Fórum témák
» Több friss téma |
Ezen már túl vagyok, nincs változás, egébként nem azzal van a gond, hogy a gépemet fogná, mint írtam új a vas.
Üdv
Milyen böngésző? Más oldalak jók? Pontosan milyen gép? Op rendszer? Miért pont avast... ?!
Szia
IPtv-s modemrouter + arra kötött routeren keresztül netezek. Kipróbáltam közvetlen a modemrouterre, de ugyanaz. Érdekes, ha új nyitott ablakból gyorsan betölti a weboldal főoldalát, de ha azon belül kattintok akkor onnantól olvassa be atomlassan. (Bocs a konyhanyelvért) üdv
Mozilla, de chromot is próbáltam, ugyanaz.
Gép paraméterei? Meg próbáld meg valami normális vírusírtóval. Gondolom az avast free van fent... Egy olyan gépet se láttam volna, amin jó lett volna.
Próbáltad kitakarítani a böngészőt?
Linkeljél már be egy olyan oldalt amin nálad jelentkezik a probléma.Nekem is avast van fenn a gépen hadd lássam nálam is rossz e! A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Processzor Intel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz
Memória (RAM) 4,00 GB nem volt egyszerű vágólapra könyörögni Igen, avast free van, esélyes, hogy valami vírus blokkolná?
Ccleanert többször lefuttattam.
Azt írod ruoter után vagy . Nézd meg hogy a másik gépen hogy töltődik be az az oldal.
Idézet: „IPtv-s modemrouter + arra kötött routeren keresztül netezek. Kipróbáltam közvetlen a modemrouterre, de ugyanaz.” Azon már nem tudok változtatni (Cisco EPC3925 ) azt mondták a t-home-nál a frissítést is központilag intézik. Üdv
Megnéztem, nincs.
Ilyen 100%-on pörgő processzor bajom nincs szerencsére A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Szia.
Nekem is IPtv-s a net. Ilyen helyzetben én is voltam.Nálam a "megoldás" a modemek,boxok kikapcsolása és újraindítása segített de nem véglegesen. Rapszodikusan visszatér ez a gond és akkor kezdem az egészet elölről. Az ügyfélszolgálat is ezt ajánlja.
Szia
Sajnos ezen is túl vagyok, modem újraindítása se oldotta meg a gondot. Viszont azt nem írtam, időnként totál el megy a net 1-2 percre, ilyenkor a tv is lefagy, majd magától újraindul, mondjuk mostanába ezt nem csinálta, inkább ez a weboldalak "lassú reakciója" idegesítő. Próbáltam a hibát bejelenteni, de 20 percet várakozva az ügyintézőre meguntatam, inkább meg akarok győződni, hogy nem nálam van a gixer. Üdv
Vagy én értettelek félre vagy te engem.
Mivel azt írtad „IPtv-s modemrouter + arra kötött routeren keresztül netezek" , feltételeztem hogy van másik gép is a környezetedben. Ezért kértelek hogy nézd meg egy másikon a betöltődést. Ha a tv is lefagy akkor biztos nem hacsak nem digitális a tv.Gondolom sima scarton keresztül megy . A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Másik PC is ugyanígy csinálja.
Szóval nem a tv fagy le, hanem a digitális átalakítója (scarton keresztül) így pontos! De ez csak amikor bontja a kapcsolatot a modem, akkor csinálja. Tehát a problémám 2 részből áll, aminek nem tudom, hogy van-e köze egymáshoz: - időnkénti kapcsolatbontás (elmegy a net és a tv) - lassú böngészési lehetőség agyonbannerelt szétflashezett weblapok esetén.
Idézet: Úgy értettem én is . Szerintem mindenféleképpen jelezd a szolgáltatónak , mert az sem jó ha PC-nek esel neki holott lehet semmi baja.„Szóval nem a tv fagy le, hanem a digitális átalakítója” Csak az a baj hogy majd kimegy valaki rámér a sebességre , és ha akkor jó , akkor minden jó. Legalább is szerintük.Nem igazán tudok mit mondani.
Én ugyan nem vagyok szakembere az IPTV-nek de ez hálózati hiba. Nálam legalábbis. Amikor már a TV jel is elmegy akkor persze a net is leáll. Ilyenkor vagy karbantartás,bekötés van a szolgáltatónál vagy egyszerűen kevés a neked adott jel.
Igen, lehet összefüggés a kettő közt. Ugyanis hozzád egy meghatározott X mennyiség megy be. Azon osztozik a TV,net,telefon. Tehát ha megy a TV akkor kevesebb jut a netre. Netán még wifit is használsz még rosszabb a helyzet.
A tv teljesen más sávot foglal le, mondhatni semmi köze a nethez (de mégis)
a modem adatlapja a jelszinttel, amit régebben mellékeltem A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Ennél többet nem tudok én se mint amit itt írnak.
Lényegében nálam 2 db vezetéken jön be 8,36 Mbit jel amin osztozik minden. Ugye ezután van egy szétválasztó aminél lejön a telefon és a másik vonal meg megy a modem/routerbe. Ez osztja el a 3 kimenetét 3 TV-re és 1 PC-re. Na most ha elromlik az egyik tv box, már a net is akadozik.Amikor minden akad,leáll akkor a bejövő jellel van gond.
Egy aproság elkerülte a figyelmed, hogy ez nem xDSL modem, hanem kábel modem ( azaz koaxialis a bemenete).
Ha ilyen a modemed és közé meg a TV közé egy beltéri is kell akkor a szolgáltato agyréméröl van szo ( no comment). Ha TV-d a modemen kivül kap jelet ( a modemet kikapcsolhatod a TV-nek mennie kell) akkor egy jobb rendszer elöfizetöje vagy ( nem IPTV). Ezt jo lenne eldönteni, hogy segithessünk. A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Sziasztok, nemtudom ért-e valaki a mostani technikához. Vettem egy jobb Gigabyte HD7850 2GB OC grafikuskártyát, ez nem egy csúcstechnikás de használtan megért 90€-t. Van videóvágó programom, pontosabban a Sony vegas 12 és a 13 is megvan. Ha renderelem a videót kilehet választani hogy mivel rendereljen, CPU-val vagy GPU-val. Kiválasztom a GPU-t és hozzákezdek a rendereléshez. A processzor 100 százalékon dolgozik, a GPU meg 10-15 on. Ha egyszer a GPU-t választom ki akkor miért nem azzal renderel?
Igen, mindkét tv-hez külön beltéri van, van analog tv is, de úgy tudom, hogy iptv.
Nem akarom tovább offolni, de szerintem szolgáltató hibáról van szó A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Ezen akkor nem is csodálkozok.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Szia!
Ha a CPU-t választod ki, akkor hogyan alakul a terhelés?
Nálam semmilyen reklám nincs, és a proc. 0%-on van.
Firefox + Adblock Plus kiegészítő (hozzáadva EasyList, RuAdlist, Adblock Warning Removal List külső szűrők) A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Sziasztok!
Van nekem egy Ati Radeon 9600 pro kártyám win 7 re nincs driver. már létöltotem egy nagy millió drivert de egyik se jó hozzá.
Esetleg ami vista 64bit verzióhoz jó, az a win7-hez is jó általában. Keress olyat.
Már végig próbáltam azt amit a neten találtam.
Sziasztok, ma vettem a kis Thinkpad-embe egy 3G/GPS modult (ZTE MF210 GPS opciós) és ehhez kellene nekem valami használható PC-s GPS szoftver. Tudtok ilyet ajánlani?
Üdv.: Miki |
Bejelentkezés
Hirdetés |