import-bmp.ulp segítségével beszedheted az eredeti képed, azt oda rakhatod egy olyan rétegre, ahol nem zavar (csinálsz egy új réteget neki), majd át kell rajzolni az egészet és a végén törlöd, így viszont legalább vezetőként ott lesz (nem erre van kitalálva az Eagle, ezért ilyen nehézkes ezt megoldani).
Ha felteszed a jpg t biztos lesz aki megcsinálja neked , volt már rá példa.
Köszönöm a válaszokat!
Nem akarom megcsináltatni senkivel, megküzdök vele, csak nagyon ritkán szánom rá magam, és majdnem mindig előről kell kezdenem. Kapcsolási rajzot nem szoktam csinálni, mert nem értek annyira hozzá, és nem igy nem tudom abból generálni. Most viszont van egy kész 555-ös áramkör, ami 5v-os, viszont 230~-at kell kapcsolgatnia, ezért egy fényorgona kapcsolásból kinéztem egy triakos részt, amit rá akarok aplikálni. opto csatoló van a triak előtt, és ezt kéne hozzárajzolni a meglévő nyákhoz. Lehet, hogy mégis megcsinálom a kapcsolási rajzot is, mert abból tudok egyszerűbben nyákot is csinálni. Az alkatrészek lábtávolsága ami gondot okoz, hogy hogyan fér el, mert nem ismerem az alkatrészek tipikus kiosztásását. Különböző colos osztáősok a távolságok, vagy hogy van ez kitalálva?
Ha tervezőben csinálod , akkor ott általában az alkatrészek meg tervezett nézetben , és mérethelyesen vannak kivitelezve. Tehát , ha használni fogsz bármilyen alkatrészt , az úgy fog a nyák tervezéskor is megjelenni , hogy neked a láb távolsággal , illetve az alkatrész méretekkel nem lesz gondod.
És az hogy milyen nagyságú alkatrészt szeretnél használni az már csak rajtad múlik.
Üdv, Olyan problémám lenne a sasmadárral, hogy a progi bezárása után elfelejti a gyorsbillentyű beállításokat és nem jövök rá, miért. Valaki találkozott már ilyennel, hogy lehetne orvosolni?
Keresd meg ezt a fájlt "eaglerc.usr" ebben van definiálva.
alapértelmezésben a helye "C:\Documents and Settings\Felhasználó\Application Data\CadSoft\EAGLE\" Ez a fájl vagy nem jött létre, vagy....
Ok, köszi, meg is nézem!
Hát én ilyet nem találok... Nem jó helyen keresném!? Az app databan nincs semmi ilyen.
Ok, megtaláltam, kicsit elbújt a huncut... Mit csináljak vele??? Notepad++-al megnyitottam
Én pl a MOVE-ot Ctrl+X-el szeretem. Idézet: helyett legyen Brd.Key.C+X = "Move"„Brd.Key.C+B = "Move"” de a Deletre meg jó ír A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2014
bocs, hamarabb írtál.
Kipróbáltam műkÖDik egyből!!! Köszönöm a segítséget!!!
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2014
Ird át ebben a fájlban amire szeretnéd. Lehet a win7 miatt csak admin engedéllyel tudod a fájlt programból módosítani. Nyilván te vagy az admin, csak valami miatt ez a programból való módosítás nem jön létre.
Lehet, köszi még1X a segítséget!!!
Sziasztok!
Próbálta már valaki az eagleviewer-t androidra? A demot leszedtem google playről, de csak a példa terveket engedi megnyitni, sajátot nem, így nem tudtam véleményt alkotni. A pro változattal találkozott már valaki?
A legjobb véleményezést ITT találtam (angolul, de segít a Google fordító). Bob Johnson véleménye érdekes, aki Nexus 7-en próbálta ki.
Az eagleviewer szerzője egy müncheni egyetemista, nem tudni mennyire ismeri az Eagle-t. A fent említett vélemény szerint nem győzött meg. Döntse el mindenki, a Pro megér-e 0,99 eurót, azaz kb. 300 forintot. ![]()
Sziasztok!
Leszedtem az Eagle 6.3.0 ás verzióját, (most kezdeném megtanulni) de az alkatrészkönyvtárban semmit sem találok. Mit tegyek hogy tudjak szerkeszteni vele valamit? A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2014
Fent a menüsorban van az , hogy könyvtár rámész ott lesz az , hogy használatba vétel a kinyíló ablakban kijelölöd az összes alkatrész típust , és megnyitás .Aztán már használhatod is.
Megtaláltam köszi
![]() ![]()
Amikor véget szeretnél vetni a vonalhúzásnak , vagy adott két pont közti kapcsolatnak , akkor egyszerűen csak kattints kétszer , és már fix is lesz.
Mégegy...
![]()
Vagy nem pontosan az alkatrész lábára kattint
Arra már rájöttem köszi
![]()
Az alkatrész letenni pedig sima balos kattintással tudod, forgatni pedig a jobal
Igen azt tudom, csak vannak olyan alkatrészek amikre rákattintok, aztán le ok-ozom és nem történik semmi.
Az azért van , mert annak nincs rajz megfelelője , és a board nézetben sincs, és azért nem is tud vele dolgozni , ezért nem is tudod kiválasztani.
Nem akarok minden hülyeséget megkérdezni...van hozzá magyar nyelvű használati utasítás? 6.3 as verzióhoz.Mert mindenhol csak egy kis részletet találok belőle...
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |