Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2267 / 3610
(#) pjg hozzászólása Ápr 6, 2014 /

pir.jpg

(#) jdani hozzászólása Ápr 6, 2014 /

Hali. Van-e lehetőség szövegfájlokban (*.php) szavakat keresni, anélkül hogy megnyissam?
Van egy jópár *.php fájl, és az egyikben van egy XY szöveg, de nem tudom melyikben. Hátha van olyan keresési mód, ami egyszerre több fájlban, és magában a fájlban keresi a szöveget, hogy ne kelljen egyesével megnyitogatni, és keresni..
(#) pjg válasza jdani hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Total commander. AltF7. Amit keres: *.php. Szöveg: "szöveg"
(#) jdani válasza pjg hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Jó tudni, kösz
(#) zsoltee0001 válasza sany hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Lusta disznó vagyok és valami egyszerűbb kell
Na jó, csak vicceltem, ez a módszer tök jó, ha céltudatosan egy bizonyos oldalon keresek, de ah mondjuk 28 weboldalon kéne keresni, akkor egy kicsit gáz.
Egyébként meg szerintem kb olyan egyértelmű dolog lenne, mint pl a wc lehúzó zsinór, ott se egy 4 jegyű pinkódot kell beütni, hogy lehúzzam a wc-t
(#) sany válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Nem írtad, hogy több oldalon kell keresned.
(#) kérdező válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Köszi. Jó az IrfanView.
(#) SzervízMacska hozzászólása Ápr 6, 2014 / 1

Sziasztok! Nem sokan tudják itt, hogy munkám közben videókat készítek, úgymond hobbi gyanánt is. Ezzel kapcsolatban gond volt az aláfestő zene jogtisztasága; szinte akármit választottam, a youtube folyton reklamált érte. Tisztelettel jelentem, hogy ennek az áldatlan állapotnak mostantól vége! Legújabb videóm - ami egyébként a nemrégen felújított Kossuth teret mutatja be a sínekről nézve - már saját zenével készült. Igaz, hogy ez még csak legózás volt, tehát a nemrég beszerzett dobgépem gyári hangmintáinak egymás után rakosgatása, de elsőre talán nem olyan rossz...

Majdnem lemaradt a videó: Bővebben: Link
(#) anagma válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Szia! Milyen szoftvert használtál a zeneszerkesztéshez? Amúgy egész jó lett, a videó is.
(#) SzervízMacska válasza anagma hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Üdv! Ableton Live9 lite verzióját.
(#) glatzkrisztian86 hozzászólása Ápr 6, 2014 /

Üdv uraim!
Én a SoundForget ajánlanám eme célra. De a másikat is megnézem. 

A videó pedig nagyon tetszik.

Üdv: Glatz

Üdv!
Én is támogatom az orvost Voodoo fórumtársunknak. A nejemnél is így kezdődőt. Azóta én nevelem a két kisfiút.

(#) zoly15 válasza BarnaPili hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Szia!
Beépítettem a Tolatóradaromat a vonóhorgot nem érzékeli, elég jól működik az eddigi tapasztalatok alapján bár csak 3-4 X tolattam még vele, de érzékeli a kerítést, kb 20cm-es virágot, eléggé pontos is, csak picit lassú, így ha közel vagy a dologhoz amire rátolatsz lassan kell gurulni, úgy jó. Egyszer picit gyorsabban gurultam hátra a kerítéshez amikor stop-ot mondott a gép azonnal megálltam, a vonóhorog a kerítéstől 2cm-re volt, ha lassan mentem úgy jó, nagyjából pontos is!
(#) SzervízMacska válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 6, 2014 / 1

Szia! Azt hiszem, maradok ennél, egyrészt mert jogtiszta, másrészt mert ezek a produkciós szoftverek mind pilóta-vizsgások. Legalábbis nekem, aki pár napja kezdtem a nulláról, minden előképzettség nélkül. Ráadásul elég érzékenyek az általam használt hibrid hangszerek a szoftver környezetre, így rizikós mindenféle akármiket az egyetlen alkalmas gépemre telepítgetni. Volt már egy format c: amióta megvettem a cuccokat, szintén stabilitási okokból, aminek kapcsán kellemetlen afférba keveredtem a gyártóval. Ugyanis az egyik szoftverük aktiváló kódja csak egy alkalomra érvényes. Egyébként még az újratelepítés előtt a Cubase-el próbálkoztam, ami könnyebben is ment. Erről viszont le kellett tennem, mivel ugyan azt a licenszelési procedúrát használja mint az Arturia programjaim.

A dícséreteket és a biztatást mindenkinek köszönöm, de ebben nekem még elég kevés részem volt azon kívül, hogy egy fél zsák pénzt otthagytam a hangszerboltban...

És végezetül itt egy kép a szintiről. Nélküle ez a projekt nem jöhetett volna létre...

image.jpg

(#) anagma válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Szép darab Az alatta lévő párost használod monitornak? Sample-ket is vásárolod vagy azokat már a netről halászod majd? Én Reason-t használok, amihez sikerült szereznem irdatlan mennyiségű refillt, csak sajnos ezekből nem lehet kiszedni a sample-ket, pedig akkor szép gyűjteményem lenne...

Üdv!
Jól nézz ki a szintetizátor. Mik a terveid mikor rukkolsz elő új videóval.
Úgy érzem jó társaságba csöppentem.

(#) Moderátor hozzászólása glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 6, 2014

Krisztián! A hozzászólásoknál használd légyszi a válasz gombot, hogy tudjuk kinek írod. Köszi!
(#) glatzkrisztian86 válasza (») Ápr 6, 2014 /

Üdv!
Köszönöm a figyelmeztetést. Így teszek a jövőben
(#) SzervízMacska válasza anagma hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

A szinti alapból tud ötezer hangszínt, s ezek számtalan paraméterét lehet állítani, illetve 4 rétegben layerezni. A minták egyenlőre bőségesnek tűnnek, még az ingyen letölthető bővítő készleteket sem telepítettem. A hangdobozok Conrados förmedvények. Évek óta archiválva voltak, de a muszáj elővetette őket. Stúdiómonitornak maximálisan alkalmatlanok, de szegény ember vízzel főz. Billentyű állványként viszont megteszik, amíg nincs jobb.

Üdv!
Szeretném megtudni, hogy nálatok androidos telefonra teljes vagy mobilis módon jön be az oldal? Vagy csak én bénázok!
(#) zenetom hozzászólása Ápr 6, 2014 /

Windows hibaüzenet

winbug.PNG

(#) glatzkrisztian86 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Üdv!
Ez nagyon tetszik! Hogy tetszettél kreálni?
*
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2014
(#) SzervízMacska válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

A videók folyamatosan készülnek, több száz Giga nyersanyag van már felhalmozva a gépen. Ezek mind tavalyi, részben megismételhetetlen felvételek. Például a felújítás előtti 3-as vonalról. Ez a tavasz nálam most folyamatos vizsgaidőszak, május közepéig bezárólag, de ígérem, igyekszem. Ebben a témakörben, amibe belefogtam, ritka az ilyen átfogó és rendszerezett gyűjtemény, mint ami nálam készül. Most visszanézve az első próbálkozásokat engem is megmosolyogtat, hogy honnan kezdtem alig egy éve. Éppen ezért tucatnyi videót folyamatában le is töröltem, de vannak fent még átlag alatti produktumok. Azért arra büszke vagyok, hogy a cégnél megdícsértek, s némely felvételemet az oktatáshoz is használják. Így a színvonal tartása, esetleg emelése érdekében sok időt emésztenek fel az utómunkák. Egy átlagos vonalbemutató videócska úgy 4-5 óra alatt készül el. És ez az idő csak a képi anyagra vonatkozik... Mostantól ehhez még a zenével töltött idő is hozzá jön pluszban. Idén még csak ez az egy felvétel készült. Eredetileg másfél óra körüli volt, de végül ez a hat perc maradt belőle.
(#) mikrokapcsolo válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

MsgBox
(#) glatzkrisztian86 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 6, 2014 /

Üdv!
A vizsgáidhoz nagyon sok sikert kívánok és remélem, hogy sok ilyen szép felvételed lesz.
A hármasról én is tudnék mesélni. Melyik cégnél vagy?

Tudtommal az oldalnak nincs mobil verziója, így bármely rendszer alatt az asztali változat jelenik meg.

A vizsgáknak muszáj sikerülni, mert különben nem lesz állásom. Egyébként BKV... Kösz a jókívánságot!

Akkor marad a gépen az asztali változat, mert a telefon olyan pici, hogy szinte fáj.

Kapható nagyobb telefon is, meg a betűméret is állítható. Két klatty a kijelzőre és a képernyőhöz igazítja.

Most olvasom a privátomat. Bocsánat, ha rosszat írtam!

Akkor már tudom, mire fogok spórolni.
Következő: »»   2267 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem