Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez teljesen okos megoldás! Bírom az ilyen kivitelezést meg a találékonyságot,..
Köszi. Felénk úgy mondják:a muszály nagy úr....
Én pont most elkészültem a VF2-es erősítővel. A hőfokfigyelésről a BD439-es tranzisztor B-C közti diódája gondoskodik.
+-22V-ról jár, IRFP végfetekkel. Egyenlőre deszkamodell szinten áll, de majd Aa FÜLGYILKOS III.-ban fog lakni. A hangját így első hallásra meggyőzőnek érzem. Üdv. A szükség nagy úr, nálunk pedig így mondják Ilyen kézből készített videót érdemes átfuttatni tömörítés közben deshaker pluginnal is. Ilyen sima rázkódásmenteset lehet csinálni belőle. Az óra viszont tényleg nagyon szép, és ötletes. Én is vmi mechanikus kijelzésen agyalok régóta, de az még odébb lesz mire megvalósítom.
Valaki megsúghatná hogy hol tudnék venni a melékelt videóban lévő breadboardot. Vagy hozzá hasonlót.
Néztem pár boltot , de sehol nem láttam az árlistákon.
Mivel tömörítetted, vagy hogyan lett ilyen kicsi a videó? Az enyém kb. ilyen hosszú, és jóval nagyobb lett.
Idézet: „nem becsmérelni akartam” Nem is gondoltam, csak mindig vevő vagyok más ötletekre, ezért kérdeztem.
Az igazi közmondás valóban úgy hangzik ahogy leirtad!
Idézet: Ezt pedig a főnőkömtől nyúltam...„Felénk úgy mondják:a muszály nagy úr....” Most látom:nemegészen hat km-re lakunk egymástól... Bocs az offért.
Tudom, hogy nem okoskodunk a helyesírás miatt, de ezt már nem tudtam tovább szó nélkül. Csak a "muszáj" szó pontos helyesírására szeretnék felhívni mindenkit, aki bizonytalan. Pontos jével, nem "ly".
Bocs! Itt egy kis szösszenet
Elkészült a "számítógép újraindítása távolról" projet, ami egy tervem megvalósulása, és kefejezetten ennek fórumnak, ill. két önzetlen tagjának, titinek és Frankyenek köszönhető.
a topicja itt olvasható Ezért szeretek ide járni.
A topicjában leírtak szerint remekül!
Amúgy itt is meg kell dicsérnem a munkát, tényleg szép lett!
Sziasztok!!!!
Átalakítottam a régi hűtőventillátoromat, ami 4 színű (piros, kék, sárga, zöld) volt, de a kék időközben kiégett, de most már az egész kék! Átalakításáról képeket készítettem.
Klasz [off], project neve: hogy nőveljük a villanyszámlát
Mutatós darab, tetszik!
Én is a kék ledeket szeretem! Nekem ilyen módon került felhasználásra(csatolva a kép)
Hú, jól néz ki nagyon! Watt a Hegylakó!
"Csak egy maradhat!"
Igen, nagyon látványos!
Hány éves is vagy tulajdonképpen??? Már vagy 456??? Idézet: „"Csak egy maradhat!"” Akkor a második képet töröljem?
Köszönöm! Ez a kép nem készülhetett volna el, ha nincs a kék LED és a dunántúli ÁFÉSZ, ami ez úton is csókoltatja a kedves fórumlakókat!
Ja igen, én legfeljebb fórumlakó vagyok, ott meg remélem nem az a jelszó, hogy csak egy maradhat!
Sziasztok!
A képem címe egyszerűen csak DIP8. Avagy hogyan építsük be az IC-t ami nem megfelelő tokozású. üdv.: Zoli
Én is így szoktam, meg még ígyebb!
(USB-s konnekt PIC18F2550-el) |
Bejelentkezés
Hirdetés |