Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem Neon Flex és itt is kapható.
Sőt itt is.
Ezt láttam, és Zoli is felhívta rá a figyelmemet, de ez nem azonos azzal aminek a képét feltettem.
A kezdeténél, amiről nem készítettem fotót, egy vékony, erősen fénylő szál megy be, és gondolom fut végig a transzparens, kissé matt, gumis jellegű burkon, megvilágítva azt.
Apám, hogy Te miket nem ismersz!
Az elv biztos hogy ez, csak ennek az alakja mérete más, de legalább már van min elindulni. Köszi! A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2014
Szia, Látogass el a tavir.hu oldalra, ott sok-mindent megtudsz. Üdv: Mike
Azt honnan lehet tudni, hogy RF panel?
Akkor már mraulajos azt is tudja hol kell venni.
Mivel ez nem csak egy vevőmodul, hanem egy komplett vevőegység mikrovezérlővel, memóriával, elég nehéz volt kitalálni a képről hogy épp milyen RF vevő modul van benne.
Régi Siemens rádiós erősítőben megdöglött az STK461. Ez a hamisítvány nagyon rossz? Mindenképpen fel szeretném támasztani ezt az erőlködőt, magyarországi beszerzési forrásnak is örülnék. Jöhet akár lábkompatibilis helyettesítő is. Sajnos eredeti működőt nem nagyon lehet találni, max. aukciós oldalakon.
Idézet: „Ez a hamisítvány nagyon rossz?” Ez nem hamisítvány. Eredetileg a SANYO készítette ezeket az IC-ket. Ezt pedig egy másik gyártó csinálja, de nem írta rá az eredeti gyártó nevét!
Valóban, rossz kifejezést használtam! Akkor inkább úgy kérdezem, hogy: Milyen lehet annak az utángyártott IC-nek a minősége? De már kicsit kutakodtam, elvileg az STK463 lábkompatibilis vele, és ha minden igaz, Mo.-on is be lehet szerezni. Viszont nagyobb tápfesz. is kell neki. Holnap lemérem.
Sziasztok!
Adott az index, ebbe kellene egy nagyobb teljesítményű izzót beletennem. Az eredeti izzó 12V/10W felíratú, ellenben 12V-on 0.3A-t eszik, azaz csak 4W. Nekem 15-21W kellene bele. Találtam egy másik izzót is, de annak kellene valami foglalat. Vagy esetleg milyen kis méretű izzót lehetne beletenni, amihez lehet foglalatot is szerezni?
Ha van valami baleset, és megnézi a szakértő akkor bukta. Ezért csak izzó, és ha lehet 21W.
Ha bemész egy motoros, vagy autós boltba, akkor valószínűleg tudnak adni nagyobb teljesítményűt, akár ugyanabba a foglalatba is, ami most van.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ti honnan rendeltek elektronikai alkatrészeket? Milyen oldalakról? Szerintetek honnan éri meg a legjobban rendelni? Melyik oldalak azok amik a legolcsóbbak? Olyan oldalra gondolok ahol altalában sok mindent meg lehet kapni olcsón! Kérlek benneteket hogyha tudtok olcsó és jó minőségű elektronikai alkatrèszeket irjatok egy-két oldalt ahol álatalában ti is rendeltek! Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Nemrég jutottam hozzá használtan egy Fender frontman fej+ládához. Valaki anno belenyúlt és hátra vezetett ki 3 jack aljzatot, ami elől tönkrement. Ezt a 3 aljzatot kéne pótolni, illetve a 2. bemenetnél sem 100-as az aljzat, így illene az összeset kicserélni. Az egyetlen bajom, hogy ilyen aljzatot csak Amerikából tudnék rendelni, onnan is 3-5 dollár közötti áron, 15-20 dolláros postaköltséggel. Honnan lehetne beszerezni ilyet, esetleg utángyártottat picivel olcsóbban? A teljes szélessége 15 mm, a lábtávolsága 14. Bővebben: Link, Bővebben: Link, Bővebben: Link
Néztem már, tme-n is, de ezek szélesek, és ez éppen a másik oldalon van a szétkapcsolója.
közben Amazonon és AmplifiedPartson találtam eredetit és utángyártottat is, ha valakinek a későbbiekben kéne, Jack - R/A Stereo Jack, illetve Jack - R/A Mono Jack néven keresse.
Ezeket is néztem már, de ezek egyértelműen nagyobbak. Ezeknek a lábtávolsága ~18 mm és a teljes szélessége 20 mm.
Hello!
Tudja valaki hol lehet venni pákahegyet WHS40-hez? Jó kis gép és eddig nem találtam hozzá, illetve csak a legvastagabbat. Jó lenne ha tűhegyes is lenne. Szerk: Közben megtaláltam. A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2014
A TME-nek is van, meg a HEstoreban is.
Nem olcsó: Weller 0.4 mm hegy TME-nel mindhárom vastagságú van, HEstoreban csak a 0.4-est találtam meg. A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2014
Elimexnél nézzél szét, fel is hívhatod őket.
Bővebben: Link
Köszi az ötletet, itt nem is néztem. Még várok picit, mert ismerős jön haza július végén Amerikából, és valószínűleg tud hozni, ha mégsem, akkor maradok az Elimexnél.
Sziasztok!
Lenne nekem egy Shark DVP350 típusú autós DVD lejátszóm, amihez nem működik a távirányító. Az lenne a kérdésem hogy hol tudnék ehhez szerezni után gyártott távirányítót vagy van-e olyan ami kompatibilis ezzel a modellel? Sokat keresgéltem a neten, de semmit sem találtam. A segítségeket előre is köszönöm! Üdvözlettel: ,B´
Szia,
Nem lenne érdemes megnézni, hogy javítható-e az eredeti? |
Bejelentkezés
Hirdetés |