Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszi!
A zene éppen az, ami a disco-ban szólt amikor a videót csináltam... Szólt ott még sok más is azon az estén...
Eszembe jutott már a gondolat, hogy egyszer majd csinálok hordozhatót is ilyenből... de az majd később kicsit...
Ez fixen lett telepítve a szórakozóhelyre, gyakorlatilag úgy odacsavaroztuk, hogy ez lesz a legutolsó dolog ami összeomlik egy földrengésnél...
Sziasztok!
Végül teljesen elkészült a CNC gépem vezérlője. Egy négy tengelyes vezérlő lett bele tervezve. És helyett kapott a PC és egy kijelző is benne. Egy kis eloxálás még ráfért volna, de dolgozni akarok vele! A feliratozást még nem sikerült megcsinálnom rá, de majd egy lézeres feliratot kap a későbbiekben.
Milyen PC van benne? Én a kapcsolókat elol fordítva raktam volna, de ezmárcsak az én véleményem.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
A kapcsoló dologra én is gondoltam már !
De azért Köszönöm! Egy Micro ITX alaplap P4, vagy mire dondolosz?
Nagyon "sukár", gratulálok.
A kapcsolókat tényleg fordítsd meg
Guliver ez szép munka.
Közben készül egy magasabb költségvetésű erősítő, ezúttal dobozostul.
Aztamindenségitneki! Ez nem semmi! Szívből gratulálok, és jó munkát kívánok vele!
Köszönöm!
De a kapcsolót meg kel fordítanom, mert úgy lesz tökéletes!
Azta! Ez gyönyörű lett!
Úgy látszik ma tobzódom, egy napot hagytam ki itt és ilyen szépeket látok
Hogy rendben legyen az összhang és a kapcsolók se álljanak fordítva .
Egy gyors kis helyzetjelentés: a 'régiúj' dobozát megkapta a pákatrafóm. Ez volt az eredeti dobozza, de akkor nem tudtam rendesen szigetelni, és gyorsan más megoldás kellett, ezért kb. 2 évig egy műanyag dobozban lakott. Mivel most volt időm, hisz szünidő van, ezért lefestettem a dobozt újra, szigeteltem mindent tökéletesen, és már fenn is van az új műhelyemben. Aki majd szeretne, s tud segíteni a műhelysarok berendezésében, az látogasson el a Műhely, szerszámok topikba...
Szép napot!
Én ezt a vezérlőt láttam élőben is, nagyon igényesen össze van rakva. Ahogy most ez kinéz, ez meg aztán pláne szép! Rendezett, letisztult elrendezés, semmi fölösleges csicsa. Nagyon tetszetős holmi lett barátom!
Tényleg nagyon profi!
Biztos szerencsés a monitorral így egybeépíteni? Üdv
Miért mi baja lehet a monitornak?
Ott volt 2 felesleges lyuk, merthogy ugye a doboz nem eredeti, ezért én odaragasztottam 2 matricát...
A kóbor apácák (vagy barátok?)megtévesztésére!
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
Szia Tibi!
Rendkívül igényes holmi,minden elismerésem! Ugye,beiratkozhatok hozzád oktatásra?
Nem egészen, inkább "folyékony fém". Ilyenek vannak videókártyákon, és processzorokon
Így ránézésre inkább "csak" hőcsöves-nek nézem...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |