Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Biciklihez fedélzeti komputer. Pld. a sebességet a nyákon a kerekekben lévő ledek forgás imitációja jelzi.
Egyéb visszajelzések a nyákbicón is ott, ahol az igaziról valamit visszajelez. Bekapcsolt lámpa, féklámpa, nemtudom még mi. De lehet ugyanez szobabiciklihez is. Akkor nem ázik be.
Talált, süllyedt!
Persze lehet kevesebb elektronikával, de én ilyen perverz vagyok és szeretek sok mindent belegondolni. Bár nem mindig sikerül, így ennél ez már a második a verzió, az első vasalón végezte. Van benne debug lehetőség is, tölthető a benne lévő akku USB-ről és a napelemről is, 5V-ot tud kiadni telefonnak, GPS-nek. (1.500mAh-s akku van benne). Méri az akkuba betöltött és kivett áramot (kapacitást), akku feszültséget, a napelem áramát feszültségét... A kihívást a napelem karakterisztikája jelenti, valahogyan meg kell keresni menet közben az aktuális maximális teljesítmény pontját, hogy hatékony lehessen. A kerékpárhoz ott kapcsolódik, hogy többnapos túrázások alkalmával szeretném használni, de a tesztek még csak most jönnek.
Van az a szint, amikor bizony el kell menni az orvoshoz...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
LCD keretek: Bővebben: Link
Én itt vettem, de 4*20-hoz szerintem nincs, de rá kell kérdezni.
Nem kell menni, van a családban, minden nap lát és már adott beutaló a nagy sárga házba, oda is bringával fogok menni
Vagy akár ilyet
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
Ezt a pechet, rég bezárták. Tekerhetsz míg találsz egyet ami működik.
Köszi. Kibővíthednéd a képpel cikket...
Annyira tetszik, hogy valami hasonlót csinálok majd én is.
Szép és ötletes munka!
Köszönöm!
Sziasztok!
Ezt a Metal Simplex torzítót sikerült ma összedobnom. Gyorsan kellett ezért nem a legszebbre sikeredett,de megállta a próbát. 9 féle vágás vállasztható: 4 féle Led dióda, 3 féle szilícium dióda és 2 féle germánium dióda.Még a doboz majd festve és feliratozva lesz! A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2014
Jól néz ki. A 4. képen, azoknak a ledeknek az egyik lábuk össze van kötve, de a másik hol van? Vagy annyira egyenesen állnak, hogy eltűnnek a 3D-den?
Köszi! Ott vannak azok csak egyenesen állnak!
Szia!
Doboz honnan van?
A Lomexből!
Sziasztok! Építettem egy 2x10W-os JLH erősítőt a Sipos könyv alapján. Nagyon szép részletező hangja van. 27V tápfesz 1,2A nyugalmi áram, 8 ohmra méretezve. A féltáp és a nyugalmi áram fix értékű ellenállásokkal lett beállítva. Pufferkondik összértéke 40000uF.
Minden be van kötve a fotók a külömböző munkafázisban készültek! Valahogyan össze kellett rakni. Nem csak dísznek vannak benne az alkatrészek,mindegyiknek funkciója és szerepe van. Ezekszerint nagyon féreérthető!?
Akkor én is mutatok egy munkafázist.
Gratulálok,szép kis nixie óra lesz! Ha jólsejtem?
A osztályú erősítő? A osztályba jó az 1.2A. Amúgy szép munka.
A negyedik kép egész művészi lett. Olyan, mintha a doboz frontoldalán egy festmény lenne, ami azt ábrázolja, hogy a jobb alsó sarokban ülő emberpár éppen a napnaplementét figyeli.
Sziasztok,
Elkészült a kapacitásmérőm. Pontosabban most csak bedobozoltam, mert a panel már régóta készen van. A kapcsolást és a hex fájlt a neten találtam, egy 16F628A a kapcsolás lelke. (az LCD kivágás kissé csámpásra sikerült, azt ne nézzétek! ) t
Szia! Nagyon szép munka! Az alulemezt festés előtt eloxáld, nagyon szép lesz! Király az a hűtőborda, de az L alakú tranyó felszerelés miatt, nagy a hőveszteség. De a 2x10W ra elég bőven. Gratula! Üdv: Mike
|
Bejelentkezés
Hirdetés |