Fórum témák
» Több friss téma |
Tali BT
Összel vettem vasmagokat náluk. Kapcs. táphoz kifejezetten jó. Viszont most nem találom a web lapjukat. Lehet, hogy beadták a kulcsot?
Sziasztok
Szegeden hol érdemes Wago vezetékösszekötőket venni? Gondolom Praktikerben van, csak máshol olcsóbban is hozzá lehet jutni.
Villanyszerelő boltban kérdezted? A Praktiker nem feltétlen a legolcsóbb beszerzési forrás.
Pl. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2014
Kösz, eddig az a Rigó utcai tűnik a legolcsóbbnak, bár még mindig fura a +30% körüli ár a budapesti üzletekhez képest. De ha más nem lesz, akkor majd itt vásárolok.
Sziasztok! Én 4X15mm-es biztosítékot keresek (az 5-ös már túl széles), egy orosz szkópban volt. Tudtok segíteni, hol lehet kapni hasonló egyedi méretűt?
Milyen áramra kell? Emlékeim szerint Pesten van pár darabom - csak hétfőn tudom megnézni.
Az áram értéke nem túl lényeges, amperes tartományban jó, csak hogy üzembe lehessen legalább helyezni. Egyébiránt 10A-es volt benne, ami túl lehetett méretezve.
Kollegák!
Kérem segítsen valaki, hol tudnék egy a képeken szereplő kijelzőt venni?
Szerintem ebből nincs az az ember aki megmondaná, milyen típus.
De ha esetleg megmondanád miben volt található, vagy milyen chip set hajtotta, milyen karakterek vagy mátrixfelosztást kellene elvárni tőle - esetleg valaki találna a fiók mélyén. A másik zebrasáv megvan ?
Előre is köszönet a segítségért!
Az első képen lévő kis műszernek a kijelzőjéről lenne szó, a második képen van az "agy" és a harmadikon a kijelző helye. A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2014
Nekem van ilyen kijelzőm. Küldtem egy üzenetet.
urak! valami jo vekony (szigetelt) vezeteket honnan lehetne vetelezni (bp-en)? eddig szethuzott szalagkabelbol valo csikokat hasznaltam, de van par alkalmazas amihez mar ez is bumszli. most epp egy feluletszerelt cuccot kellene javitanom es jol jonne hozza valami nagyon vekony tyukbel mert hely az nem nagyon vala.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2014
Hali! Azt én is keresek, régen wrepp huzalnak nevezett akármit. A régi szgépekben, nyomtatott áramkör még nem lévén, a tüskékre tekerték, azzal oldotték meg a huzalozást. Pneumatikus volt a feltekerője, gyakorlatilag tökéletes volt a kötés. Am(é)íg sok párát nem kapott.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2014
Voltam moziban a Tomkruíz filmen, úgyhogy készítettem néhány felvételt róla.
Amúgy a wrapelést még a teszt fixture gyártásban használják, a legstrapabíróbb kötés ilyen helyre. És aki azt hiszi hogy rossz, az téved. Nem hiába az kerül bele a több milliós készülékekbe....
Tekercselő zománc huzal (beszerzési forrás jelfogó tekercs) , riasztó kábel . telefon vezeték, egér vezeték.Minden ami hajlékony többerű és vékony.
Á látom már! Tuti jól néz ki. Vagy a világító szalagos vagy valamiféle ledes verzió. A Westend Cinema City-re keresve találtam egy céget akik a mozi (illetve a külső reklám) világítást csinálták. Az ő honlapjukon a referenciáik között van Székesfehérváron kültéren készített nagyon hasonló hatású design fény munka. Szerintem az lesz az illetve ez.
Sziasztok, érdeklődnék, hogy arduino-s könyveket hol lehet venni magyarországon, de főként Budapesten.
Köszönöm! ÜdV!
Sziasztok! Levilágításhoz keresek kvarclámpa izzót. Budapesten hol lehet venni ilyet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha ez számodra elegendően vékony, itt.
Szerintem TUNGSRAM mintaboltban kapsz, keress rá.
Sziasztok!
Ismer valaki olyan helyet, ahonnét üres gitárerősítő fejet tudnék beszerezni? A "belevalót" én készíteném. Mellékeltem, hogy körülbelül mire gondolok. Külföldi oldalakon találtam több helyen is, de elég horror a postaköltség, ezért volna jó itthon találni. Persze az sem árt, ha megtudom nézni mielőtt megveszem. Köszönöm előre is a segítséget.
Sziasztok
Nem tudjátok hol tudok Budapesten beszerezni 6-8db 230v-os EPCOST. Milyen árban vannak ezek kb. ? Ilyenre gondolok: Epcos
Bocsánat, tudom nem ide való és törlésre kerül (még figyelmeztetést is kapok), de mégis:
Újgazdag vadász jön haza a szafariról. Kérdi a barátja: - Na, mit lőttél? - Á, csak két noplízt. - Micsodát??? - Nem tudom, két fekete valami futott felém felemelt kezekkel, és azt kiabálták, hogy: no please, no please! A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2014
Nem mertem megkérdezni, de ezek szerint már többen vagyunk tudatlanok. Akkor megkérdezem - Frenki007-től természetesen -, hogy mi a bánat ez?
A kérdezőnek fogalma sincs arról, hogy mi is az az EPCOS. Ez egy bazi nagy multi cég, sokmindent gyárt.
Bővebben: Link Legalább kereshetett volna. A kezdő lökés megvan, a többi legyen az ő dolga.
Köszi mindkettőtöknek! Én sem vettem a fáradságot a keresésre, bevallom. Igaz, eddig ilyenre nem volt szükségem...
Utána néztem, bár én Epcos néven kerestem és nem találtam csak külföldön ilyet, de köszi a segítséged akkor ez is megfelel a célnak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |