Fórum témák
» Több friss téma |
Semmi nem lesz, ha xp megy rá. Szüleim gépén xp van, frissítések letiltva és évek óta megy. Sőt nekem a win7-nél is le van tiltva minden frissítés. Sok helyen használnak még win 95 és 98-at is, a Dos-ról nem is beszélve.
Nekem is furának tünt. A telepítés elindult nálam is. Bios látta a merevlemezt. Merevlemezt formázta és elkezdte felmásolni a fájlokat. Utána újraindulás és fekete képernyő. Merevlemez keresés. Majd ötször hatszor ez a folyamat játszodik végig és utána csak fekete képernyő indulás után hosszú keresés és jelzi,hogy az eletronikát nézzem át mert állnak a fejhajtó motorok. Úgyhogy Maxtor 250 gb-os merevlemez kuka mert nem volt hangulatom javítani tíz év után.
Ilyen elő fordul , mik azok a fejhajtó motorok?
Sziasztok
Satás hdd-t cseréltem ssd-re, szóval semmi nem változott, a win telepítő simán lefutott. Sajnos vannak ide-s eszközeim, amik eddig szépen működtek Raid kártyán keresztül. Most nem ismeri föl, pontosabban látja, bootoláskor is kiírja, a windows feladatkezelőjében ott van, felkiáltójellel, próbáltam keresni neki drivert de nem találtam. Mint írtam eddig jó volt (win7 64bit) nem tudom, hogy az ssd kavarna be? Szerintetek a windows-ba vagy a biosba keressem a hibát? Üdv
Akkor XP lesz, mert szerintem jól bevált. Ha meg megeszi a vírus, akkor újratelepítem. A mamáéknak meg amúgy se lenne túl jó más, mert ezt is nehezen szokták meg. De legalább rászedtem őket az internetezésre, ami nagy szó.
Ha segítesz nekem a köd tisztázásában meköszönöm
Nézd meg ezt a videót. Bővebben: Link
Hali!
Most raktam újra a gépemet,(WIN7) és már kétszer is leállt az Avast működése.Most az Avastot is újra raktam. Hibanaplóban csak annyi az avast működése váratlanul leállt. Van e még valakinek problémája az Avast működésével
Ugyanez van nálunk is. WinXP SP3 feltelepítve kb. 2 éve, frissítések tiltva a telepítéstől kezdve. Avast védi, semmi gond nem volt eddig.
Nekem komplett avasttal volt bajom! Nekem a frissen telepített rendszert vágta haza, másik gépet meg teljesen belassított. Ajánlom, keress más vírusírtót.
Szerintem indisd el a lemezről a javítótelepítést. Vagy egy rendszer viszaálítást. Vagy nézd át a kábeleket. A feladatkezelöben nézd meg az eszközök lapját erőforás stb. Mit tetél a rendszerel mielött a hiba?
Szabad ajánlanom a PandaCloud nevü ingyenes programot?
Hát meglátjuk. Mondjuk én se emgedek minden frisítést a gépre semmi se automata. Mert játék közbe nem épp a legjobb,hogy megtévesztöen újraindul.
Bocs, lehet félreérthető voltam, szóval hdd-t váltottam ki ssd-vel, mindent újratelepítettem, de most nem látja a raid vezérlőt.
Semmi nem változott a konfigon az ssd-n kívül. na mindegy, ha nem jön össze kibírom dvd nélkül, egy satás vinyó meg amúgy is felszabadult Még egy kérdés: Valaha bárkinek is hozott eredményt egy javítás? egy "keressen hozzá való szoftvert a neten"? Nekem még soha... Üdv
Mondjuk csak egy lehetöség a javítás meg az illesztőprogram keresés.
Tehát ha jól értelmezem a HDD-n lévő oprendszer rendesen müködött és látta a Raid vezérlöt. Az SSD-n viszont már nem. Mondjuk probálj meg egy másik telepítölemezt. Hátha bejön. Engem se hagyna nyuodni. Hugom gépével is addig kisérleteztem amig müködésre nem birtam.
Szia! Ha belépsz a bios ba, látja az SSD -ét?
A NOD32 -t javaslom. Szerintem az egyik legjobb.
Én is azt használom, és vannak hozzá free keyek amik újságokba vannak és regisztrálhatod.
Én is a Nod32-t javaslom. Nálam 5 éve fut. Mindig a legújabb verzió. Én még nem hallottam panaszt rá. Korrekt magyar Support is van. Megvettem, nem bántam meg.
Az újságokban a kódok általában csak egy hónapig érvényesek. Macerás de működik. Amit semmiképpen sem javaslok: mindenféle töréseket, amikkel szinte biztos, hogy nem fog korrekten működni, ráadásul komoly fertőzést kaphat a gép, észre sem veszed, és átjáróház lesz. A Neten fellelhető kódok egy ideig működnek, de az ESET-nél is nézik a Netet, és bannolják. Előbb-utóbb megunod. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2014
Nálam is már pár éve a Smart security 5.0 fut, hibátlanul.
Frissítések ide vagy oda: ha akar, akkor egy hacker bármikor benéz a gépedre. Az egyetlen védett gép az, ami nincs a netre kötve.
Oszt mit is talál rajta? Az anyósom születésnapi fotóit? Ha kéri megkaphatja minden nyűg nélkül.
A hekkereknek van jobb dolga is, mint a mi gépeinket nézzék. Nem ér annyit a bizonytalan semmi, mint egy jó nagy cég szervergépe, vagy hasonló, ahol biztosan talál pár értékes adatot.
Ismét leírom, a videokártya nem tölt be oldalt. Renderelni segíthet, ha az adott böngésző támogatja a HW-es gyorsítást vele (namost amiket írtál gépek, azoknál ez kizárt), de ezen kívül kizárólag a CPU dolgozik egy weboldallal. Az 1100-as cerka nyilván nem kicsit gyorsabb a 450-es P2-nél.
Hiányzik az illesztője. Ha mondasz egy típust arra a RAID cubehörre, akkor könnyebben tudunk segíteni..
Rendszert ne állíts vissza és nem kell javítótelepítés sem, nem hibás semmi, csak hiányzik valami.
..A /f /r kapcsolóval. Ne adjunk már félválaszokat a kérdezőnek.
Van egy halom ingyenes víruskereső (otthoni használatra). Szvsz nem érdemes nagyon ragaszkodni egy adott víruskeresőhöz, mindegyiket állandóan fejlesztik és mindegyiknek van gyenge időszaka, az igazán jók fej-fej mellett vannak, ezek közül bármelyiket érdemes bármikor választani, tudomásul véve azt, hogy egyik sem lehet 100 %-os teljesítményű és a gépigény az mindegyiknél jelentős összetevő egy idősödő gépen-érdemesebb talán ilyen esetben felhősebb keresőt használni (Panda cloud példul). Lényeg az, hogy egy átlagfelhasználó gépén legyen valami, ami rezidens módon figyel és képes megfogni férgeket azelőtt, hogy gondot okozzanak. Otthonra ezért szerintem kár fizetni, persze a gyártó ilyetén támogatása példás dolog.
UEFI-vel sokkal gyorsabban indul el. Pl. a notebook, amit használok pillanatok alatt betölt, még teljesen kikapcsolt állapotból is, pedig nincs is benne SSD. BIOS-os gépen ez jóval tovább tart. És van itthon két BIOS-os gép, mind a kettőnél tapasztaltam, hogy néha leállítás közben hibát dob fel, ugyan arra a memóriacímre hivatkozva (ha jól emlékszem).
Nem mellesleg az UEFI az, ami támogatja a 2.2TB-nál nagyobb HDD-ket, és a PCI-Express 3.0-t. A BIOS-os gépek esetén ha van ilyen támogtás, az csak gyártói "barkácsolás". |
Bejelentkezés
Hirdetés |