Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Idézet: „Így elérhető a 600-800l / perces vízmennyiség 6-8 bar mellett.” Ez a nyomás nem viszi ki a tujákat tövestől?
De, a tujákat kivinné. Igaz, ezt elfelejtettem leírni : egy önjáró öntöző dobot hajt meg. Mezőgazdasági öntözésre használjuk.
Kiváló munka.
Azt a bizonyos furatozási sablont hogyan csinálod?
Öröm ránézni az ilyenre, igényes, szakszerű munkának tűnik. Csak egy apróság: nem látom (esetleg nincs is?) a vezérlőszekrény tartójának a merevítéseit. Nem mozog túlságosan?
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2014
Sziasztok! Gratula nagyon munka,szép rendezett szekrény.Profi munka
Ez igen, nagyon szép munka nem gond vele a locsolás csak legyen elég víz
![]()
Hali Unatkoztam és sógorom megkért hogy ha lesz kedvem készítsek már neki pár kék ledet az autójába a kilóméterórába, meg a fordulatszám mérőbe.így most ezzel foglalkozok, az első már meg is van, nem nagy cucc, na de azért megosztom veletek hátha tinektek is majd kedvetek támad szépíteni autótokat.
![]()
Ekkora mennyiségnél már öntözőgödröt használnak.
Nem feltétlen, vannak olyan fúrt kutak, amelyek adnak ennyi vizet.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2014
Köszönöm a dicséreteket, igyekeztem jól megcsinálni. A vizet 4db 75mm-es kútból kapja melyek különböző vízrétegekig vannak lefúrva. A szekrény tartó egyenlőre csak alul van megmerevítve háromszögekkel. Egyenlőre stabilnak tűnik. De szerintem még a tetejét is ki fogom "kötni" a vázhoz.
Nem rossz szerkezet
![]() Hálózati 3 fázisról megy, vagy tartozik hozzá egy aggregátor? Az a nagy szürke a doboz belsejébe mi, frekiváltó? Az utánfutóra véglegesen rögzítetted, vagy mobilizálható? Üdv
Köszi! Hálózatról megy, 3 x 32A. Igen, frekvenciaváltó. Véglegesen van a futóra rögzítve.
Sziasztok!
Most hétvégére készültem el egy ledes equalizer fal projektel. ![]() Maga a ledes rész 5m széles és 1,4m magas, 10x15 pixel, azaz 150 "csőből" áll az egész. Az animációk számítógépről mennek ArtNet kommunikációval, wifin keresztül. A tervezéssel együtt az egész projekt kb 3-4 hónapot vett igénybe. Videók: Videó1 Videó2 Videó3 Videó4 Videó5 ![]() ![]() Nagyon szuper. Minden elismerésem. Szépek az effektek, igaz nem néztem végig, mert van az a mondás, hogy "szerelem első látásra". ![]() Én a helyedben levédetném, és/vagy megkeresnék vele egy-két szórakozóhelyet. (csak mert én is az elektronika világában keresném a kenyérre valót, mert szeretem is)
Szia!
Ez aztán nem piskóta! ![]() Gratulálok! Esetleg vannak képek az áramkörről (vagyis gondolom áramkörökről) ?
Szép, Gratula..
Építésről néhány fotó? És az elektronikáról is kérnénk. ![]()
Kicsit neon tachnika jellege van , de első látásra nem rossz.Viszont egy ilyen monstrumot szállítani hát nem egyszerű.
A 3 fázisú csatlakozó mi célt szolgál?
Betáp?!
![]() Idézet: „nem rossz” Azért ennél "picit" jobb... A másik pedig, az ilyet nem hordozhatóra szokták csinálni.
Eredetileg a szekrény és a szivattyúk külön lettek volna szállítva. Miután egybeépítettem már nem volt kedvem fixre kötni.
![]()
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséretet! Megpróbálok tenni fel képeket az elektronikáról és az összeszerelésről is, de mivel nagyrészt egyedül csináltam, nem sok kép készült közben.
Gratulálok!
Igazán látványos fényeffekt.
![]() Ez már nem hobbielektronika! Azokba a csövekbe rgb ledek vannak sorba, jól gondolom? Nem semmi munkaóra, remélem anyagilag visszajött neked ![]()
Ez igen! Nagyon hatásos cucc!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Elkészültem a A sajátos tesla tekercs meghajtó áramkörömmel. Lényegében a skory féle tesla, de az ne555 oszcillátor hiányzik belőle. 4,7V feszültséggel is működik aminél szikra nem képes létrejönni de egy fénycsövet simán felvillant.
ÜDv.
Köszönöm!
A csövekben RGB led szalag van, pontosan 60m ment bele a falba... ![]() Valóban sok munkaórám van benne, és valamennyi anyagilag is visszajött, de ez inkább referencia munka volt. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |