Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Idézet: „Így elérhető a 600-800l / perces vízmennyiség 6-8 bar mellett.” Ez a nyomás nem viszi ki a tujákat tövestől?
De, a tujákat kivinné. Igaz, ezt elfelejtettem leírni : egy önjáró öntöző dobot hajt meg. Mezőgazdasági öntözésre használjuk.
Kiváló munka.
Azt a bizonyos furatozási sablont hogyan csinálod?
Öröm ránézni az ilyenre, igényes, szakszerű munkának tűnik. Csak egy apróság: nem látom (esetleg nincs is?) a vezérlőszekrény tartójának a merevítéseit. Nem mozog túlságosan?
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2014
Sziasztok! Gratula nagyon munka,szép rendezett szekrény.Profi munka
Ez igen, nagyon szép munka nem gond vele a locsolás csak legyen elég víz , tényleg honnan is kap ekkora mennyiségű vizet?
Hali Unatkoztam és sógorom megkért hogy ha lesz kedvem készítsek már neki pár kék ledet az autójába a kilóméterórába, meg a fordulatszám mérőbe.így most ezzel foglalkozok, az első már meg is van, nem nagy cucc, na de azért megosztom veletek hátha tinektek is majd kedvetek támad szépíteni autótokat.
Ekkora mennyiségnél már öntözőgödröt használnak.
Nem feltétlen, vannak olyan fúrt kutak, amelyek adnak ennyi vizet.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2014
Köszönöm a dicséreteket, igyekeztem jól megcsinálni. A vizet 4db 75mm-es kútból kapja melyek különböző vízrétegekig vannak lefúrva. A szekrény tartó egyenlőre csak alul van megmerevítve háromszögekkel. Egyenlőre stabilnak tűnik. De szerintem még a tetejét is ki fogom "kötni" a vázhoz.
Nem rossz szerkezet
Hálózati 3 fázisról megy, vagy tartozik hozzá egy aggregátor? Az a nagy szürke a doboz belsejébe mi, frekiváltó? Az utánfutóra véglegesen rögzítetted, vagy mobilizálható? Üdv
Köszi! Hálózatról megy, 3 x 32A. Igen, frekvenciaváltó. Véglegesen van a futóra rögzítve.
Sziasztok!
Most hétvégére készültem el egy ledes equalizer fal projektel. Maga a ledes rész 5m széles és 1,4m magas, 10x15 pixel, azaz 150 "csőből" áll az egész. Az animációk számítógépről mennek ArtNet kommunikációval, wifin keresztül. A tervezéssel együtt az egész projekt kb 3-4 hónapot vett igénybe. Videók: Videó1 Videó2 Videó3 Videó4 Videó5 Nagyon szuper. Minden elismerésem. Szépek az effektek, igaz nem néztem végig, mert van az a mondás, hogy "szerelem első látásra". Én a helyedben levédetném, és/vagy megkeresnék vele egy-két szórakozóhelyet. (csak mert én is az elektronika világában keresném a kenyérre valót, mert szeretem is)
Szia!
Ez aztán nem piskóta! Gratulálok! Esetleg vannak képek az áramkörről (vagyis gondolom áramkörökről) ?
Szép, Gratula..
Építésről néhány fotó? És az elektronikáról is kérnénk.
Kicsit neon tachnika jellege van , de első látásra nem rossz.Viszont egy ilyen monstrumot szállítani hát nem egyszerű.
A 3 fázisú csatlakozó mi célt szolgál?
Betáp?!
Idézet: „nem rossz” Azért ennél "picit" jobb... A másik pedig, az ilyet nem hordozhatóra szokták csinálni.
Eredetileg a szekrény és a szivattyúk külön lettek volna szállítva. Miután egybeépítettem már nem volt kedvem fixre kötni. A bal oldali beépített dugvilla meg a betáp csati.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dicséretet! Megpróbálok tenni fel képeket az elektronikáról és az összeszerelésről is, de mivel nagyrészt egyedül csináltam, nem sok kép készült közben.
Gratulálok!
Igazán látványos fényeffekt.
Azta, de komoly!
Ez már nem hobbielektronika! Azokba a csövekbe rgb ledek vannak sorba, jól gondolom? Nem semmi munkaóra, remélem anyagilag visszajött neked
Ez igen! Nagyon hatásos cucc! És még egy a Wamdue Project - King of my castle -ért!
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Elkészültem a A sajátos tesla tekercs meghajtó áramkörömmel. Lényegében a skory féle tesla, de az ne555 oszcillátor hiányzik belőle. 4,7V feszültséggel is működik aminél szikra nem képes létrejönni de egy fénycsövet simán felvillant.
ÜDv.
Köszönöm!
A csövekben RGB led szalag van, pontosan 60m ment bele a falba... Valóban sok munkaórám van benne, és valamennyi anyagilag is visszajött, de ez inkább referencia munka volt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |