Fórum témák
» Több friss téma |
Nem, nem. Tudod, az ami a földön van, és a kijáratok felé vezeti a nézőket az a vékony világító csík.
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Van benne Led vagy izzó, azaz valami lámpatest (kijáratjelző) vagy csak ilyen utánvilágítós műanyag lemez? Benne van a padlóban?
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2014
Sziasztok! Tudtok ajánlani Pesten boltokat, ahol kapni lehet kisebb li-polymer akkumulátorokat, 60-2000mAh tartományban?
Nem tudom mi lehet, de aluprofilba van, amit a padlóhoz rögzítenek, és homogén fényt áraszt teljes hosszában. A Westendben kék színe van ha jól emlékszem.
Nem láttam de én az előző hozzászólásom első linkjére szavazok. Amit ott írnak az nagyban hasonló ahhoz, amit te írsz.
Majd utánajárok. Köszi!
Igazán nincs mit! Reménykedem, hogy ez legyen!
Üdv mindenkinek!
Nékem szükségem lenne IXGH40N60B2D1 igbt tranzisztorokra egy 160A Villager inverterbe,de sajna it délvidéken sehoil sem találok,csak G40N60A4 jelzésűt.Mi a véleményetek,betehetem ezt az eredetiek helyett(persze hogy jó is legyen?
Sziasztok !
Nem tudja valaki hol lehet jó minőségű (pl. 0.1-0.2 mm -es) trafóvasat beszerezni ? Pl. csöves erősítőbe illesztőtrafónak. Kösz !
Szevasztok,
a VAREX VARIN1300as 130Amperos inverterben van egy pár G40N60A4, nem sokkal nagyobb hűtővel darabonként a gyufaskatulyától... Ha elég nagyok a hűtőtömbök biztossan jó lessz
Szia. Az általad írt helyettesítő IGBT-ben nincs benne védődióda! Vagy teszel külön hozzá, vagy másik fajtát kell keresni. Ha lesz időm szétnézek mi lenne még jó Neked, de szerintem más is fog segíteni addig.
Itt megkérdezheted:
Bővebben: Link Innen rendelhetsz kis toroidokat, pl. mikrofon trafónak. Bővebben: Link
Sziasztok!
Hol kapok csévetestet amire tekerhetek induktivitást? Olyanra gondolok mint például a quad-405 ben a tekercs hogy ne csak a "levegőbe" lógjon.
Minden esetre eredeti,vagy annak megfelelő helyettesitésben gondolkodnék(elsődlegesen),miven kerülöm a tákolásos dolgokat(ha csak nem elkerülhetetlen).
Esetleg mit szóltok ehhez IRGP4063D(ezt még be tudnám szerezni) A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2014
Az pont jó vastag huzalból van, és megáll magában is.
Amúgy keresel egy döglött filcet, vagy tollat, és barkácsolsz magadnak.
asszony szájfénye lett Tudom hogy megáll de jobban néz ki csévén.
Az eredeti "Symbol Test Conditions Maximum Ratings
VCES TJ = 25°C to 150°C 600 V C25 TC = 25°C (limited by leads) 75 A !! ezt vedd figyelembe.
Hello.
Ajánlom ezt a beszerzési lehetőséget: Bővebben: Link Viszonylag gyors szállítás és korrekt csomagolás (antistatikus). Én már többször rendeletem tőlük, eddig minden rendbe volt.
Tudom hogy a HQ nál van,mert én is néztem,de ide délvidékre sajna nem tudom hogy juttassam el.
Itt egyedül a Magyarországi RET cégnek van elérhetősége(olyan iker vállalat féle). A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2014
Sajna délvidékről az ebay is körülményes(kifizetés,szállitás egyaránt),de azért kösz.
A RET-nél meg is lehet rendelni az ominózus típust de lehet hogy várni kell rá 2 hetet. Tehát vagy valaki megveszi neked itt M.o.-on és átküldi, vagy a RET-en keresztül megrendeled.
Ha nem boldogulsz, akkor segítek ha tudok a postával.
Hiszem hogy a 2 hét várakozás nem gond.Holnap hivom az itteni ret- megfelelőjét és meglátom mit mondanak.Addig is köszönöm a segitséget.
Sziasztok! Ebben a kapcsolásban Bővebben: Link hol lehet kapni az: SW1 és SW2 -öt? És a többi 4db potit? Előre is köszi!
Hello!
Ferrit magokat hol veszitek kapcsitáp tekercsekhez? PC táp bontás nem jó mert több darabot kell csinálnom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |