Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Értem , de benne volt a szállítás is az írásodban.Amint látom már 17 en licitáltak rá , ha valaki rád licitál , akkor nem kell csinálni semmit, mert az övé lesz.
Vagy írsz az eladónak , hogy tárgytalan a részedről a dolog.
Akkor most már nyugodj meg.Ezzel számodra véget ért a dolog.
Na munkanap van és még mindig ezt dobja ki pirossal bekeretezett.
Úgylátom így nem tudok semmit kezdeni. Hová kattintsak hogy felvegyem a kapcsolatot az eladóval? Mert ugye a "Contact seller" -re való kattintás a fent láthatót produkálta. Ami szerintem kapcsolatfelvétel az eladóval < jelenti.
Adj neki egy semleges vagy negatív értékelést, egyből elő fog kerülni.
Ilyenkor lép be az Ebay, hogy esetleg segítse tisztázni a problémát, automatikusan nem fogadja el úgysem a végleges nem pozitiv értékelést. Nálam legalább is ez bejött.
nem te vagy az egyetlen. ez vmi ebay-es belső probléma: Bővebben: Link
esetleg a costumer supportban tudsz írni az ebaynek erről a problémáról. Costumer Support-> Contact Ebay -> (oldalt) Send us an email
Nekem is ez van! Többszöri próbálkozás után bedobja a case ablakot, beírom a szükséges adatokat, rákattintok a küldésre és visszadob ugyan oda, pár napja van ez nálam is.
Én még üzenetet sem tudok az eladónak írni.
Nálam kiválóan működik minden.Éppen most reklamáltam vissza egy pénzt, mert nem jött meg a cucc....
Sziasztok!
Rendeltem árut, nem érkezett meg időben, visszakaptam a pénzt, viszont ezt követően megérkezett a termék. Hogyan tudom visszautalni a pénzt? Felvettem a kapcsolatot az eladóval, írtam neki, hogy kifizetném, Ő többek közt ezt válaszola: In this case, would you like to send money to our paypal account: paypal@ebay.sh.cn ? You just need to sign in your paypal account, click "send money", Paypal will lead you. Hogy kell utalni neki a pénzt, milyen számlaszámra / címre, illetve nekem a paypal HUF-ra van állítva, így gondolom a megfelelő összeget magyar Ft-ban átszámolva kell küldeni és utaláskor konvertálja át az aktuális napi árfolyamon. Valaki tudna erről bővebb infót adni?
Mindent leírt az eladód, csak le kéne fordítani.
Küldd el az összeget (beírod dollárban, majd automatikusan úgyis konvertálja forintról) az általa megadott email-címmel rendelkező pp accountjára. Bejelentkezel a pp-edbe, rákattintasz a "send money" (pénz küldés) , és megadod az email címét meg az összeget, és már küldheted is. A számlaszámnak a pp esetében nincs jelentősége, mindenki hozzárendel egy mélcímet, gondolom Te is így indítottad...
Sziasztok!
Rendelt már valaki az AliExpress-ről? Itt is lehet fizetni PayPal-al, mint eBay-en? Jobb helyet nem találtam a kérdésemnek, ezért írtam ide.
Rendelt.
Nem lehet, csak az oldalon feltüntetett módokon. Ilyen például a virtuális bankkártya.
Olyat hogyan lehet létrehozni?
A számlavezető bankodnál kell igényelni.
Nem lehet, ahogy nedudgi kolléga írja. De ha levélben rákérdezel, kb. 80%-uk megadja a PP fizetési lehetőséget....
Nincs bankkártyám, ezért is kérdeztem, hogy lehet-e PP-vel fizetni.
Szia!
Erről az olalról egyszerűen nem tudom megvenni, mert fizetéskor hibát jelez. Ez helyettesítheti, vagy próbálkozzat ezzel a paypalos dologgal tovább? Bővebben: Link
Csak a biztonság kedvéért megkérdeztelek. Nem tudom mi a baja a fizetéssel.
Ehhez is Li-Ion akkut vegyek? A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2014
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyennel, ezt a teméket akrtam megvenni, de fizetéskor mindig azt írja ki a PlayPal hogy a tranzakciót a bank elutasította, de mint kiderült nem az ennyimé hanem a PlayPal, de akármi mást veszek sikeresen megtörténik a fizetés. Még azt is észrevettem hogy aki ezt a terméket árulja az mind egy csoport taja, és egyiktől sem tudok venni, mert mindegyiknél ugyan ezt írja ki a PlayPal, ezt abból gondolom, mert mindegyiknek 99,3 es az értékelése és mindegyiknek oda van az ME embléma, és 3 emberkétől is próbáltam megvenni. Szerintetek tőlük mért nem tudok vásárolni?
Ezt a hibát írja ki: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-6018.
Ha a teljes vételig eljutsz , és a végén a végösszeg megjelenik neked , és lezárod a vételt magyarul befejezed a vételt , és utána jön a hiba , akkor nem az eladónál lehet a hiba hanem nálad.
Azt kell megtudnod , hogy a bank ahol vagy , illetve a kártyáddal lehet e Ausztrál dollárban fizetni , illetve a bank intézi e ezen valuta tranzakcióját , és forintosítását vagy nem.
Felhívtam a bankot, azt mondták hogy el sem jutott hozzájuk a felkérés, amúgy már vásároltam Ausztrál dollárban, és nem volt gond.
Csatolom a képet a hibaüzenetről.
Nem engedi a kártyakibocsájtó ezt a tranzakciót (ennek az illetőnek vagy banknak) ezért válassz más fizetési megoldást, például Top Up-ra tölts fel pénzt és onnan fizess.
Megoldottam, megkértem egy ismerőst rendelje meg, csak azt nem tudom hogy hol lehetett a hiba a bankom azt mondta hogy ők nem tudnak semmiről.
Köszönöm
Sziasztok!
Szeretnék rendeleni néhány LED-et ebay-ről és keresgélés közben bukkantam erre. ~700 Forintért 50 darab 1 wattos LED? Lehetséges ez? A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2014
Hát persze. Ez csak 100Lm/W... A CRI érték fel sincs tüntetve.
Nem azért, de az a 700 Ft közelebb jár az ezerhez. A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2014
Nem vagyok túl tájékozott a témában, csak most kezdtem beleásni magam, de jelenleg nem sok időm van( érettségi).
Úgy tudtam hogy a 100Lm/w jónak mondható. Akkor ezek minőség és teljesítmény szempontjából is felejtősek? Igazad van. Rosszat linkeltem. Találtam egy gyakorlatilag ugyan ilyen ajánlatot, de ott csak 2 fontot kértek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |