Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2269 / 3610
(#) SzervízMacska válasza jdani hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Amúgy androidra is tudok egy jó kis progit AndroVid Pro a neve... Igaz, fizetős, de minden forintját megéri. Ha belenézel a youtube videóimba, megláthatod, mire képesek ezek a programok. A legrégebbiek készültek az androidossal.
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2014
(#) nagym6 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Szia. Kérdeznék valamit, ha már ismered. Nem találok a "PowerDirector"-ban olyat, hogy beállíthatnám a képméretet, és minőséget -adatfolyam- pontosan. Csak "LP" "SP" "HQ" stb. ezeket a durva beállításokat találom. Nincs is jobb precízebb beállíthatóság? Köszönöm.
(#) sastas01 válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Én Sony Vegas 12-t használok. Abban biztos van, az eddig felsorolt összes elem .

@Ricsi89: Valóban.

@Pjg: Ezekről én is hallottam. Ezek szerint meg kell kérdeznem egy illetékes személyt.
(#) SzervízMacska válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Na, én meg olyat nem találok. Nálam az összes kimeneti formátumhoz megjelennek az elérhető felbontások. Ahogy a képen láthatod, mellette a hozzá tartozó bitráta...
(#) nagym6 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Nálam ez a két lehetőség van. 1 képen beállítom, 2 képen meg lehet nézni a beállítás paramétereit.
(#) glatzkrisztian86 hozzászólása Ápr 8, 2014 /

Megkeresem azt amit én használok. Rég használtam ezért idő!

A teheratuhoz nehézgéphez pávIII kell ha jól emlékszem mint a felsővezetékes autohoz.
(#) glatzkrisztian86 válasza nedudgi hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Engem a hegesztéstől tiltotak volna el. És a nehéz fizikai munkát kelett kerülni volna.
(#) glatzkrisztian86 válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Meg van VirtualDub a program és free zehát ingyenes.
(#) janikukac hozzászólása Ápr 9, 2014 /

Kedves Kollégák / Kolleginák!
Tudtok-e még ehhez hasonló szövegeket, amivel el tudom kápráztatni az osztálytársaimat, mint pl: "Van úgy, hogy a másodrendű differenciálegyenletben kettős rezonancia van, ezért a partikuláris felírásban már x^2 szerepel"...?! Tehát a lényeg, hogy megtanulható legyen, de kellően bonyolult hogy senki se értse. matekosok, fizikusok ne szóljanak be, hogy ők értik
Üdv!
(#) mikrokapcsolo válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Google: bullshit generator
(#) Electricboy válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 9, 2014 / 1

Ebből egy-két mondat és biztos a hatás. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
(#) janikukac válasza Electricboy hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Ez magasra tette a lécét, majd megpróbálok valamit kiollózni, de ezt nem 2 perc alatt találhatta ki a srác.. Nagyon durva..
(#) Electricboy válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

És milyen fapofával végig mondja
(#) janikukac válasza Electricboy hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Nem semmi..
(#) sastas01 válasza Electricboy hozzászólására (») Ápr 10, 2014 /

Számból vetted ki a szót
Nézd meg a "szakszerűen" sorozatát. Hatalmas
(#) zenetom hozzászólása Ápr 12, 2014 / 1

Jó kis muzsika!
Parov Stelar - Catgroove
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 12, 2014 /

Épülő félben levő fém szerszámos láda hajlítás után, tisztítás előtt, hegesztés előtt.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 12, 2014 /

Köszönöm a javítást. Bezzeg amíg korábban nem volt gond velem, mostanában csak a mai nap több probléma merült fel: hozzászólás törlés, áthelyezés stb. Úgy látszik már nem az vagyok, mint azelőtt.
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 12, 2014 /

Minden évtizedben egyszer felfedezik a charlestont.
Bővebben: Link
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 12, 2014 /

Ezt is néztem, nagyon jó.
(#) jdani hozzászólása Ápr 12, 2014 /

Hali. Van a motromon egy fedélzeti kamera. 5 perces szakaszokban szed. egy 5perces videó, kb fél giga. Van egy utolsó videó, ami 178 mega, de nem tudja megnyitni a lejátszó. Mivel ez volt az utolsó videó, ezért gondolom nem pont 5 perc, és ezért is csak 178 mega. Mit tippeltek, mivel tudnám megnézni, vagy átkonvertálni nézhetővé a videót?
(#) zenetom hozzászólása Ápr 13, 2014 /

Most néztem meg a Star Trek - Sötétségben-t, és azon gondolkoztam el, hogy lehetséges, hogy ebben a pillanatban egy másik civilizáció éppen a világűrt szeli egy űrhajóval.
Bár az is lehet ugye, hogy az egész univerzumban csak a Földön létezik "fejlett" élet.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Az előbbi állítás lehetséges. Az utóbbi szerintem nem. Már mint vannak rajtunk kívül mások is. Lehet baktérium méretűek, lehet dínó méretűek.
(#) zenetom válasza pjg hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

De a lényeg, hogy van-e űrhajójuk..
Mekkora lenne, ha egy nap valóban találkoznánk velük.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Szerintem van, de nagyon messze vannak tőlünk.
(#) zenetom hozzászólása Ápr 13, 2014 /

(#) jani1987 válasza jdani hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Format Factory.
(#) nagym6 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Milliárdokra -vagy sok nagyságrenddel többre is- tehető csillagászok szerint a földihez hasonló körülmények. Ahol lehet élet ebben az időszakban. Esetleg annyival fejlettebbek, hogy mi nem vesszük észre, nem tudjuk értelmezni őket. Mint pld. a fehér egér sem tudja, hogy őt laborban vizsgálják magasabb rendűek. Sőt azt sem tudja, hogy nem természetes életkörülmények között van ő ott, vagy kitenyésztett fajta stb..
(#) elektrorudi válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 13, 2014 / 1

Idézet:
„Mint pld. a fehér egér sem tudja, hogy őt laborban vizsgálják magasabb rendűek.”

Jól értesült források szerint, ez éppen fordítva van!
(Douglas Adams: Don't panic). Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) könyv, amit eddig olvastam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2014
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 13, 2014 /

Próbáltam pár munkahelyen állásokat keresni. Na most: aki pályakezdő az honnan szerezzen minimum 2 év gyakorlatot? A jogsiról most még nem is beszélve.
Következő: »»   2269 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem