Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, mert AVI. Nincs tömörítve.
Szerintem is rossz kimeneti formátumot választottál. Úgy figyeltem meg, hogy mostanában a legtöbb nyersanyag mp4-ben készül. Ez nálam kimeneti formátumként is nagyon bevált. Kipróbálásra javaslom a PowerDirector 11-et. Nem annyira pilóta-vizsgás, mint az Adobe szoftvere, viszont ha komoly géped és grafikád van, akkor elég gyorsan renderel. Az imént néztem meg: egy 3 perces videót 1,1 GB-ba zsúfol bele 4K felbontással...
GoPro tud 4K-ban felvenni? Én eddig úgy tudtam hogy max 1080p 30fps. Vagy ez nem videóval hanem timelapse funkciójával készult?
Én meg azt hittem, hogy Te csináltad Arduino-ból. Épp kölcsön akartam kérni Sketch-t....
Tud. Igaz, csak 10-15 fps-sel, de ez a hardver hibája. Megfelelő szenzor esetén csak a firmware szab határt a felbontásnak. Innentől már csak üzlet az egész. Inkább kiadnak egy frissített készüléket, mint hogy a régit ingyen csiszolgassák...
Nagy Agymenők fan vagyok és szerettem volna Sheldon Cooper-es pólókat rendelni külföldről. Nos, vagy nem volt olyan amilyet szerettem volna, vagy bazi drága volt. Hála Istennek, találtam egy céget aki olcsón és gyorsan dolgozik, ráadásul saját mintát lehet kérni. Gyorsan csináltam is egy párat. Aki ilyen cipőbe járna, katt ide: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
A 3+ balck edition tud videóban 4k 15 fpst. Nekem 3+ silver, az fullhd 60at videóban. A kép minden verziónál 4:3 arányú 4k-s
Nekem Drift HD Ghost van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bővebben: Link
Ennek is van már újabb kiadása, de nekem megfelel. Általában gyorsítom a videókat, de itt egy valós idejű: eredeti hanggal.
Szevasztok!
Tud valaki helyet, embert (sütő,-főzőasszony), aki csinál még (kisebb) grillázs tortát (persze nem horror árban). Keszthely környéke (50km) előny. Esetleg Budapest. Köszönöm: Kálmán
Szerintem nem sok mindent tud, csak az a különlegesség hogy nő... amúgy a beatbox világában elbújhat.
Szevasz!
Lipóti pékség ilyet csinál. Talán rendelésre egész torta is, de ezt nem tudom. Bővebben: Link. Üzletek: Bővebben: Link
Grillázs tortán azt a tortát érted, amit karamellizált cukorból formáznak díszesre, és az esküvőn a menyasszonytánc végén a vőlegény és a menyasszony együtt összetörnek?
Itt nálunk van a Somfa cukrászda nagyon jó cukrászuk van. Szerintem próbáld meg őket, nagyon jó tortákat szoktunk kapni tőlük. Érdemes lenne megkérdezned őket is, szerintem biztos tudnak ilyet csinálni, és jól. Akármikor odamegyünk, mindig kilométeres sorok vannak. Gondolom ez a jó cukrászda ismérve.
Somfa Cukrászda A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2014
Megkérdeztem nem volt jó az ötletem, mert nincs grillázs tortájuk.
Már telefonálgatok a Lipóti Pékség üzleteibe. Itt is van Tapolcán.
Esetleg Ő? Zsámbékon van Éva néni, és ő csinál gyönyörű Grillázs tortákat. Itt van az elérhetőségük: Elérhetőség
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2014
Sajnos egyik üzletében sem készítenek grillázstortát.
Köszönöm! Úgy néz ki, már meg is rendeltem (zsámbéki exkollégám megy is intézni).
Köszönöm! Györökről messze van. A zsámbéki (by Gery 78) már sínen van. Van aki intézi helyben. Behozza Pestre, onnan meg lehozzák.
Nagyon szívesen! Akkor ez már sínen van, mint József Attila.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2014
Annyira tán nem, bár a (nk-ű)kollégám elment a Mányi útra; és nem találta! Pedig évek óta Zsámbékon lakik.
Végül is felhívtad őket? De nem a Mányi úton vannak, hanem a Bicskei utca 59-ben. Ha nem vagyok Windisch-Grätz, akkor mennyiért vesztegetnek egy ilyen tortát?
N.k. kollégám most (eddig otthon hűsölt) telefonált, hogy megtalálta (ez imént benézte) a helyes címet, de nincs otthon senki. 2-3000Ft-ot mondott a hölgy: d=h=25cm, két alakkal.
Az a gyanúm, hogy a "Daubner" is tud ilyentet.
Porszívóvétel előtt állok.
Valaki el tudná magyarázni, hogy a porszívóknál van a hálózatból felvett teljesítmény, ami világos, pl. 2000W. És van az un. szívóteljesítmény, ami pl. 400W. No ezt nem értem. Ha kPa-ba adják meg a szívóerőt az tiszta sor, de Wattban mit, hogy mérnek? A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |