Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Megfullad. Borzasztó lehet ott a levegő.
Ha gyönyörű nő lenne, akkor friss lenne a levegő?
Teljesen mindegy, a játszótér mellé tervezett szennyvíz csatornának sehol nincs jó illata.
Kb. 1/5 -öd testtömeg jóval kevesebb illatanyagot generál, az is más csomagolásból érkezik.
Én kibírnám, de el lennék hajtva. A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
Autóst büntet a rendőr:
-Felírom gyorshajtásért! -Még mindig jobb, mintha én írnám fel magát! -Miért, ki maga? -A sírköves.
Most hallottam:
Egy összevert ember betéved a körzeti orvoshoz. Az orvos sápadt arccal kérdezi: -Mi történt magával?! -Lefejelt egy hattyú. -Egy hattyú? -Igen. Utána meg elütött egy UFO. -Értem, egy UFO. Egyéb? -Igen, ezután meg egy ló jött nekem. -Ahamm. Ezután mi történt? -Ezután? Leállították a körhintát.
Egy csapat nyugdíjast visz egy kiránduló busz. Egyszer csak egy néni odatipeg a sofőrhöz és a kezébe nyom egy marék mogyorót. A sofőr megköszöni és meg eszegeti. Épp hogy végez megint jön a néni és megint ad egy marék mogyorót. Ezt is megeszi újra jön és megint hozza. A negyedik alkalom után mondja a néninek, hogy aranyoskám nem tudok ennyi mogyorót megenni, miért nem adja valamelyik utastársnak? Hová gondol barátom mind fogatlan öregek vagyunk nem tudunk mogyorót enni. Mi csak a csokit szopogatjuk le róla.
Ez szörnyű. Mogyorót többet nem eszek. De még mindig jobb, mintha a gyomruk szopogatná le csak a csokit.
A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2014
Gazdáéknál vendégség. Benyit a tehenész:
- Uram, a bika megb*ta a tarka tehenet! Szégyelli az úr, s megkéri, hogy máskor azt mondja, hogy meglepetés érte a tehenet. Ismét vendégség, benyit a tehenész: - Uram, meglepetés érte a szürkét! - Áá nagyszerű! - Már megint a tarkát b*ta meg a bika!
Nekem több van.
Sziasztok!
Lehet, ismeritek már, de azért beküldöm. Bővebben: Link Az a motor azért nem semmi! Még a gép teljes szétesése után is lazán pörög a forgórész, szinte semmi jelét nem lehet hallani, hogy esetleg rongálódna a kommutátor. Kíváncsi lennék, aki mindezt megcsinálta, mennyire volt tisztában a fizika törvényeivel. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2014
Szerintem a gyárban ezt elnézve le*sszák a tervezőjét, mert azért mégiscsak tűrhetetlen, annak a csapágynak 1 perc alatt be kellett volna állnia!
A motornak már 2 perc után le kellett volna égnie! Felháborító, ez így lehet, hogy 20 évig mosógép lehetett volna! Hol marad így a tervezett elavulás?
Ezen sírtam a röhögéstől
-Mi a különbség a spenót, és a fika közt?
???? - A spenótot nem eszik meg a gyerekek...
Mi a különbség a Teológus és a Geológus között?
- Ég és Föld!
Ezzel egy baj van. Használat után ki fogja kihúzni?
Jó kérdés. De miért nem adnak hozzá leválasztótrafót?
Mert akkor elmarad a naaagy pancsolás, csak sima fürdőzés lenne...
Mert úgy kevésbé izgalmas a fogása és a fürdés
Ezt egy -mindentottgyártanak- országban az egy család max. egy gyerek programhoz az orosz rulett játékváltozata élesben.
"Mindentottgyártanak"-ban beleszórtak egy csomót a vízbe. Esetleg egy elektromos hajót akarnak ellátni árammal?
Itt tenyésztik őket. Ez a "Kachua Hápháp" tenyésztelep.
Tényleg. Persze honnan is lenne ennyi hús a csungcsinájnicsung étterembe... De hogy szaporodnak ezek, miközben gumiból vannak?
Idézet: „De hogy szaporodnak ezek, miközben gumiból vannak?” A kacsa buta állat, azt sem veszi észre, hogy gumiból van. Így aztán -tévedésből- szaporodik rendesen. Direkt nem is szólnak nekik, hogy ők gumikacsák, majd csak ha innen kikerülnek. A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |