Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2243 / 3610
(#) Leraz válasza storm hozzászólására (») Feb 16, 2014 /

Itt olvashatsz némi infót ezekről.
(#) storm válasza Leraz hozzászólására (») Feb 16, 2014 /

Igen, ezt olvastam énis, ezért érdekelne, hogy akkor most mi pontosan a helyzet.
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Még építik. Az a daru.
(#) VIM hozzászólása Feb 17, 2014 /

Sziasztok! Szeretném ha segítene nekem valaki a böngészőmből kiűzni a gonoszt, mert elég sokszor "yuhéjozik" ami már szinte kínos a számomra. Mit csinálok rosszul? Hol kell ezt kiirtani? Miért tolakodik? Az a jó, hogy ezen az oldalon nem teszi. Főleg akkor fordul elő mikor nem találni az oldalt? Toolbárt nem találtam a gépemen, vagy le lehetne futtatni valami okos progit ennek felkutatására? Teljesen tanácstalan vagyok. Win.Xp oprendszer és Mozilla Firefox a böngésző Google-val.

Yuhéj.JPG

(#) Remci válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Bakker, ha az ember innen le esik, 3 hét mire földet ér
(#) pjg válasza Remci hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Már útközben szétszedik a madarak.
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Akkor még épült.
(#) Ricsi89 válasza pjg hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

És ha elkészült, akkor a darut hogyan viszik le? Elkezdik akkora darabokra elbontani, ami elfér egy liftben és csavaronként elviszik?
(#) csapeter válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Szerintem helikopterrel, akkora darabokra szedik csak szét, amit egy helikopter elbír.
Vagy egyszerűen csak ledobálják.
(#) pjg válasza csapeter hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Vagy körbeépítik.
Amúgy is kell egy daru az üzemelés alatt. Az ablakokat lepucolni, költözködéskor, stb.
(#) Leraz válasza VIM hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Szia.Látatlanban a javaslatom.A Fox ->Eszközök->Beállítások-nál nézd meg a kezdő oldal címét.Majd a Vezérlőpult->Internet beállításoknál is.Sok program van amivel lehet törölni a nem kívánatos dolgokat.Én ezt használom.
(#) vicsys válasza VIM hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

(#) VIM válasza Leraz hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Szia! Köszi a segítséget, eddig már mindent megpróbáltam és most úgy néz kia dolog, hogy jó lett a gépem. Az ajánlott klínert most töröltem le, mert nekem ez hozta magával a toolbárját és akitől informálódtam erről azt mondta, hogy mióta leszedte, azóta nem tolakodik az "ask" és "Yuhéj", ..... majd meglátom. Most toolbársöprés és kémek felkutatása utáni Nodos onlájn segítséggel való takarítást eszközöltem és happy. Most ezt : AVG PC TuneUp pro 2014 v14.0 próbálom majd ki.
(#) VIM válasza vicsys hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Szia! Köszönöm, ezek a megoldások már kevesek voltak. Egy lapitopiról kellett pendrájval hoznom és feltelepítenem a takarító brigádot és csak úgy tudtam onlájnos Nod-ot futtatni. Nem talált csak 2 trójait, azt is elég nevetséges helyen. Eddig sem volt vírusirtóm, ezután ...... sem akarok igazából ezzel foglalkozni. A modem és a router tűzfalai és a defender elég volt ... 6évig.

trójai.JPG

(#) sastas01 válasza VIM hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Igazából csak figyelni kéne telepítésnél, hogy ne legyen minden bepipálva, mindenféle segédprogramot meg toolbart lehet összeszedni a tovább-tovább-tovább tipusú telepítéssel...
(#) Leraz válasza VIM hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Nincs mit.A végeredmény a lényeg.További gond nélküli használatot.
(#) pjg hozzászólása Feb 17, 2014 /

Ukrán Xfaktor. Így éjszakára.
Bővebben: Link
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Ha valaki éjjel dolgozna:
Ugyanez amerikásban.
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az ukrán jobban tetszett.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 17, 2014 /

Akkor Te nem akarsz éjjel dolgozni.
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Zoli! Hallottál már egy olyan német löttyről, amit ha beleöntenek a leürített fűtési rendszerbe, majd feltöltik deszt. vízzel, akkor eltömíti a repedéseket? (5l>36rugó.)
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Szia!
Hallani, hallottam, de sajnos semmilyen tapasztalatot nem tudok róla mondani, esetleg valamilyen fórumon olvasgass utána
Ereszt a rendszered? Hol ereszt? Milyen anyagú rendszered van?
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Konkrétan nem tudom a helyet behatárolni, mert vakolat alatti 9éves rézcsövezés, amire lambéria van rakva, ami előtt egy szekrénysor van. Tehát szét kellene szednem a lakást ripityára a feltérképezéshez, hibahely meghatározáshoz, majd falbontás módszerével hozzáférhetővé tenni, forrasztásos, gyorscsatis, vagy préses, roppantógyűrűs technológiák valamelyikével a hibás szakaszt cserélni.
A másik megoldás, hogy a falban hagyom a régi rendszert, és kiépítek egy újat.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Igen, de ezzel hűtőházzá válik a lakás.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Nem ismerem a hatásmechanizmusát ennek, de a zárt fűtési rendszerben nyomás is van. Nem tudom ez mit reagálna.

Gondolom valahogy úgy működhet, hogy a vízrendszerbe kerülve, valamilyen szemcséket áramoltatnak, és ahol a szivárgás van ott a nyomás rápréseli a cső belső falára.
Kérdés, hogyha nincs , vagy alacsony a nyomás (vegyes tüzelésű nyitott rendszere való átálláskor) akkor az áramlás nem viszi-e le a résről?
Másik aggályom, hogy nem tudom mekkora a rés, és mekkora hibát, és milyen tartósan képes elhárítani ez a fajta módszer?
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Nem mondok semmi lényegeset, régen autók hűtőrendszerét tejjel, vagy lenmagliszttel tömítettük így. Ez hosszú távon is jó volt, de kellett a 80-90 fokos vízhő, hogy ráégjen a résekben a tej. Tehát bevált elv, persze ma már megfelelő anyaggal, nem tejjel meg lenmagliszttel. Hogy házi fűtőrendszernél mit ér, nem tudom.
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2014

Nem a pár ezer a gond, hidd el. A falbontás sem. A gond, hogy kb 18m lambériát kellene lebontani, három helyiségben, sérülne a mennyezeti sarokelem is, két négyméteres szekrénysort kellene kipakolni szétszedni, átrakni, plusz a fürdőszobába a csempét lebontani.
Így már olcsóbb egy új kiépítése, mint ez, és ami ezzel járna.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

Én ezt használtam. Autó hűtő tömítésre van kitalálva, de nekem a fűtésnél is bevált. Ez egy szürke por beleszórod a kiegyenlítő tartályba és a szivárgás helyén kikeményedik eltömítve a lyukat. Tíz literenként egy tasak az olyan lukat is eltömíti ami folyamatosan folyik. Nem kell semmit leüríteni, csak beleszórod és egy két nap alatt megoldja. Kezd egy tasaknyival és ha nem elég növeld a mennyiséget.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 18, 2014 /

A lenmagliszt is jó, bár manapság nem is tudom hol keresném.
Következő: »»   2243 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem