Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm! Minden rendben működik. (A MSoft-os kézi javítással helyre állt.) Azt hittem "egyedi" a problémám, ebből kifolyólag nem is gugliztam rá. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
És el sem hiszem! Nekem is előjött ez a probléma. Csak nálam 2013-as Office van és a második linken lévő megoldás használt. Tuti valami frissítés van itt a probléma mögött.
Ha esetleg valakinek videókártya driver problémája van, akkor ez nagy segítség lehet: Display Driver Uninstaller
Az Intel, nVidia és AMD drivereket tudja teljesen lepucolni a gépről. Teszteltem, nagyon jól működik. A notebook-om Intel<->nVidia "átkapcsolható" GPU-val rendelkezik, némely esetben 3D-ben csak fekete képet mutatott, de a háttérben ment a hang. A normál eltávolítás-újratelepítés nem segített. Használata után szabványos VGA ként ismerte fel a gép a kártyákat. A driverek telepítése után minden rendbe jött.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Amd Athlon 3500+ procim 2,2GHZ-en megy ezt valahogy fel tudnám valahogy húzni nagyobbra? Alaplap: ASRock > 939Dual-SATA2 Ram: 3*512mb DDR VGA: 256mb gddr4 Sapphire hd2600 XT Proci: Amd Athlon 64 3500+ Op: XP SP3 A Gta 4-el Szeretnék játszani csak lowon is akad kicsit! Valahogy el tudnám futtatni rendesen hogy ne kelljen cserélnem benne semmit? A válastzokat előre is kösszönöm!
Sziasztok ! Nekem egy laptop képernyő utáni cserével lenne kérdésem.
Kicseréltük a törött képernyőt egy imb t60-as laptoba, de nem ad be képet. A win elindul, mert hallom, de a képernyő sima világoskék marad. Eddig rátudtam kötni a monitorra és ment, most már az se megy. Mi lehet a gond?
Ha jól látom az alaplapod támogatja a kétmagos AMD-ket is. Én a helyedben keresnék egy olcsó használt X2-est.
Kizártnak tartom hogy annyi legyen még a procidban, hogy bármilyen változást érzékelhess. Amúgy a VGA-d se éppen a GTA 4-hez ajánlott...
Most már annyit változott a dolog, hogy tiszta fekete a képernyőm
Csatlakozási hiba lehet, vagy nem jól szereltétek össze a laptopot (nem dugtatok a helyére valamilyen szalagkábelt). Vagy pedig csak egyszerűen hibás az a képernyő, amit beszereltetek a törött helyére.
Erről jut eszembe, énsem tudom az egyik számítógérpe felrakni a GTA4-et, régebben állítólag futott rajta.
A jelenség: Indítás után bejön teljes képernyőbe egy fekete ablak alul fehér csík és összeomlik. Config: Windows 7 SP1 x64, AMD ATHLON X2 5000+ 2.6 Ghz, 4 GB RAM, ASUS EN 8500GT. Telepítve: VCREDIST 2005, DIRECTX RUNTIME (JUN 2010), FRAMEWORK 3.5,4, GFWL, Rockstar games social club. Próbáltam Patch-eket felrakni 1.0.7.0 ig, de semmi. Aztán letöröltem, Registry-t tisztítottam, felraktam a telepítőt Kompatibilitás módba (Vista és XP vel is probáltam) intdítottam a programot Adminként, de ugyanúgy viselkedik.... Tudja valaki hogy lehet helyrehozni? A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
Tört verziót próbáltál?
Ha igen, akkor keress egy másikat, illetve ahonnan leszedted, nézd meg a hozzászólásokat. Általában egy probléma több embernek is elő szokott jönni, és oda is felteszik kérdésbe.
Üdv. WinXP újratelepítés után az Outlook levelezőben nincs meg semmi, csak 12 db. frissen érkezett levél. Telepítés előtt minden régi elküldött, érkezett is megvolt. Ezek szerint az Outlook az otthoni egy gépen tárol? Nem pedig a távoli szerveren marad az anyag? Akkor máshol másik gépen nem is lehet emailt intézni? Vagy csak beállítási hiba van? Köszönöm a segítséget.
