Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szia!
Igazán szép munka! Érdekes ez a hakko klón, hogy hőelem van benne, mert eredetileg termisztor van a 907-es pákában Z
Nagyon szép, letisztult munka! Csak gratulálni tudok!
UV led szalagos nyáklevilágító vagy inkább felvilágító
Bővebben: Link
Ez nagyon szép, átlátható, letisztult igényes kivitelezés. Ami különösen tetszik, hogy a forgatógombok precízen követik a skálát. Gratulálok, szép lesz nagyon!
Szia!
Akitől vettem itt a HE-n, ő is a Te állomásoddal használta, és neki is működött. Kíváncsiságból rákötöttem a multiméterem hőmérő bemenetére, (ahhoz gyárilag K tip. hőelem van), és szépen mutatta a szobahőfokot. Aztán lecsavartam a hegyet, és megfogtam a fűtőbetétet, és szépen felment 33 fokra. Feszültségszintet nem ad, de az ellenállása változik. Ja, és bocsánat, elírtam a neved a bemutató hozzászólásban. Mindenkinek köszi a dícséretet, de én csak utánépítettem, az érdemi munka vzoole-é, (kapcsolási rajz, nyákterv, cikk)
Üdv.Végre bedobozoltam a vicsys féle frekimérőmet.Egyszerű, de nagyszerű.Képek
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2014
Szuper! Ez nekem is megvan, közös házban egy funkciógenerátorral.
Amit nem tudtam eldönteni, hogy az elején a Vicsys, meg a verzió feliratoknál csinál-e valamit a háttérben, mintegy felkészülve a mérésre, vagy akár azonnal is tudna mérni, csak tele van az eleje delay-ekkel?
Nem tudom.Én is egy retró magyar funkciógenerátorba akartam beépíteni,de úgy döntöttem inkább nem,hátha 20-30 év múlva milliókat fog érni eredeti állapotában,ha addig meg lesz
Nagy kincs, nehogy szétberheld! Én épp tanácsot szeretnék kérni dobozoláshoz. Szünetmentesből bontott invertert akarok bedobozolni. Furnér megfelel? A panelt hogyan rögzítsem? Kimenetnek sima fali konnektor lesz, de a 24V-os bemenethez milyen csatlakozót szokás tenni? Ott ugye folyhat 20A is. Sima banándugó megfelel?
Én biztos nem tenném fadobozba.Van nekem is, én bontott számítógépházba szereltem és van benne 6db akksi is.A plussz akksi rákötési lehetőséget én 2db kilógó 8-as csavarral oldottam meg amire rá lehet csavarozni a sarukatt.Lehet kapni távtartókat én ilyenekkel szoktam megoldani a rögzítést.Banándugót felejtsd el.
Van ilyen távtartóm, otthon Magyarországon. Egy régi totál szétégett inverterből szedtem ki. A csavar jó megoldás. A Szgépház jó, csak túl nagy, és nálam fontos lesz a hordozhatóság. Nézek valami műanyag szerszámos dobozt, amibe beleaplikálom. Vagy egy számítógép doboz lemezeit felhasználva készítek fémdobozt.
Elkészült a nagy testvér. 2M542 MSD-klón léptetőmotor vezérlő. 4 tengely (XYZA) Főorsó relé Be-ki kapcsoló, limit, és még 3 szabadon használható bemenet.
Lehet, hogy szandekos, de egy piros kabel szabadon log.
A kamerának sajna rossz a hangja, nem a hangerővel volt a baj, csak elfelejtettem letiltani Ez sajna ilyen .
Remek észrevétel, az a 4. tengely tápja. Egyenlőre nincs használatban ez a tengely (forgató), ezért nem kötöttem be a táp körbe.
Zoli_bácsi
Nekem ez a doboz nagyon emlékeztet a 280-as trolibuszok elektronikájának dobozolására. A most készülő Quad44 előfokomat is ilyen dobozba építem be. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
Ezt a típusú dobozt sok elektronikához használták régebben,a pontos neve most nem jut eszembe.
Kontabox. A Kontakta gyártotta a 70-es évek végén, 80-as évek elején.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
Köszönöm a kisegítést
Nekem is volt belőle néhány darab, 2x300W-os végfokokat építettem bele.
Szerbusztok!
Elkészült a PIC-es időkapcsolóm panelja beültetve, tesztelve. A pic programért külön köszönet mrobi felhasználónak. Üdv.
Nekem még van 2 db. Sajnos az eredeti kék burkolata már elfogyott.
Pontosabban Kontaset.
Előző évben ajándékoztam el a maradványokat itt...
Nem nagy munka megépíteni, de mindenképp érdemes. Főleg azoknak, akik tudják, mit is ábrázol.
Akik nem tudnák: http://www.youtube.com/watch?v=9ZlBUglE6Hc Építési segédletek: - http://sillywalkclock.blogspot.hu/ - http://costela.net/tag/silly-walk/
Nekem ez még (mint újszülöttnek) nagyon új volt, a videón jót derültem.
Le a kalappal....0,42
Nálam az "Élet értelme"- mindent visz. Rendszeresen idézetek belőle, mint pl.: "Nos, kivehetjük a máját...?"
Valami megint készül!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |