Fórum témák
» Több friss téma |
Vagy a kóbor elektronikások megtévesztésére.
Hello! Az RND (Random) véletlenszerűt jelent. Vagy is jelezték, hogy ez vagy működik, vagy nem..
Talán azután kellett volna készítened a képet, hogy megvolt a reggeli feles.
Egyébként ha látszódna a felirat elhelyezkedése, az egyértelműsítené hogy valóban az NCP1117-Adj típus az. Nem így néz ki? (Két sorban a felirat és a bal oldalon pedig az ON logó.)(R-gyártás helye, N-lapka lot kód, D-gyártás éve) RND 117-A
Délután készült a kép, a célzóvíznek való még lepárlásra vár.Pontosan így néz ki; tehát már többszörösen biztos, hogy az. Aztán ahogy 'proli' mester írta.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2014
Használd a SHIFT gombot! Mivel még nem sikerült beazonosítani a típusát, így adatlap se lehet hozzá. Csinálj alulnézetből jó(nagy) képet, a lábbekötésből tán kiderül.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani nekem, hogy milyen kábelek láthatók a képeken, és mire jók? Az első képen látható (UTP szerű) csatlakozásába csak középen 2 db ér fut be. A segítséget előre is köszönöm!
Bal: RJ11 normál telefonkábel, a másik FC28 laposkábel bármire.
Köszönöm a választ neked és kadarist-nak is!
Hali!
Mire lehet ezeket felhasználni, milyen értéke lehet ennek így?
Inkább muzeális értéke lehet, régi orosz szilíciumtranzisztor. Tudása alapján a BD139-nek felel meg. A hűtőborda, amire szerelve van, többet ér.
Retro alkalmazásban esetleg lehet használni. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
Köszi mindkettőtöknek, erre gondoltam, ha valakinek szüksége van rá posta díjjért odaadom.
Nekem biztosan nem kell - ma találtam pár ASZ1015-öt.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
Annyira azért nem muzeális a dolog, mert ez egy nagyáramú Darlington-tranzisztor. Bővebben: Link
Szerk.: Benéztem, a képen KT825 van... Én meg a KT815-öt néztem.
Most vagy az én szemem rossz, vagy Ti tévedtek.
Én KT825G -nek látom ezeket, amik 90V 20A-es darlingtonok lennének. Az egyik legbikább ruszki tranzisztor audio végfoknak. Tip 142 pnp darlington hasonló még, vagy a BDX66c. KT825 De ha gondolod 1200-ért megveszem a pakkot...
Hmm. Ez jó bolt lehet - a postaköltség mondjuk 900 - Te megveszed 1200-ért, egy üveg sört nyerek...
Sziasztok! Segítsetek, ha ismeritek.
Bővebben: Link Link javítva. Régi felhasználóként már igazán használhatnád a link gombot! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
Annyit tudok segíteni, hogy nem sok esély van az óraként való hasznosításra. Egy mosógép kijelzője valószínűleg ikonokat tartalmaz, nem alfanumerikus, vagy pontmátrix. Elképzelhető, hogy képes egy részén az idő megjelenítésére, de mit csinálsz a többivel? Feltételezhetően centrifuga, fűtés, szivattyú ikonok foglalják el a felület nagy részét.
Rendben, segítettél. Köszönöm szépen. Igazad van, biztos, hogy így is van.
Kedves Moderátorunk! Elnézésed kérném.
Üdv! Az ATI Radeon9500 videokártyámon kitört egy alkatrész, jó lenne ha valaki be tudná azonosítani (akinek ugyanilyen van) hogy milyen alkatrész és mi az értéke.
Kép mellékelve!
Szia!
Az ott egy kondenzátor, de az értékét nem hiszem hogy bárki is meg tudná neked mondani, valószínűleg pár 100nF.
Hello!
LED driver panelen döglött meg egy DF6113 típ. IC-m. Ez egy SOP-8 tokos cucc, és sehol nem találok se adatlapot, se forrást hozzá, ahonnan rendelni lehetne. Valaki tud okosságot, hogy mi ez, mivel lehet helyettesíteni?
Itt egy adatlap. Valószínűleg nem érdemes alkatrészként megrendelni, olcsóbb lehet, ha egész panelt veszel.
Köszi!
Csak az IC szállt el (utána van egy FET, annak az egyiklábára ha adok némi feszt, akkor világít a LED sor...). Az a baj, hogy ilyen drivert, ami legalább hasonló, nem találok sehol. Táp, ki-be, és fényerőszabályzás jeleket fogad, valamit a ki tudja milyen fogyasztású ledsorokat hajtja Ez az izé kéne bele... Vagy a helyettesítője. Különben mit gugliztam utána, ezen az oldalon is voltam, de nem vettem észre
Bár ez a doksi nem akar letöltődni sehogysenem :S
|
Bejelentkezés
Hirdetés |