Szia!
Az outlook (éppúgy, mint a többi levelező is) tárol helyben adatokat. Be lehet állítani, hogy a szerveren is hagyjon, de (éppúgy, mint a többinél) nem ez az alapértelmezett. Ha már nincs meg az eredeti tartalom, akkor fújhatod, a levelek elvesztek. Esetleg valami datarecovery programmal megpróbálhatod visszanyerni a régi ost fájlt, amiben a levelek és mappák voltak, de, hogy az sérülés mentesen jöjjön vissza kb. nulla az esélye. Ha azt szeretnéd, hogy maradjon a szerveren levél, akkor a fiókbeállításoknál kell a további lehetőségek konfigurálásakor bepipálni azt az opciót, hogy egy példány a szerveren marad, ill. ott van mellette egy "öregségi" beállítás is, hogy az ennél régebbieket viszont törölheti onnan.
Szia!
Nagyjából úgy van ahogy mondod. Van néhány kilens ami szerveren tárol de az Outlook a Thunderbird nem az.Ha olyan email címed van (Hotmail ,Freemail stb ) ami nem céges azt meg tudod nézni, a szerveren , az email címed és jelszavad alapján. De a küldött illetve céges ( PlFibermail) levelezésed Nagy valószínűséggel elveszett. Ezt megelőzendő. A gép " Document and Settings > Felhasználóneved > Local Settings > Application Data > Identities" Mappában tárolja a leveleket.Azon belül találni fogsz egy számokból és betűkből véletlenszerűen generált könyvtár nevet, abba belemész, majd Microsoft > Outlook Express ,mappa amit menteni kell de jobb ha a "Identities" tartalmat időről időre kimásold egy biztos helyre.(A mappa megtekintéséhez a rejtett fájloknak látszódnia kell) Aztán ha baj van csak vissza kell másolni.
Szia! Freemail cím, de nem jön felhasználónévvel, és jelszóval a régebbi anyag. Csak a feltelepítés utáni beérkezett.
Köszönöm. bbb -nek is köszönöm.
Ezzel a 2 ISO val volt már feltelepítve és akkor működött.
Az jutott eszmbe hogy valami audió/video codec nincs rendben, illetve a a dev manangerben van egy ismeretlen ezköz, az EIO driver leállt, ami a videókártyához van, és windows update keresztűl frissítem, s megpróbálom utánna.
Sziasztok,A jatekszervernek,kulso ip-je egyelore nem lesz.(Errol mar korabban irtam.)
Igy marad a belso ip probakent.Ahhoz,hogy menjen,ahhoz a routerben a "Port Forwarding"-nal be kell allitsam a szamitogep ip-jet.Az a baj,hogy a router csak a 192.168.1.XXX ip-t fogadja el es az en szamitogepemnek mas az IP-je.Ha a gepemnek megakarom valtoztatni az IPV4 cimet,akkor elmegy az internet. Aki tudja,hogy mit kell csinaljak,hogy az internet ne menjen el,az kerem irja le. A valaszt elore is koszonom. Szerver=A szamitogepem
Sziasztok!
Hosszú idő után bekapcsoltam az asztali számítógépet... A Genius hangsugárzóiban hallani minden egyes billentyű lenyomást és egér mozgatást, gombnyomást. A billentyű olyan pittyegő hang, az egér mozgatás, olyan "fűrész szerű", inkább "racsni" Az egér gombnyomás pedig klikkelés. Rendben, hogy effektes, de mégis mitől? Nem vezeték nélküliek a cuccok. Szerk: Közben már rájöttem, vagyis gondolom...De nem törlöm. Hátul összevannak kötözve a kábelek. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Nyisd meg a Task Manager-t es keresd meg a Performance-t.
Ha amikor kattintasz a CPU Ussage felugrik 100%-ra,akkor a processzor-odal lett valami baj. Ha nincs 100%-on akkor probald meg azt,hogy egy fulhalgatot dugsz a hangsugarzo helyere. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Szerintem meg a számítógép tápegység áramja nincs megszűrve rendesen.
Google a barátod nézz szét: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Sziasztok!
Ahogy lekötöttem a többitől már jó lett, és az alap búgás is megszűnt. Bár a tápegységbe biztos beleférne a szűrés is. De mivel én a notit használom faternak "jó van az úgy...".
Szia!
A mostanában gyártott hang kábelek Pc hangszórók kábelei egy *nem ér.Már akkor is gerjed ha csak a szigetelést meg fogjuk , nem még a meleg pontot. Az hogy kihallatszik ha az egér mozog az a hang kártya silányságát bizonyítja.Én betettem egy PCI hangkártyát, ha jól emlékszem valami CMI8738 vagy valami ilyesmit, és azonnal megszűnt az egér zaj.De ezt alaplapja válogatja. A kábelt betekertem alufóliába és rácsipeszeltem a gépházra.Aztán vettem normális fémharisnyás árnyékolású csatlakozókat és most néma csend még teljes hangerőn is. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Na szóval beszéltem az egyik hangtechnikus haveremmel, és mondta hogy 99% hogy a videókártya miatt van alapzaj a hangkártyán.
Sziasztok!
Lenne egy kisebb kérdésem! van egy sapphire hd 2600xt 256-mb GDDR4 pci-e kártyám! Call of duty modern warfare2-nél Befagy egy pillanatra a játék, és VPU Recover hiba jönn ki, hogy elküldöm-e a gyártónak vagy nem! utána a játék megy tovább mi lehet a probléma? kb 10-15perc játék után a videókártya hőmérséklet 57-fokos!
Szia!
Hasonló az NVIDIA-nál is van . Nem egyedi jelenség , sajnos .Nekem nem rég A GF 7300GT re írta ki hogy az illesztő program nem válaszolt majd újra indult.Eddig nem csinálta.Jelzem lapot cseréltem több RAM-ot kapott másik , gyorsabb procit.Csak a Videokártya maradt a régi. Tettem fel egy másik oldalról letöltött drivert azóta nem csinálja. Furmark-kal meghajtottam kb 20 percig ment 82fokon de nem jött vissza a hiba . Nincs , vagy legalább is nem tudok megoldást , mert vannak fórumok majd minden oldalról.Úgy értem illesztő ,hőfok, laza slot STB .Minden esetre küld el a hibajelenést a gyártónak, hátha válaszolnak. Egyébként az 57 fok nem meleg egy GPU-nak.
Itt írnak valmit róla :Bővebben: Link
Gyanítom, hogy a GPU chipet veszik, de a (NYÁK)lapot fejlesztik a gyártók. Mind úgy csinálja ahogy neki tetszik, valamiben eltérnek az ajánlottnál, pont mint a böngészők. Valami paraméter más, ezért a gyártótól leszedett driverrel nincs, gond, de ha máshonnan szerzed be (chip gyártó például) akkor néha hibára fut. Gond, mikor a grafikusgyártónál már nem elérhető a driver, vagy nem is ad ki drivert az adott operációs rendszerre, itt már nincs mit tenni.
Mekkora driver gondol lesznek a 3-4 éves dupla grafikusos laptoppoknál?
Hali!
Nagy valószínőséggel úgy van ahogy mondod, illetve biztos. Vannak butítottak és vannak amit fejlesztenek.Pl itt a GF 7300GT ebből kapásból kettő van .Csak az egyik ddr2 Ram mal van szerleve a másik ddr3 mal. Persze nem azt mondom hogy ezeknek külön külön illesztő kell csak az eltérésekre utaltam.
Sziasztok!
Van egy Geforce 8800 GTS 512 videokartyam, es mostanaba azt csinalja, hogy ha jatekot inditok, kifagy es ilyn piros es kek pontocskak jelennek meg a kepernyon, es ujra kell inditsam mert hanem ugy marad. Mar ujra pasztaztam, de csak folytatja. Mi lehet a baj? Vajon kezd odamenni a kartya?
Driver mikori?
Próbáltál újabbat feltenni, vagy nem frissítette a háttérben?
A legujabb van, fent mert frissitette onmagat
|
Bejelentkezés
Hirdetés |