Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2259 / 3610
(#) sastas01 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Nekem bejött. Minimális összefüggés van, illetve nincs ecsetelve mi-micsoda. Teljesen érthető volt számomra az első rész újranézése nélkül is. Egyébként nekem tetszett mondjuk én ilyen kocka-scifi-s vagyok. Tehát sokszor a látványvilág jobban érdekel mint a sztori. Most láttam az Ender's Game-et, ebben is kevés a sztori viszont a látvány nagyon király, így bejött
(#) zenetom válasza sastas01 hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

No akkor igen hasonló a filmes ízlésünk!
(#) elektroncso hozzászólása Márc 15, 2014 /

Ha már filmek, nekem meg ez a sorozat a kedvencem:Bővebben: Link
(#) minicooper hozzászólása Márc 15, 2014 /

Valaki Sci-Fi-t emlegetett?
Doctor Who mindörökké
(#) sastas01 válasza elektroncso hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

A maga korában jó volt. Mostanra a sztori mellé látvány is kell. Néha egy egy részt énis képes vagyok megnézni, de hosszabb távon nem bírom

Zenetom: Lehet
(#) elektroncso válasza sastas01 hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Milyen látványra gondolsz? Mellesleg alig 10 éve forgatták az utolsó részeket. Én meg mind a 195 rész végig néztem.
(#) sastas01 válasza elektroncso hozzászólására (») Márc 15, 2014 1 /

Egy-két atomvillanás, vagy valami lézerágyú... Ez így olyan snassz.
Mellesleg alig 10 éve alig 10 éves lehettem
(#) elektroncso válasza sastas01 hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Ez a sorozat az életből merít, pont ez tetszik benne. Nekem nem tetszenek a mai krimik ilyen világvége meg többiek. Mellesleg én meg 10 éve 5 éves voltam.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
(#) zenetom válasza elektroncso hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Én már 12 éves voltam
(#) janikukac válasza elektroncso hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Én sem szeretem a sci-fiket, 10 éve még csak a 8. születésnapot vártam. Amúgy ebből a sorozatból én is láttam 1-2 részt, nem is olyan vészes. Mondjuk nálam a 24 viszi a pálmát. Most vagyok a 7. évadnál, először kb. olyan 8-9 évesen láthattam az 1. részemet az M1-en, kb. 2 hónapja kattantam rá újra, mert az első 2 évadot tv-ben is láttam, most fojtatom online.
(#) sargarigo válasza sastas01 hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Idézet:
„Most láttam az Ender's Game-et, ebben is kevés a sztori viszont a látvány nagyon király, így bejött

Uff. Ez most ütött. Ezek szerint még túl élénken élt a fejemben amit kb 15 éve olvastam a könyben. VAN sztori! Csak akkor a filmbe nem nagyon jött át ezek szerint. Ha valakit kicsit is érdekel, akkor javaslom előbb megnézni a filmet, és utána szépen elolvasni könyvben is! Meg fogtok döbbenni!
(Amúgy igen, szép magyar ékes anyanyelvünkön is le lehet tölteni, el lehet olvasni. Nekem akkoriban nagyon bejött!)
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Ha már sorozat:
-Agymenők
-Odaát
-Fringe (A rejtély)
-Eureka
-4400
-ST Voyager
(#) szikorapéter hozzászólása Márc 16, 2014 /

Helló. Mivel tanácstalan vagyok felteszem ide ezt a kérdést. Remélem nem kapok ki érte a moderátoroktól. Olyan kérdésem lenne hogy valakinek van-e otthon hasolnó típusú távcsöve: typnct-4 10x30 Az enyém szét volt szedve mikor megvettem és nemtudom hogyan tudnám úgy összerakni hogy megint jól funkcionáljon. Ebben kérném a segítségeteket. Az enyém telejesen ugyanez a típus és a kihúzható része teljesen szét volt szedve. A segítséget előre is megköszönöm.
(#) jdani hozzászólása Márc 16, 2014 /

Hali. Van itt aki foglalkozik weboldal szerkesztéssel? Vagy van erre topic?
Egy kis segítség kellene *.php fájl szerkesztésben.
(#) sargarigo válasza jdani hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Nem éppen a fórumba való téma, de ha egy sorban el tudod mondani mi a gond, talán lesz valaki aki PÜ-ben tud segíteni.
(#) jdani válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Egy szlovák weboldal szerkesztése. Az ártáblázat megjelenése elég primitív, azt kellene kicsit szebbé formálni, lásd kép.

névtelen.JPG

(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Csak meg ne fojtsd, inkább folytasd. Bár éjjel 2 tájt már ne, szpáty!
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2014
(#) sargarigo válasza jdani hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Ilyen kérdésekkel a weblabor oldalt tudom ajánlani! Például itt egy cikksorozat
(#) zenetom hozzászólása Márc 16, 2014 /

vicsys!
Ugye milyen szép?
videó 1 , videó 2
Szerk.: videó 3
(#) pjg válasza gkari hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Köszi. Már ajánlottak a közelben egy boltot ahol van 5mm vastag rozsdamentes szálanyag.
(#) pjg válasza vicsys hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Jó pár éve láttam egy sorozatot. Videókazettán került hozzám német szinkronnal, magyar alámondással. A címe: "V". A földet megszállja egy idegen faj. Alapból gyík formájúak, de ember formát vesznek fel. Az ő ellenük harcoló ellenállásról szól. Nagyon jó csajok a "gyíkok". Azóta sem találom sehol. Ezt találtam most hirtelen.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Az ára.
(#) dolargaan hozzászólása Márc 16, 2014 /

Az Orion űrhajóra emlékszik még valaki?

Bővebben: Link

Lehet, hogy én akkor voltam 10 éves, mikor ez ment.
(#) pjg válasza dolargaan hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

McLane őrnagy és Tamara Yagelló hadnagy?
(#) sprofan válasza pjg hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Így keresd: Visitors The Original Series, több oldalon is fent van magyar szinkronnal. Egyébként amíg volt AXN SCI-FI akkor a csatorna egy időben elég sokat adta ezt a sorozatot, akkor szerettem meg én is
(#) pjg válasza sprofan hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

A filmet most töltöm. A sorozatot meg keresem. Köszi. MEGVAAAAAAN!
(#) dolargaan válasza pjg hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Az az.

A V is jó volt, ebéd utáni punnyadásnál.
A gyikokkal csak az volt a baj, hogy hamar képesek voltak a jó csaj külsőt levetkőzni.
(#) jdani válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 16, 2014 /

Na jó, de én nem magamnak akarom programozni, hanem megkérni valakit, aki ért ehhez
(#) zenetom hozzászólása Márc 17, 2014 /

Na megnéztem a Thor 2-t, nekem tetszett, és akkor úgy néz ki, lesz folytatása. Persze addigra megint elfelejtem, mi volt az előző részben.
(#) sargarigo válasza jdani hozzászólására (») Márc 17, 2014 /

Megkérni? Elektronikai fórumon? Ezt azért gondold át újra
Max az apróhirdetés oldalon, de ajánlom inkább a prog.hu oldalt, ott vállalnak bérprogramozást is sokan.
Következő: »»   2259 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem