Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én meg nem értettem miért olyan gumis a szecsuani kacsa az étteremben...
Ezért kell pekingikacsát enni, az fűrészporból van.
Lehet, hogy finnyás vagyok, de az sem ízlik nekem.
Ja értem... Tehát ők tojják a gumilabdát! Aztán ha a gumigúnár nem húz gumit, akkor fias lesz a gumilabda?
Ez az ember egy igazi vérprofi
Remek munkabiztonság és a panel rendkívüli átnézésének mintapéldája
Megnéztem a többi videóját is... tényleg az. Viccesen tudja előadni a "tananyagot", ami ritka.
A nagyfesz teszteresen konkrétan besírtam a röhögéstől. Az elektromos gitár meg teljesen kész!
Az izzócserés szösszeneten is lehet borulni...
Ahogy az orrával érzékeli a páka hőmérsékletét csak egy kérdés jut eszembe:
Mi a különbség az aktív és a passzív mérési eljárás között? Passzív: Fogjuk a lázmérőt, a paciens hóna alá tesszük, és várunk, míg beáll a hőegyensúly. Gyorsan kivesszük és leolvassuk. Aktív: Fogjuk a pákát, a paciens hóna alá tesszük... Megmérjük mennyit hült...
Érzékszervei működnek, szükség is van rájuk, mert esze nem védi meg őt.
Vagy direkt csinálja a fesztivált.
Próbálják visszapumpálni a gázt a származási helyére.
Szerintem ezt valaki megvette, és átszerkesztette a borítót hozzá, meg magát a kábelt és visszavitte lefotózni. De ötletes, az fix.
ÁÁÁÁÁ! Már tudom miért folyik már a vízcsapból is brazil tv-s sorozat.
Vajas kenyér + macska + generátor után még egy ötlet olcsó energiára.
Bakker felraktad ezt a videót, én megnéztem, és nekem is pontosan ugyanígy indult el az erősítőm. Volt füst is, meg szikra is. Ebben a sorrendben, ahogy a videón van. De ügyi voltam és megtaláltam a hibát amit elkövettem, és most már jól működik.
Hát én nem pont erre gondoltam. Mondjuk a soros-párhuzamos kapcsolás oktatását közvetlenül a hálózatról. Nem vagyok tanár, csak diák.
*
Hisztérikus hangon telefonál egy szókenő a rendőrségre: - Úristen! Kirabolták az autómat! Elvitték a rádiót, a kormánykereket, mindent! A * a pedálokat sem kímélték! - Nyugodjon meg asszonyom, egyik járőrünket mindjárt odaküldöm! Két perc múlva a járőr jelent: - A hölgy véletlenül a hátsó ülésre szállt be. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
Nézzük pozitív hozzáállással. Ügyes a nő, nemcsak felismerte az autón az ajtót, hanem ki is tudta nyitni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |