Fórum témák
» Több friss téma |
Az adatlap egyértelműen jelöli a tekercs polaritását.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2014
Szívesen, de megteszi egy lájk is...
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott 6db tirisztor. orosz gyártmány szerintem, mivel cirill betűs. Erről kellene nekem infó, hogy miket is tud ez a csöppség. A típusa T 100 (4.112) van ráírva. Eredetileg Viszék 350C-ben volt beépítve. Errél kellene nekem infó. Egy táblázatot találtam róla, de nekem semmit nem mondott a cirill betű halmaz. Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Zoli
Azé' a Google fordítóval megpróbálkozhatsz.
Próbáltam, de mindegy lett volna ha a lapot lefordítom fejjel lefelé, kb. annyit fordított. Lehet nekem nem jó a fordító, vagy elavult, de nem értettem semmit belőle, azért kérek segítséget!
Csöppség? Szerintem a tipusjel a max. üzemi áramot jelöli. 1. oszlop: min. tartóáram, 2.: max. gate fesz., 3.: min. nyitófesz., 4.: max. kikapcs.idő (mcsec), 5.: max. bekapcs. idő (mcsec.), 6.: zárlati áram (halál).
60 éve én sem tudtam. Majd belejössz.
Ezeket meg még mindig nem tudom. RND117A, 3lábú; HA8P, 8lábú; SN9002CSU, sok lábú; és egy 7 segm. kijelző TR335T adatlapját is keresem. Köszönöm.
Szia!
A HA8P az nem valamilyen HIKI fejlesztés volt?
HA8P SMD kód: Ha 6 lábú volna: XC6220. Lehet, hogy régebben SO8 tokban is gyártották?
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2014
Nem tudnál esetleg képet csinálni róluk? Talán többletinformációhoz jutnánk általa. (A tokozás is sokat számít, nem csak a lábszám. Na meg a feliratok elhelyezkedése...)
RND117A: talán LM117 ill. LT117A vagy azokkal kompatibilis feszültség stabilizátor.
Azt hiszem szekrény mélyére hajításban szenved, de előkerítem, leképezem.
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség, szétment egy kondi a tápegységemben aminek nem tudom a típusát, semmilyen felirat nincs rajta,kapcsolási rajzot nem találtam a neten, a táp Hiper Type-R-580W moduláris egység egyébiránt. A képen szereplő zöld kondi ment szét, a mellette lévő kék jelzése HEC CT7 472M, Előre is köszi a segítséget
Szia. A nyákon van felirat, könnyen lehet hogy az nem is kondi hanem egy VDR.
szia a nyákon thr1 felirat van, én ebböl sajna nemlettem okosabb (
Valószínű NTC lessz ha a betáp 230V oldalon van. A thr 1 felirat ezt sejteti.
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2014
Közvetlenül a 230V betáp után van, esetleg ötlet, hogy milyen típus lehet és mivel lehet pótolni?
Konkrét értéket azt sajnos nem tudok, Pc tápokban a néhány ohmtól a 10 ohmokig szokásos, kb 4,7 től 20 ohmig. Szerepük a kezdeti áram korlátozása bekapcsoláskor. Ilyen értékekkel lehet próbálkozni attól függ hogy mi van a boltba vagy a fiókban. Előtét izzó ilyenkor teszteléskor nagyon fontos elkerűlendő az esetleges zárlatokat, ezt a táp primer oldalval kell sorbakötni. Ezenkívűl ajánlott az egész tápegység átvizsgálása, különösen a primer oldalé, nem véletlen az NTK tönkremenetele..
Szevasztok!
TV sasszén találtam ilyet: BT806 600C, (kb. TO 220 tokos), szerintem tirisztor, de nem találom sehol. Valaki tudja mi ez? Köszönöm. A képek megvannak az előző kérdésről (HA8P, stb.), majd holnap este talán bekerül. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2014
Köszönöm! Tudtam, hogy valami nem gút. Koszosan, tükörből, nagyítóval, benéztem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |